reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
emocje komunijne dalej są bo spać nie mogę

Madziolina mam nadzieje że to jednak nie wody

ja dzisiaj mam wizytę u swojej lekarki a jutro trzecie prenatalne

a tu kilka fotek z komunii
super fotki:) Wszystkiego najlepszego dla córki:)
u nas do bierzmowania jeszcze miesiąc, ciekawe w co wejdę:)

reklama
Witam się poniedziałkowo,

Iwonaimaja - super z Was rodzinka. Mała śliczna i widać, że szczęśliwa :) wszystkiego dobrego dla Was :*

Iwona35 - też się boję kleszczy a teraz podwójnie. Tak jak napisałaś to ostatnia rzecz, którą bym teraz chciała. Mieliśmy jechać ostatnio do lasu, ale z racji tego, że jest ten wysyp to sobie odpuściłam.

Wstąpiły we mnie demony energii :D chyba włączył mi się syndrom wicia gniazda. Nie mogę poszaleć bo jeszcze nie mamy gotowego mieszkania, ale mam nadzieję, że pod koniec czerwca tam zamieszkamy. Dzisiaj taki piękny dzień :) wstałam i zaczęłam robić porządki co mogę wywalić, żeby niepotrzebnie nie brać do nowego mieszkania. W ciągu ostatnich 4 lat przeprowadzałam się 4 razy i mam nadzieję, że najbliższa przeprowadzka będzie ostatnią na długi długi czas :)

W weekend byliśmy u mojej mamy na wsi i było tak cudownie ciepło, leżałam sobie na hamaku a dookoła zapach skoszonej trawy i kwitnących jabłonek....uwielbiam :)

Też mnie pobolewa brzuszek i czasami się stawia. Wczoraj wieczorem się przytulałam z mężem i tak mnie później bolał brzuch nisko a mały fikał :)

Ja jutro wizytuję ostatnie usg genetyczne i już się boję! Staram się o tym nie myśleć, ale zastanawiam się czy wszystko ok czy lekarz nie wynajdzie żadnej wady, czy mały rośnie jak powinien. Ech...mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

Miłego dnia Brzuchatki, u mnie zapowiada się piękna pogoda, mam nadzieję, że u Was też!

Witam
IwonaiMaja powodzenia na zakupach ! Slicznie córa wyglądała :D no to macie wielki dzień za sobą...
Ja wczoraj cały dzień przeleżałam.Niestety strach swoje robi.
Mała się rozleniwiła i nie dokazuje juz jak wcześniej ...szkoda bo lubię ją czuć cześciej :D dziś mi się chyba obróciła bo zabolało jak figlowac jej się na chwilę zachciało...oby do 35-36tc...
Mnie skurcze na szczęście nie łapią...oby tak pozostało ...
Udanych wizyt i usg :D

Do mojej wizyty jeszcze daleko:( bo dopiero 25maja.
Dziś też mnie brzuch pobolewa i pachwiny w dodatku biodra się odezwałą;(

Dziś doszłam do wniosku że nie możemy kupić droższego wózka niż max 1700zł poprostu nas wydatki przerosły. Mój samochochód od marca był w naprawie już 4 raz i wczoraj znowu coś poszło, mąż dziś kupił kabeli i ma wymienić...masakra.......

Ale wczoraj mieliśmy sesję zdjęciową z brzuszkiem z całą rodzinką, super było...nie wiem jaki będzie cały efekt końcowy ale mam kilka zdjęć i juz mi się podobają. A atmosfera była super strasznie miło upłynął nam czas.

Iwona Maja wyglądała pięknie zresztą śliczną tworzycie rodzinkę, no moja Maja trochę młodsza ale ten czas tak szybko leci że zanim się obejrze to i ona będzie szła do komunii...

U nas zachmurzone, ale jadę popołudniu oglądac wózki w naszym mieście i moze juz jakąś piżamkę kupię. Chcę też jednak kupić ze dwa staniki do karmienia.

Witam
IwonaiMaja powodzenia na zakupach ! Slicznie córa wyglądała :D no to macie wielki dzień za sobą...
Ja wczoraj cały dzień przeleżałam.Niestety strach swoje robi.
Mała się rozleniwiła i nie dokazuje juz jak wcześniej ...szkoda bo lubię ją czuć cześciej :D dziś mi się chyba obróciła bo zabolało jak figlowac jej się na chwilę zachciało...oby do 35-36tc...
Mnie skurcze na szczęście nie łapią...oby tak pozostało ...
Udanych wizyt i usg :D
Moja droga, mój Ksawery od dwuch dni tak szaleje że ja się już stresuje że to nie naturalne, cała noc szalał ja już żeber nie czuję a jak sie przeciągnie to mój pęcherz i żebra są w stanie opłakanym, może będziecie się śmiały ale ja az krzyczę bo to naprawdę boli;P
U mnie jutro zaczynamy 32 tydzień i ja jeszcze nic nie mam przygotowane...
a dziś musze kupić jeszcze proszek do prania i jutro wstawiam pierwsze pranie.
Zamówiłam pieluchy prześcieradło i pokrowiec na przewijak coś musi ruszyć
Największy problem mamy z umeblowaniem naszego pokoju żeby było funkcjonalnie

JUlita bez stresu:) spokojnie do tej kwoty kupisz porządny wózek i jeszcze będzie Ci się podobał za free ;)

Dzień dobry wszystkim!! [emoji1]
Ja od 7 na nogach, cały czas chodzę i coś robię a i tak nic nie widać. .... Praca w domu to niekończąca się historia....
A dziś musze wypucowac cały dom bo jutro przyjeżdża teściowa. Po raz pierwszy zobaczy jak mieszkamy. Mąż nawet okna tarasowe umyl [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Na 13 jadę dziś do lekarza. Ciekawe jak duży juz jest mój synuś [emoji1]

Iwonaimaja - pięknie wygladalyscie z córcia, mąż jak mąż [emoji6] U mnie w rodzinie mówi się że facet to wystarczy ze trochę ładniejszy od diabla [emoji6]
Gwiazda - nie pomoge z tym czopem, bo mnie przy żadnym porodzie nie odchodził. ...

Madziolina - może to tylko uplawy?? Sprawdzaj tymi paskami z apteki, dla świętego spokoju. Ale powiem Ci ze ja cały czas mam w gaciach mokro, czasem to bieliznę musze zmienić kilka razy w ciągu dnia bo źle reaguje na wkladki

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Pewno do tej kwoty spokojnie :D bedziesz miała problem z wyborem heheh wózia Julita !
Ja już koniec szaleństw zakupowych ...bo tylko wanienka i pieluchy i kilka bzdur ....

Właśnie co do prania to powiedzcie...wszystkie te nowe ubranka wystarczy wyprać w 40 stopniach na jakimś programie dziecięcym albo antyalergicznym czy jak?

bo gdzieś wyczytałam, że w 90 ale chyba bym się bała, że się poniszczą w takiej temp...

reklama
EEee 90? ja w 40 lub 60 zależy co ,noi prasowanie i wystarczy .....dodatkowo mam płyn do płukania antybakteryjny.... ja już mam poprane i wyprasowane prawie wszystko .....
Kasiulka powodzenia na wizycie !!!!!!!!!!!

Do góry