reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No piszę Aob ....może pomyslicie że nie teges coś ze mną .....Ale co innego wyczekiwać 2 kresek...i ich bardzo chcieć....a nie mieć bo tak i radzić z tą wiadomością jakoś....nie życzę nikomu takiej sytuacji jaką mam ja obecnie....Więc Aob nie bij.....to jest szczerość niefajna ale jest....
Czuję że pod koniec roku się Aob na temacik ciążowy załapiesz :D daj organizmowi odpocząć i działajcie ! Trzymam kciuki mocno za WAS !
A jak tam synek -lepiej?

reklama
No piszę Aob ....może pomyslicie że nie teges coś ze mną .....Ale co innego wyczekiwać 2 kresek...i ich bardzo chcieć....a nie mieć bo tak i radzić z tą wiadomością jakoś....nie życzę nikomu takiej sytuacji jaką mam ja obecnie....Więc Aob nie bij.....to jest szczerość niefajna ale jest....
Czuję że pod koniec roku się Aob na temacik ciążowy załapiesz :D daj organizmowi odpocząć i działajcie ! Trzymam kciuki mocno za WAS !
A jak tam synek -lepiej?

Wiem wiem rozumiem, że nie każdy chce nie każdy może w danej sytuacji pozwolić sobie na dziecko z różnych przyczyn, ale po prostu nie mogłam pojac dlaczego ja a nie ona, która tego chciała...

A właśnie teraz nie wiem ile to trzeba teraz czasu na regenerację organizmu co i jak.. Osobiście nie chce długo czekać, ale zastosuje się do zaleceń lekarza jeśli powie, że muszę czekać...

A mały dziękuje dużo lepiej tylko gorączkę w nocy miał a tak już nic szczególnego mu nie jest i w sumie nie wiedza co mu było.. Pobrali krew i obserwują...
A jak u ciebie sytuacja z gorączka??

Madzia to super wieści...a tego pajaca co cię tak nastraszył omijaj szerokim łukiem ! Odpoczywaj dużo !
Aob no nie jestem lekarzem ...ale 3 miechy przerwy byłoby ok :p zresztą lekarz powie co i jak ...
Ja nic nie biorę na podtrzymanie-taka moja decyzja i lekarza.Co ma być będzie po prostu.
Czyli synek niebawem do domu?
Mój od wczoraj już ok ...37,5 i koniec gorączki....
U was też sypnęło śniegiem ? zimno się zrobiło...brrr
Powiedzcie mi proszę -jak myślicie stomatolog zgodzi się na leczenie kanałowe u mnie?

No odetchnelam :*
Ale jak mi lekarz cisnienie zmierzyla to za glowe sie zlapala .. takie mialam wysokie.
dziewczynom z Warszawy polecam szpital na inflanckiej.
Beta urosla mi so 8tys ponad. Wiec rosnie :)
Dobrze ze mam 2 dni wolnego :) !
Dobra koniec gadania o mnie..
Venicee jesli chodzi o kanalowe to nysle ze jedym najglowniejszym problemem jest znieczulenie ... a bez znieczulenia nie wytrzymasz chyba najlepiej zadzwonic i sie dopytac :)

Mi się wydaje że nie znieczulenie ,bo są słabsze dostępne ...raczej rtg będzie problemem...Boję się jak cholera,na 19 idę...
MadziaGw...miałaś podobnie jak ja ...ileż to nerwów kosztuje ...

Rtg kręgosłupa na pewno nie robią w ciąży jeśli nie jest mega ważne. Szczęka jakby nie było dużo wyżej, to może jakoś da się zasłonić brzuch...

witajcie. Ja dziś miałam ciężki dzień..dopiero teraz odpoczywam. w weekend musze się konkretnie wylezec i odpocząć ;-)

reklama
mnie prawie cały dzień nie było w domu a do tego mdłości mnie męczą jak już jestem w domu to odpoczywam nawet na kompa nie mam siły zaglądać

Do góry