reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
rozumiem,no to musze zapytac lekarza bo az jestem ciekawa ja ogolnie mialam ostatnio zwykle badanie usg a prenatalne mialam w 20 tygodniu i do dzis tylko same badania usg takie 15 minutowe..no wiadomo badania krwi..glukoza..hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Witam i ja z rana u mnie piekna pogoda :)
Agula kciuki za badania &&& ale napewno bedzie wszystko wporzadku :)
Jula wyobrazam sobie co moglas czuc ale najwazniejsze ze jest spokoj i ze masz dzis wizyte napewno wszystko bedzie dobrze :)

Jak miałaś w 20 tc to było chyba drugie, ważne jest to między 12 a 14 tc.
hmmm w 11 tygidniu ciazy mialam usg u mojego lekarza i wtedy mowil o kregoslupie,o przysadce muzgowej.....czy wszytsko jest dobrze..mierzyl malenstwo..nastepnie w 20 tygodniu mialam u innego lekarza prenatalne-dlugo mnie badal bardzoooooo wtedy tez stwierdzil plec dziecka,mierzyl ja sprawdzal serduszko glowke nozki raczki paluszki-wszystko wiec teraz bede miec kolejne tak?Kurcze nawet nie wiedzialam ci lekarze tak malo czasami mowia..zwlaszcza mamom ktore sa w 1 ciazy-nie wiedza tak duzo jak mamy juz w 2 ciazy. Trzeba czasami sie tak o wszytsko dopytywac-nie wiem jakbym byla lekarzem to staralabym sie wsyztsko przekazac pacjentce aby byla spokjna-aby wiedziala co i jak dokladnie zeby nei miala zadnych watpliwosci. No nic badanie usg mam u mojego lekarza 16.05 wiec niedlugo-wypytam o wszystko.

Dzień dobry! U mnie ciężki powrót po wolnym do pracy:-) Zdecydowanie już mi się nie chce, ale muszę pokonczyc projekty, które zaczęłam. U mnie słońce, więc cieszy. Dobrego dnia :-)

Jak masz możliwość to idź na rehabilitację dla ciężarnych. Ja poszłam raz, dokładnie mnie babka obejrzała, dała zestaw ćwiczeń (pytała czy chcę do niej chodzić czy wolę w domu) i od 2 dni nic mnie nie boli.

No muszę chyba poszukać czy u mnie jest taka rehabilitacja. A zastanawiam się od czego może mnie boleć tak z jednej strony pod łopatką i ciekawe czy wpływ na to ma spanie ciągle na jednym boku...hmm... W sumie nie ważne od czego oby tylko przeszło bo to strasznie uciążliwe!

rozumiem,no to musze zapytac lekarza bo az jestem ciekawa ja ogolnie mialam ostatnio zwykle badanie usg a prenatalne mialam w 20 tygodniu i do dzis tylko same badania usg takie 15 minutowe..no wiadomo badania krwi..glukoza..hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ja mialam dwa badania tak właśnie jak dziewczyny piszą ok 12 tyg a drugie ok 21 tyg i ostatnio pytalam lekarza o trzecie badanie i powiedział że nie widzi wskazań u mnie do trzeciego badania i dlatego nie będę jego miała. Więc dowiedz się bo z tego co wiem nie każda kobieta ma.

reklama
no wlasnie na pewno wypytam 16.05 lekarza o te prenatalne...ale malutka dzisiaj szaleje w brzuszku kopie i kopie.....az widac jak przemeiszcza sie :)nie no powiem Wam ze ciaza jest cudowna!!!!

Do góry