reklama
_Ewelinka_
Fanka BB :)
Hej :-)
aob bardzo mi przykro :-( !!!!
karoalnka to faktycznie wysocy jesteście :-)
malinka1984 u nas już wiedzą wszyscy prócz rodziny męża bo z nimi mamy bardzo płytki kontakt....ale z czasem i oni się dowiedzą.
Rzadko piszę bo nie mam jakoś weny na pisanie, ale czytam Was na bieżąco. Ja mam 169cm i ważę 53 kg...czyli chyba tak normalnie.
My jak powiedzieliśmy teściowej o pierwszej ciąży to do męża odpowiedziała "ale to już twój problem nie mój" byliśmy małżeństwem z dobrym zapleczem finansowym, więc gdzie ta rura widziała problem to ja nie wiem....
gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt i trzymam kciuki za te w najbliższej przyszłości :-)
aob bardzo mi przykro :-( !!!!
karoalnka to faktycznie wysocy jesteście :-)
malinka1984 u nas już wiedzą wszyscy prócz rodziny męża bo z nimi mamy bardzo płytki kontakt....ale z czasem i oni się dowiedzą.
Rzadko piszę bo nie mam jakoś weny na pisanie, ale czytam Was na bieżąco. Ja mam 169cm i ważę 53 kg...czyli chyba tak normalnie.
My jak powiedzieliśmy teściowej o pierwszej ciąży to do męża odpowiedziała "ale to już twój problem nie mój" byliśmy małżeństwem z dobrym zapleczem finansowym, więc gdzie ta rura widziała problem to ja nie wiem....
gratuluję wszystkim dziewczynom udanych wizyt i trzymam kciuki za te w najbliższej przyszłości :-)
justa13323
Zaciekawiona BB
aob trzymaj sie całujeeeee mocno i trzymam kciuki żeby niedługo się udało z dzidzią! :*
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Aob, współczuję kochana :-( Ale Ty silna babeczka jesteś, za kilka miesięcy uda Wam się na pewno, za co mocno trzymam kciuki.
Bylam dzis u lekarza .. z wynikami badan itp.
po czym poprosilam i zaswiadczenie ze jestem w ciazy do pracy.
Lekarz do mnie z awantura ze jak on moze stwierdzic ciaze jak nawet serca nie sluchac. Ze w tym okresie serduszko powinno bić i moge miec martwy płód
Jak lekarz moze mowic takie bezuzasadnione rzeczy
A wiec zabralam sie po awanturze w przychodni do szpitala na inflancka zeby zrobili mi usg i sprawdzili czy juz bije serduszko.
Czekam na poczekalni .. dam znac co i jak
po czym poprosilam i zaswiadczenie ze jestem w ciazy do pracy.
Lekarz do mnie z awantura ze jak on moze stwierdzic ciaze jak nawet serca nie sluchac. Ze w tym okresie serduszko powinno bić i moge miec martwy płód
Jak lekarz moze mowic takie bezuzasadnione rzeczy
A wiec zabralam sie po awanturze w przychodni do szpitala na inflancka zeby zrobili mi usg i sprawdzili czy juz bije serduszko.
Czekam na poczekalni .. dam znac co i jak
malinka1984
Madzia, u mnie w poprzedniej ciąży 6t 4-5d jeśli dobrze pamiętam. Na pewno nie miałam 7 skonczonego.
malinka1984
Aob ściskam! Pamiętaj, mąż już synka więc kolejna dzidzia to tylko kwestia czasu...
reklama
MalinowaMarta
Aob zle sie czyta takie wiesci od rana... Strasznie mi przykro i współczuje [emoji25][emoji22] bądź dzielna dla synka - zdrówka dla Was!