Iwonaimaja śliczna coreczka
Gwiazda_237 mi czop nie odszedl wiec sama jestem ciekawa jak to jest
Paula_dabro bedzie dobrze
trzymam kciuki za udane usg
Kkasiulka powodzenia na wizycie
Venicee ja mimo ze mlody urodzony o praktycznie o czasie to tez juz prawie wszystko mam przygotowane bo wiem ze pozniej sily nie bede miala w ogole przy takiej pogodzie.. juz teraz bywaja dni ze caly dzien leze i nic nie robie, nie mam tez nikogo kto by mi pomog to wszystko ogarnac. Dlatego lozeczko, fotelik samochodowy, lezaczek juz dawno poprane, rozlozone i przykryte przescieradlem zeby sie nie zakurzylo, z ciuszków to jeszcze jedna pralka mi zostala do wyprania i czekam na paczke z polski gdzie koszule do szpitala beda.
Lila tak tak raz może byc raz nie, to czy jest czybjej nie ma ni ma sie jak czy będziemy mialy pokarm pozniej
spokojnie
wszystko w glowie siedzi
Paula_dabro kolezankom to bym powiedziala kilka slow... nosz kurka ja rozumiem ze to pewnie zarty ale bez przesady mowic tak do ciezarnej..
Lila, Anastazja piekne imie!!!!!!! Nie sluchaj szwagra! Osobiscie bardzo mi sie podoba!
Paula_dabro to ja poprsze troche takich ogorkow małoslonych do Grecji bo tu nie ma a ja uwielbiam.. mniaaaaam!
Alez ja Wam zazdroszcze tego malego biustu i ze porosly Wam teraz piersi o pol rozmiaru.. ja niedosc ze mam z reguly doze bo nosze E to teraz urosly 3 rozmiary czyli nosze H
uwierzcie mi ze jest to cholernie uciazliwe.. między piersiami a brzuchem odparza mi sie czy nosse stanik czy nie, okrutnie swedzi i czuje non stop dyskomfort z tego powodu.
Co do wagi to sie troche cieszyłam ze waga mi tak powoli rosnie (czyt. Prawie ksiazkowo) az tu dzis staje na wage a tam plus 15,5kg liczylam ze przybedzie mi mniej kg niz z Maksiem (22kg) ale po dzisiejszym wazeniu juz nie liczę
Pocieszajace jest to ze dzis rozpoczynam 32tc
65dni do porodu, do donoszonej (38tc) 51 dni
Bede miala chwile powopisuje Was na liste
dziekuje za cierpliwosc
Napisane na GT-I8260 w aplikacji
Forum BabyBoom