reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

To znaczy nie śpię ciągle na jednym boku. Tak się wieczorem układam ale w nocy się często przekręcam a to na drugi bok a to na wznak spie bo inaczej by nie dało rady ☺a w ciągu dnia jak odpoczywam to tylko na wznak bo tak mi na razie wygodnie☺
Ja czasem jak leżę na lewym boku na wyższej poduszce to czuję taki ból pod lewa łopatką. Dlatego staram się tak nie kłaść

reklama
Mnie boli kark i te mięśnie przy lopatce jak za dużo pracuje przed komputerem. W zeszłym tygodniu mnie bolało to codziennie ćwiczylam zestaw ćwiczeń z YouTube dla ciężarnych i przeszło. Porozciagalo się najwyraźniej :-)

U mnie miało byc deszczowo wiec nastawiłam sie na drobne porządki w domu a tu słoneczko wyszło, złośliwa ta pogoda [emoji57]
Co do ruchów to nie liczę, moj Synuś raczej większość czasu jest aktywny i staje sie coraz mocniejszy [emoji33]
Tak bawimy sie razem przybijając sobie "piąteczki" przez brzuszek [emoji5] cieszy to, juz nie mogę sie doczekać kiedy bedzie z nami!
I ja nie pamietam kiedy przespałam całą noc, to plecki bolą, to siku, to ręka drętwieje albo skurcz, ale co zrobić, takie uroki ciąży, oby nie było gorzej [emoji849]
Coraz cześciej muszę sobie robić przerwy i sie położyć, chociaż na 15 minut, inaczej brzusio ciąży okropnie i twardnieje, muszę sie wybrać na ostatnie zakupy bo juz chyba tylko pare drobiazgów mi brakuje.
Prenatalne u mnie można zrobić za free korzystając z programu funduszu norweskiego, tak samo jest ze szkoła rodzenia, dzis mam kolejne spotkanie [emoji5]
Jak sa takie programy to trzeba je wykorzystywać

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Kurde.. odebrałam wyniki tsh i zawsze było 0,5 a dziś 0,16 i nie wiem czy nie za niskie... na normy nie patrzę bo kobiety w ciąży mają inne.. i oczywiście standard zapalenie pęcherza..

Needi tak tak poczulam ale dalej jakis taki leniwy chlopak sie zrobil.. mowimy z mezem ze to dlatego ze brata nie slyszy (Maksio u dziadkow nq feirach jest).. moze to tez dlatego ze nie ma tam juz miejsca i tylko takie "przelewanie" bardzo delikatne czuc.

Iwona35 świetny apel! Bardzo Cie popieram :) między innymi dlatego stworzyłam watek "opis porodu" :)

Witajcie srodowo :)
Wozek doszedl do mnie, a dzis moje imieniny :) prezent idealny :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam we wtorek 3 prenatalne

Byłam dzisiaj u położnej dostałam detektor na miesiąc bo ona idzie na urlop
Pytalam dzisiaj o lezenie bo lubię jak czytam leżeć na plecach powiedziała że nie jest zakazane ale dziecko ma wtedy słabszy dostęp do tlenu jego ruchy sa mocniejsze najlepiej leżeć na boku a już najlepiej na lewym

Needi tak tak poczulam ale dalej jakis taki leniwy chlopak sie zrobil.. mowimy z mezem ze to dlatego ze brata nie slyszy (Maksio u dziadkow nq feirach jest).. moze to tez dlatego ze nie ma tam juz miejsca i tylko takie "przelewanie" bardzo delikatne czuc.

Iwona35 świetny apel! Bardzo Cie popieram :) między innymi dlatego stworzyłam watek "opis porodu" :)

Witajcie srodowo :)
Wozek doszedl do mnie, a dzis moje imieniny :) prezent idealny :D

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
to 100 lat i przede wszystkim zdrówka dla Ciebie i Maluszka i takiego porodu: hop i już:)

reklama
Do góry