a czemu by nie można było? nawet pasuje bo podobno facet to wieczne dziecko więc i można mu poprać "na delikatno"iwonaimaja śliczna ta Twoja córunia! Jaka już duża dziewuszka, takie poważne rysy twarzy ma
Ja kiedyś miewałam skurcze łydek, a teraz też z tydzień/dwa temu mnie złapał kilka razy. Okropne to jest. Może oznaczać brak magnezu więc chyba powinnaś łykać jeśli jeszcze nie bierzesz.
Kkasiulka pierwsza wizyta teściowej to grubo Też bym pucowała chatę
Iwona35 z czekoladkami dla położnej fajny pomysł. W sumie czemu nie. Ja jak jestem zadowolona z jakichś usług to też dają coś ekstra w podziękowaniu To miłe a nie ma nic wspólnego z łapówką, bo jest już po wszystkim.
Ja lubię swoje B Nie chciałabym większych piersi, ale ja to jestem niska i drobna więc po prostu by do mnie większe nie pasowały.
Szczerze mówiąc, to w teorię możliwości zmiany położnej powątpiewam... :/ Raczej bym się cudów nie spodziewała po opiece w państwowym szpitalu
Ooo, ja mam dokładnie tak samo!
Hahaha, ja jadę na czuja, w ciemno Trudno, byle jakoś I tak libido niskie to tam mnie nikt za bardzo nie ogląda
A jeszcze co do prania dziecinnych ubranek - czy wy je je pierzecie osobno niż swoje? Nie można swoich też razem z nimi wyprać tylko oczywiście w specjalnym proszku dla dzieci? Mąż jest alergikiem więc w zasadzie to by dobre dla niego było.
reklama
Lila zobaczysz mała się urodzi zoabczysz ją i będziesz wiedziała jak ma na imie! Ja tam mam w d... czy komuś się imię podoba czy nie ....Komentarze chamsko ucinam ...
Do koleżanek mnie nikt nie widzi...i nikogo w oczy nie kłuje ....Potem bedzie że tyle dzieci urodziła i nie jest gruba - fanaberia no nie?
Co do podziękowań -nawet czekolada za kilka zł może być miła przynajmniej ja tak to odbieram ....
Do koleżanek mnie nikt nie widzi...i nikogo w oczy nie kłuje ....Potem bedzie że tyle dzieci urodziła i nie jest gruba - fanaberia no nie?
Co do podziękowań -nawet czekolada za kilka zł może być miła przynajmniej ja tak to odbieram ....
ja to tak bardziej ze względu na kręgosłup zrezygnowałam i dwa : taka ciapa ze mnie, że w szpilach mogłabym nie raz pięknie zwodowaćU mnie stopy nawet ok, czasem tylko bolą jak cały dzień chodzę w butach bez wyprofilowanej wkładki (mam płastkostopie + 7kg doszło A po domu kupiłam specjalnie takie klapki wyższe z kolcami, co masują stopy. Wyglądają mega słabo, ale są super wygodne.
paula_dabro
Fanka BB :)
iwonaimaja śliczna ta Twoja córunia! Jaka już duża dziewuszka, takie poważne rysy twarzy ma
Ja kiedyś miewałam skurcze łydek, a teraz też z tydzień/dwa temu mnie złapał kilka razy. Okropne to jest. Może oznaczać brak magnezu więc chyba powinnaś łykać jeśli jeszcze nie bierzesz.
Kkasiulka pierwsza wizyta teściowej to grubo Też bym pucowała chatę
Iwona35 z czekoladkami dla położnej fajny pomysł. W sumie czemu nie. Ja jak jestem zadowolona z jakichś usług to też dają coś ekstra w podziękowaniu To miłe a nie ma nic wspólnego z łapówką, bo jest już po wszystkim.
Ja lubię swoje B Nie chciałabym większych piersi, ale ja to jestem niska i drobna więc po prostu by do mnie większe nie pasowały.
Szczerze mówiąc, to w teorię możliwości zmiany położnej powątpiewam... :/ Raczej bym się cudów nie spodziewała po opiece w państwowym szpitalu
Ooo, ja mam dokładnie tak samo!
Hahaha, ja jadę na czuja, w ciemno Trudno, byle jakoś I tak libido niskie to tam mnie nikt za bardzo nie ogląda
A jeszcze co do prania dziecinnych ubranek - czy wy je je pierzecie osobno niż swoje? Nie można swoich też razem z nimi wyprać tylko oczywiście w specjalnym proszku dla dzieci? Mąż jest alergikiem więc w zasadzie to by dobre dla niego było.
Hahahaha Twój tekst mistrzostwo!!! Jeszcze bardziej poprawił mi sie humor.
Lila nie przejmuj sie Kochana. Ja jak powiedziałam siostrze ciotecznej - starej pannie, ze bedzie Franus to przewaliła oczami parsknęla śmiechem i w końcu skomentowała "o moj Boże serio? Chcecie go tak skrzywdzić?" Stwierdziłam ze mam w nosie kto co myśli o imieniu. Ma sie podobać mnie i Mężowi a jak komuś nie to ma problem. Nie zgadniesz czy dziecko bedzie zadowolone z imienia. Anastazja bardzo ładne imię :-) nie przejmuj sie Kochana.
Ps. Ja tez jestem okropna pesymistka a moj Michał złoty człowiek optymista jakich mało, tez sie dziwie jak on ze mna wytrzymuje jak mu ciagle tak wszystko w czarnych barwach przedstawiam.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Iwona77W
Witam się. Oj jak ja was lubię czytać Może wstyd się przyznać ale czytam o tych nowościach które opisujecie i odrazu sprawdzam na necie bo nie mam pojęcia co to a mąż siedzi i tylko oczami przewraca. Na pewno część tych rzeczy kupie. Mój kochany M w końcu mnie przekonał do prania. No bo fakt troche racji ma że w moim przypadku nic nie wiadoma a jak by co to przecież skąd on będzie wiedział co ma do szpitala wziąść i wogule. Więc już się zebrałam i piorę rzeczy małej, poprasuje i to co do szpitala już mu spakuje. A co do siary to mi z piersi nic a nic jeszcze nie leci a jak było wcześniej nie pamiętam;/ ale karmiłam synów piersią więc może źle nie będzie
nieufna
Przestaje się dziwić, dlaczego pielęgniarki i położne nie zawsze wykonują swoje obowiązki. Skoro gro kobiet przyzwyczailo je do opłacania za opieke.. żenada. to ich obowiązek być i pomoc...
Jak są trzy położne na zmianie a 5 czy 6 rodzących to, żeby nie wiem co nie ogarną.
Ja nie jestem za opłacaniem połoznych ale daleka jestem od oceniania mam, które w ten sposób chcą swoje lęki uspokoić. Żenujące zaś dla mnie jest jak ktoś się tygodniami nie odzywa i praktycznie w większości przypadków zabiera głos tylko jak chce coś skrytykować albo kiedy trwa kłótnia na forum
Zawsze piszesz co myślę :*
Też mi się podoba Anastazja!!! I się wahamy między Wiktorią i AnastazjąJejku, jeszcze jedno i uciekam. Wczoraj siostra zapytała o imię dziecka. Mówię, że wciąż się wahamy, że do końca nie wiemy, że chcieliśmy też Anię ( siostra ma tak na imię), ale Gosia ( druga siostra) powiedziała, że się obrazi. I chyba zostanie ta Anastazja, bo chłopcy też już tak chcą, ale wciąż po imieniu do brzucha nie mówimy. Na to mój szwagier, że co to teraz się porobiło, żeby takim imieniem tak skrzywdzić dziecko Skrzywdzę je?? To jakie to imię mam dać w końcu!!!!! Helena nie, bo Helka i to już mnie się nie podoba, Urszula nie, bo Arkowi się nie widzi, Hanna nie, bo dużo Hań, Anna nie, bo faworyzuję jedną z sióstr, a Anastazją krzywdzę dziecko. Świetnie!
Ugh! Ja się chyba rzadko uśmiecham. Szkoda
A w ogóle jestem cholerną pesymistką! Że ten Arek ze mną wytrzymuje, ja ze sobą nie mogę!
Idę!
Pisałam już wcześniej, że chyba mam szczęście do ludzi, bo nikt źle nie komentuje ani mojego wyglądu ani wieku, wręcz przeciwnie. Jestem dość wrażliwą osobą i nie wiem, jak bym zareagowała na chamstwo. Jak znam siebie to w ramach obrony bym zrobiła awanturę ....
Ja już mam wszystko dla małej. Muszę tylko poprać nowe rzeczy i pieluchy. Też piorę w 40 stopniach z dodatkowym płukaniem, używam proszku i płynu Lovela.
nieufna
Pauladobro ja bym się uśmiała z takiego tekstu. To jest moje poczucie humoru.
Mój brat też mówi do mnie grubasie
Bo to jeszcze zależy kto i jak mówi
reklama
Mój brat ostatnio skomentował, że nie wiedział,że osobówka taką "cieżarówkę" może doholowaćPauladobro ja bym się uśmiała z takiego tekstu. To jest moje poczucie humoru.
Mój brat też mówi do mnie grubasie
POmyłam podłogi w całym domu i mały teraz tak kopie, że dałabym sobie głowę uciąć że widziałam piętę