reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
rozumiem,no to musze zapytac lekarza bo az jestem ciekawa ja ogolnie mialam ostatnio zwykle badanie usg a prenatalne mialam w 20 tygodniu i do dzis tylko same badania usg takie 15 minutowe..no wiadomo badania krwi..glukoza..hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Witam i ja z rana u mnie piekna pogoda :)
Agula kciuki za badania &&& ale napewno bedzie wszystko wporzadku :)
Jula wyobrazam sobie co moglas czuc ale najwazniejsze ze jest spokoj i ze masz dzis wizyte napewno wszystko bedzie dobrze :)

Jak miałaś w 20 tc to było chyba drugie, ważne jest to między 12 a 14 tc.
hmmm w 11 tygidniu ciazy mialam usg u mojego lekarza i wtedy mowil o kregoslupie,o przysadce muzgowej.....czy wszytsko jest dobrze..mierzyl malenstwo..nastepnie w 20 tygodniu mialam u innego lekarza prenatalne-dlugo mnie badal bardzoooooo wtedy tez stwierdzil plec dziecka,mierzyl ja sprawdzal serduszko glowke nozki raczki paluszki-wszystko wiec teraz bede miec kolejne tak?Kurcze nawet nie wiedzialam ci lekarze tak malo czasami mowia..zwlaszcza mamom ktore sa w 1 ciazy-nie wiedza tak duzo jak mamy juz w 2 ciazy. Trzeba czasami sie tak o wszytsko dopytywac-nie wiem jakbym byla lekarzem to staralabym sie wsyztsko przekazac pacjentce aby byla spokjna-aby wiedziala co i jak dokladnie zeby nei miala zadnych watpliwosci. No nic badanie usg mam u mojego lekarza 16.05 wiec niedlugo-wypytam o wszystko.

Dzień dobry! U mnie ciężki powrót po wolnym do pracy:-) Zdecydowanie już mi się nie chce, ale muszę pokonczyc projekty, które zaczęłam. U mnie słońce, więc cieszy. Dobrego dnia :-)

Jak masz możliwość to idź na rehabilitację dla ciężarnych. Ja poszłam raz, dokładnie mnie babka obejrzała, dała zestaw ćwiczeń (pytała czy chcę do niej chodzić czy wolę w domu) i od 2 dni nic mnie nie boli.

No muszę chyba poszukać czy u mnie jest taka rehabilitacja. A zastanawiam się od czego może mnie boleć tak z jednej strony pod łopatką i ciekawe czy wpływ na to ma spanie ciągle na jednym boku...hmm... W sumie nie ważne od czego oby tylko przeszło bo to strasznie uciążliwe!

rozumiem,no to musze zapytac lekarza bo az jestem ciekawa ja ogolnie mialam ostatnio zwykle badanie usg a prenatalne mialam w 20 tygodniu i do dzis tylko same badania usg takie 15 minutowe..no wiadomo badania krwi..glukoza..hmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ja mialam dwa badania tak właśnie jak dziewczyny piszą ok 12 tyg a drugie ok 21 tyg i ostatnio pytalam lekarza o trzecie badanie i powiedział że nie widzi wskazań u mnie do trzeciego badania i dlatego nie będę jego miała. Więc dowiedz się bo z tego co wiem nie każda kobieta ma.

reklama
no wlasnie na pewno wypytam 16.05 lekarza o te prenatalne...ale malutka dzisiaj szaleje w brzuszku kopie i kopie.....az widac jak przemeiszcza sie :)nie no powiem Wam ze ciaza jest cudowna!!!!

Do góry