reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agula2016, to idź do lekarza, jak się martwisz!!!
Mi się też wydawało, że puchnę, ale ciśnienie mam ok i to nie to.

Ja mam pytanie do dziewczyn z niedoczynnością tarczycy. Czy bierzecie dodatkowo jod? Ja biorę mamaDHA i tam jest dawka jodu, nic mi lekarz nie mówił, żeby jeszcze dodatkowo brać.

Nieufna ja biorę od początku Omega med optima z dha i nic poza tym, w tym jest jod. A moja endokrynolog nie wspominała o jakiejs dodatkowej dawce jodu przy mojej niedoczynności...

Haha Needi mi poprawiłaś :D Zwłaszcza historią z krzesłem :p Nie dziwię się że rodzinka się nie powstrzymała od śmiechu hihi :p

Agula2016
puchnięcie w ciąży to raczej dość powszechne i niekoniecznie musi oznaczać zatrucie ciążowe. Porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem, niech rozwieje Twoje wątpliwości i ewentualnie skieruje na odpowiednie badania.

Dżudka_88
mi też piersi urosły właśnie pół rozmiaru, z małego B do dużego pękatego nadal B :p
Mi urosły na początku ciąży i potem się zatrzymały i już takie są od dłuższego czasu. To może się już rozmiar nie zmieni.

Co do piersi to chyba możemy podać sobie ręce ☺
Chociaż z mojego małego B zrobił się taki normalny B więc nadal nie mam się czym chwalić hihihi

reklama
Hej! Poszlam zrobic siku i jakos mokro... Nie wiem czy lekko popuscilam przed czy co... Oby to nie wody, do tegk lekko cmi dol brzucha, jak sie bedzie tak dzialo w ciagu dnia to pojade na ip eh...

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
emocje komunijne dalej są bo spać nie mogę

Madziolina mam nadzieje że to jednak nie wody

ja dzisiaj mam wizytę u swojej lekarki a jutro trzecie prenatalne

a tu kilka fotek z komunii

Załączniki

• Bez tytułu.png
    Bez tytułu.png
    113,8 KB · Wyświetleń: 110
  • Bez tytułu1.png
    Bez tytułu1.png
    55,3 KB · Wyświetleń: 110
Witam się w poniedziałek ;)

Agula idź do lekarza niech rozwieje twoje wątpliwości kochana . Ale ciśnienie masz w normie To się tylko cieszyć ale niech zrobi podstawowe badania tak jak dziewczyny piszą .

IwonaImaja wszystkiego dobrego dla córki . Pięknie wyglądacie a widać córa zadowolona ;)

Głupie pytanie do mam które juz wcześniej rodziły .Jak to jest z tym czopem który ma odejść ?;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam się w poniedziałek ;)

Agula idź do lekarza niech rozwieje twoje wątpliwości kochana . Ale ciśnienie masz w normie To się tylko cieszyć ale niech zrobi podstawowe badania tak jak dziewczyny piszą .

IwonaImaja wszystkiego dobrego dla córki . Pięknie wyglądacie a widać córa zadowolona ;)

Głupie pytanie do mam które juz wcześniej rodziły .Jak to jest z tym czopem który ma odejść ?;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
I mnie odszedł ok 2 tyg przed porodem

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

I mnie odszedł ok 2 tyg przed porodem

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Mi też, taka duża "galaretka" ale teraz jak mi się szyjka skróciła do 11mm to tez miałam (choć oczywiście mniej) i wiedziałam juz ze jest coś nie tak.

Madziolina kup sobie papierki lakmusowe do badania pH wydzieliny, nie kosztują dużo bo 100 szt 10-15 zł a mogą rozwiać wątpliwości (ja kupiłam na allegro i sprawdzam ale przez szew mam ciągle mokro)

reklama
Do góry