reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Aob jej bardzo wspolczuje, ale jakby odrazu zrobili wszystkie badanie to bys tyle w szpitalu nie siedziala. Przykro mi, ale masz juz synusia i na pewno w nastepnejnciazy bedzie juz dobrze

Aob. Trzymaj sie kochana. Wiem ze teraz zadne slowo Cie nie pocieszy. Zdrowia dla Ciebie i synka. i Powodzenia. Ja tez sie zapewne niedlugo stad zawine...ale jeszcze pomecze dziewczyny .....

Dziękuje dziewczyny za wsparcie :*
Madziolina tylko właśnie synek mnie ratuje, bo wiem, że potrzebuje ogarniętej matki...
Camel nadzieja umiera ostatnia, więc walcz poki masz o co... Będę trzymać kciuki i jeszcze trochę będę was podczytywac, żeby przeczytać, że już u wszystkich pokazało się serduszko i że jest w porządku...

U mnie sytuacja rozwiązana :( zalalam się krwią..

Venice tak synek w tym samym szpitalu, więc go widziałam... Teraz się z nim położe ja..

A z Wami sie pożegnam..
Życzę Wam wszystkim pozytywnego rozwiązania, ciąż bez dolegliwości i zdrowych bobasow :*

Tak mi przykro :( :( choć jestesmy wszystkie naprawdę krotko i łączy nas tylko internet to do Ciebie wyjatkowo się przywiązalam, kibicowalam z calego serducha... trzymaj sie cieplutko... ucaluj i przytul bardzo mocno swojego małego Skarba moze choc troszkę to pomoże w bólu jaki Cię spotkał...

Fazerkamm dziękuje to jest bardzo mile i kurcze też już się strasznie do was przywiązalam.. Dlatego czasem się odezwę, a już na pewno dam znać jak znów będę w ciąży..

Madziolina a ile czekałas na zabieg i na wyjście później ze szpitala?

reklama
Do góry