Agula2016, to idź do lekarza, jak się martwisz!!!
Mi się też wydawało, że puchnę, ale ciśnienie mam ok i to nie to.
Ja mam pytanie do dziewczyn z niedoczynnością tarczycy. Czy bierzecie dodatkowo jod? Ja biorę mamaDHA i tam jest dawka jodu, nic mi lekarz nie mówił, żeby jeszcze dodatkowo brać.
Nieufna ja biorę od początku Omega med optima z dha i nic poza tym, w tym jest jod. A moja endokrynolog nie wspominała o jakiejs dodatkowej dawce jodu przy mojej niedoczynności...
Haha Needi mi poprawiłaś Zwłaszcza historią z krzesłem Nie dziwię się że rodzinka się nie powstrzymała od śmiechu hihi
Agula2016 puchnięcie w ciąży to raczej dość powszechne i niekoniecznie musi oznaczać zatrucie ciążowe. Porozmawiaj o tym ze swoim ginekologiem, niech rozwieje Twoje wątpliwości i ewentualnie skieruje na odpowiednie badania.
Dżudka_88 mi też piersi urosły właśnie pół rozmiaru, z małego B do dużego pękatego nadal B
Mi urosły na początku ciąży i potem się zatrzymały i już takie są od dłuższego czasu. To może się już rozmiar nie zmieni.
Co do piersi to chyba możemy podać sobie ręce ☺
Chociaż z mojego małego B zrobił się taki normalny B więc nadal nie mam się czym chwalić hihihi