reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
Agnesdem u mnie od pierwszej chwili ma sie dziecko przy sobie dzieciatko ma się przy sobie i ktos moze byc na noc, w państwowym szpitalu tylko kobiety, a teraz tam gdzie bede rodzic (prywatna klinika) maz moze byc cala noc i dzien także sie śmiejemy ze w tym roku zrobimy sobie trzydniowe wakacje bez Maksia
Lila ja bylam na połówkowym z synkiem, przez pierwsze 5min sie zachwycal, a pozniej mu sie nudzilo i pytal kiedy koniec będzie ale i tak uwazam ze warto pojsc z dzieckiem/dziecmi zeby zobaczyly.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Lila ja bylam na połówkowym z synkiem, przez pierwsze 5min sie zachwycal, a pozniej mu sie nudzilo i pytal kiedy koniec będzie ale i tak uwazam ze warto pojsc z dzieckiem/dziecmi zeby zobaczyly.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
madziolina_p
Needi
20 lipcaDziewczyny a na kiedy macie termin porodu????
Iwona77W
7 lipiecDziewczyny a na kiedy macie termin porodu????
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
paula_dabro
Dziewczyny a na kiedy macie termin porodu????
25.07
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Co do pozycji maluszka to nie znam sie wiec nie wypowiem ale wiedz jedno ze nawet jakby mial dzidziolek krzywe nozki to od takiego noworodka jak bedzie masowane, mialo rehabilitację to na pewno nozki sie wyprostuja zreszta znam duzo takich przypadkow co wystarczalo tylko masowac odpowiednio stopke i wszystko jest w przadku teraz gdy dzieciaczki sa wieksze takze spokojnie bedzie dobrze.
No właśnie też trzymam się tej myśli, ciałka dzieciątek takich małych są b. elastyczne i wierzę w to, że w razie gdyby faktycznie coś ze stópkami miało być nie tak, to w łatwy sposób uda się to skorygować.
Najlepszy tekst ze mam sprawdzac czy mi wody nie odchodza. Tylko nie powiedzial jak
Dobrze że jutro masz wizytę, to zapytaj o to. I podziel się wiedzą Też bym chciała wiedzieć jak to rozpoznać.
Lizzy i jak tam dzisiejsze badanie?
Lila, remontujecie pokój dla dzieciaczka czy jeszcze coś?
Agula2016 heh ja też bym się zdziwiła jakby mi taki koszt za badanie policzyli skoro wcześniej było dużo mniej... Chyba trzeba pytać zawsze przy umawianiu wizyty żeby potem ne było takich nieprzyjemnych niespodzianek :/
Ja mam termin z OM na 12 lipca a wg USG ciąża tydzień młodsza czyli 19 lipca.
A dziewczyny, jak Was pytają lekarze w którym tygodniu ciąży jesteście, a macie różnicę między OM a USG, to który podajecie? Ja zawsze wg USG bo myślałam że ta data jest ważniejsza ale ostatnio zwątpiłam czy faktycznie.
agnesdem ja też chodzę do LuxMedu, więc mam wszystko za darmo w ramach pakietu od pracodawcy. Ale co do szybkich terminów to niestety w naszej placówce się to nie potwierdza :/ Terminy są straszne, do mojej ginekolog prowadzącej minimum miesiąc a najcześciej półtora. Tragedia to jest. Ale obsługa klienta i ogólnie wizyty itd ok. Tylko te terminy. Aha no i jeszcze opóźnienia się robią i trzeba czekać w kolejce. Ale skoro np. babka moja od usg ma pacjentkę co 15 min zapisywaną... To przecież nierealne jest żeby zdążyła badanie przeprowadzić w takim czasie! Więc nic dziwnego że są opóźnienia i się czeka. Chore to jest, myślałam że takie rzeczy tylko na nfz...
Ja dziś szukałam w necie jakiejś szkoły rodzenia dla nas, oczywiście za późno się za to zabrałam. Dlatego stawiam na kursy przyspieszone - weekendowe I już się zdecydowaliśmy z mężem, która szkoła i jutro nas zapiszę. Będą 4 spotkania sb-nd w ostatni weekend maja i pierwszy weekend czerwca Bardzo mi się przyda ta wiedza bo ja taka zielona A mężowi to już w ogóle
reklama