reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Ja mam termin z USG na 20 lipca, a z OM na 19 lipca :p W moim przypadku biorą termin z USG pod uwagę.

Ja mam termin na 14.07. Na usg dziecko niby większe, ale przy porodzie, przy przyjmowaniu do szpitala zawsze pytają o ten termin z @. I w karcie ciąży też macie taki wpisany, prawda??

To ja mam szczęście z moim lekarzem..... Za wizytę bierze 100zł, z usg i na dodatkowe usg sugeruje czy iść. Informuje kiedy to powinno nastąpić. Czyli to pierwsze prenatalne robił mi on, na to drugie zaproponował, że mogę iść do xxx do lekarza xxx, bo ona jest świetna. I ma lepszy sprzęt. Wszystko inne sprawdza on u siebie. To 3 też zrobi mi u siebie. Wiem, że jest dobrym specjalistą, wiele lat w zawodzie, na bieżąco w szpitalu i w gabinecie zajmuje się patologią ciąży.....

Robię przegląd rzeczy dla małego.....jestem w lesie.....mam raptem parę ciuszków, pieluszek, dwa ręczniki. Zero pościeli, kocyków....no lipa......po wypłacie trzeba się wybrać na zakupy. Pierwsze co muszę kupić to komoda i łóżeczko, bo niedługo trzeba będzie zacząć pranie...

Lista lipcowych mam 2016 tak nazywa się watek. Niestety korzystam teraz chwilowo z komorki i nie mam jak wyslac linka, jak po przeglądasz nasze forum (lipiec 2016) to na pewno na ten watek ske natkniesz :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam termin na 23.07. Zaraz poszukam wątku.
Do lekarki chodzę z NFZ i jest super. Jest młoda, więc się angażuje mocno. Wszystko mi mówi, odpowiada na pytania. Zleca dużo badań (krzywą cukrowa miałam robioną w 1 tym. Bo glukoza była minimalnie wyższa. Położone marudzily, że to całkiem dobry wynik, a diabetolog stwierdził cukrzyce). Czuję się dobrze zaopiekowana :-)

reklama
Witam się dziś :)

Fazerkamm- faktycznie jest :), ale przyznaję się bez bicia że nie chciało mi się szukać Was, bo tam jest duuużo osób.

Ja mam termin z OM 10 ipca a z usg 8 lipca.

Czuję, że będę szybciej od Was się kluć :D

Jestem taka opuchnięta na dole, że szkoda gadać :( czuję się jak napełniony balon.

Jeszcze stopy mam jakieś nieformatowe :D

Ostatnia edycja:
Do góry