reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Hej :-)

aob bardzo mi przykro :-( !!!!
karoalnka to faktycznie wysocy jesteście :-)
malinka1984 u nas już wiedzą wszyscy prócz rodziny męża bo z nimi mamy bardzo płytki kontakt....ale z czasem i oni się dowiedzą.

Rzadko piszę bo nie mam jakoś weny na pisanie, ale czytam Was na bieżąco. Ja mam 169cm i ważę 53 kg...czyli chyba tak normalnie.

My jak powiedzieliśmy teściowej o pierwszej ciąży to do męża odpowiedziała "ale to już twój problem nie mój" byliśmy małżeństwem z dobrym zapleczem finansowym, więc gdzie ta rura widziała problem to ja nie wiem....

gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt i trzymam kciuki za te w najbliższej przyszłości :-)

Bylam dzis u lekarza .. z wynikami badan itp.
po czym poprosilam i zaswiadczenie ze jestem w ciazy do pracy.
Lekarz do mnie z awantura ze jak on moze stwierdzic ciaze jak nawet serca nie sluchac. Ze w tym okresie serduszko powinno bić i moge miec martwy płód :(
Jak lekarz moze mowic takie bezuzasadnione rzeczy:(
A wiec zabralam sie po awanturze w przychodni do szpitala na inflancka zeby zrobili mi usg i sprawdzili czy juz bije serduszko.
Czekam na poczekalni .. dam znac co i jak:(

Po jakim czasie u Was bylo juz slychac serduszko?

Dodam ze lekarz na wynik bety nawet nie chcial patrzec bo powiedzial ze to nie ma znaczenia. I jest nie potrzebne mu.:/

reklama
Do góry