reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Madziagaw co za lekarz... Masakra jakaś [emoji45] dobrze zrobiłaś, że poszłaś gdzie indziej - czekamy na wieści, u nas serduszko było licząc od miesiączki w 7 tyg a wg usg to pokazało 6 tydz 4 dzień chyba jakoś tak to było. Oby ono biło tez dziś u Ciebie! 3maj się

reklama
Madziagaw - nie denerwuj sie bo to tylko szkodzi, badz dobrej mysli :*
Dziewczyny a jak u was z mdłosciami? mnie juz troche mniej muli i wiecej juz mogę jeść wymioty tez sie uspokoiły. a jak u Was?:)

Madziagaw u mnie w pierwszej też jakoś koło 7 mca. Ale na Twoim miejscu w pierwszej kolejności zmieniłaby m lekarza. Masz być pod opieką kogoś zaufanego a nie jakiegoś chama

Madziagaw - nie denerwuj sie bo to tylko szkodzi, badz dobrej mysli :*
Dziewczyny a jak u was z mdłosciami? mnie juz troche mniej muli i wiecej juz mogę jeść wymioty tez sie uspokoiły. a jak u Was?:)

Justa u mnie to się dopiero zaczyna ale tylko z rana mdłości tak przez dwie min. Także na razie super. Ale za to brzuch mnie boli bo fasolcia się rozciąga.

Madzia, ja rodziłam na Inflanckiej. Lekarze byli ok, mam nadzieję, że się tam tobą lepiej zajmą. Dawaj znać od razu po!

A ja dziś wzięłam dzień urlopu, zalatwiam sprawy synka. Może uda nam się wyjechać na leczenie do Niemiec. Oby lekarze z Centrum Zdrowia Dziecka nie robili nam problemów jeśli sami nie będą chcieli podjąć się zabiegu...

A nie możesz umówić się na wcześniej do Gina? Masz się teraz stresować 3 tygodnie?
Karolanka, jestem teraz za granicą i wracamy dopiero 17.12 do domu. Zastanawiam się, czy nie iść tutaj, ale u mnie zaczyna się dopiero 6 tydzień, więc i tak dużo nie zobaczę. Co ma być, to będzie..

U mnie sytuacja rozwiązana :( zalalam się krwią..

Venice tak synek w tym samym szpitalu, więc go widziałam... Teraz się z nim położe ja..

A z Wami sie pożegnam..
Życzę Wam wszystkim pozytywnego rozwiązania, ciąż bez dolegliwości i zdrowych bobasow :*

Aob, marne to pocieszenie, ale my już jesteśmy matkami i to jest ogromne szczęście. Ta ciążą była dość wcześnie po poprzedniej. Twój organizm najwidoczniej potrzebuje więcej odpoczynku. Na pewno się jeszcze uda...

Needi, synek ma rozległego naczyniaka limfatycznego, widocznego na zewnątrz, jak i usytuowanego w środku. Ten w środku jak na złość przylega do dróg oddechowych-każda infekcja może prowadzić do jego rozrostu i problemow z oddychaniem...

reklama
Needi, synek ma rozległego naczyniaka limfatycznego, widocznego na zewnątrz, jak i usytuowanego w środku. Ten w środku jak na złość przylega do dróg oddechowych-każda infekcja może prowadzić do jego rozrostu i problemow z oddychaniem...

Malinka a jakie powinno być leczenie? Operacja? Leki? Czemu jest problem w kraju?
Współczuję, bo nie ma nic gorszego niż choroba dziecka ale jednocześnie wściek mnie ogarnia, że jest problem z opieką i trzeba szukać za granicą.. Dzieci powinny być priorytetem, bez ograniczeń w dostępie do terapii..

Do góry