julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
ja juz nie zwracam uwagi co kto mówi na imię dziecka, ważne że mnie się podobaHahahaha Twój tekst mistrzostwo!!! Jeszcze bardziej poprawił mi sie humor.
Lila nie przejmuj sie Kochana. Ja jak powiedziałam siostrze ciotecznej - starej pannie, ze bedzie Franus to przewaliła oczami parsknęla śmiechem i w końcu skomentowała "o moj Boże serio? Chcecie go tak skrzywdzić?" Stwierdziłam ze mam w nosie kto co myśli o imieniu. Ma sie podobać mnie i Mężowi a jak komuś nie to ma problem. Nie zgadniesz czy dziecko bedzie zadowolone z imienia. Anastazja bardzo ładne imię :-) nie przejmuj sie Kochana.
Ps. Ja tez jestem okropna pesymistka a moj Michał złoty człowiek optymista jakich mało, tez sie dziwie jak on ze mna wytrzymuje jak mu ciagle tak wszystko w czarnych barwach przedstawiam.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ja też już zaczynam myślec nad torbą do szpitala...Witam się. Oj jak ja was lubię czytać Może wstyd się przyznać ale czytam o tych nowościach które opisujecie i odrazu sprawdzam na necie bo nie mam pojęcia co to a mąż siedzi i tylko oczami przewraca. Na pewno część tych rzeczy kupie. Mój kochany M w końcu mnie przekonał do prania. No bo fakt troche racji ma że w moim przypadku nic nie wiadoma a jak by co to przecież skąd on będzie wiedział co ma do szpitala wziąść i wogule. Więc już się zebrałam i piorę rzeczy małej, poprasuje i to co do szpitala już mu spakuje. A co do siary to mi z piersi nic a nic jeszcze nie leci a jak było wcześniej nie pamiętam;/ ale karmiłam synów piersią więc może źle nie będzie
gdzie zamawiałaś?Minky jest super ale nie wszędzie ...Teraz kupiłam gdzie indziej i troszkę żałuję ,ale trudno.
Sama mam kołdrę minky+bawełna na zimę ciepła niesamowicie !
Ja tez mało co tv oglądam....
Dziś mam kiepski dzień, jest mi niedobrze boli mnie żołądek, i piecze mnie jak sk.....n zgaga...
Leżę w i zarastam brudem...
tak ewidentnie mam zły dzień...
Iwona ten xlander plus ma pompowane koła?