reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Iwona35, Gwiazda_237 - łączę się z wami w bólu, bo też mnie on to nęka ciągle. Mi chyba spacery pomagają, ale jeszcze nie jestem pewna[emoji14]Pozycja siedząca jest najgorsza dla mnie :(
Jakoś damy radę :)
Mnie też ratowaly spacery a teraz już coraz gorzej a ci do siedzenia to lekarza mi nakazał siedzieć jak naj mniej mogę chodzi lub leżeć ;) ale jakoś damy rade pocieszam się ze zostało mi oko 2.5 miesiąca bo w sumie 80 dni do końca ciąży ale cesarke zrobią mi za jakieś 73 wiec juz bliżej niż dalej wiec damy rade ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane piszecie o sprzątaniu to chyba żadna nie chciała by widzieć mojego mieszkania ; ( aż płakać się chce ale cóż powiem tak zdrowie dziecka najważniejsze . Mój pomaga przez weekend a resztę to tylko jak mam siłę robie jak nie mam to nie .Byle mam pozmywane nic mi nie leży ;) a nawet łóżka nie składam bo za ciężkie to dla mnie ; ( wiec sprzątanie na Tip Top Julka naprawdę proszę cię .Chodź w piątek miałam gości to posprzątalam ;) tak bardzo ale teraz lenia mam

Mi się dobrze sprząta, chociaż szybciej się męczę. Ale na gruntowne sprzątanie po raz 1 zamówiliśmy panią, bo bym nie ogarnęła mycia okien i podłóg :-) resztą obowiązków się dzielimy z mężem, więc jest dobrze!

raz na jakis czas musze mieć posprzatane tak porządnie bo inaczej czuje dosłownie kurz w nosie. A ja teraz dużo siedze i faktycznie moze od tego mnie bardziej kregoslup boli, nawet nie pomyslałam.

I mnie dopada ten ból pod rzebrami o którym wspominacie, i faktycznie bardziej sie nasila jak siedzę, odrobine pomaga leżenie [emoji53]
Trzeba to wytrzymać ale jeśli będziecie mieć na to jakieś lepsze sposoby to chętnie skorzystam
Dziś samopoczucie jedno z gorszych ufff! A co to bedzie w lipcu? [emoji33][emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Neddi ile Twoja latek ma? Moj to juz ponad czteroletni kochany cwaniak :)

Julka89.89 to jeszcze w dobrym stanie jestes jak udalo Ci sie posprzatac na tip top, ja w ciagu jednego dnia jestem wstanie zrobic jedna rzecz ze sprzatania np wczoraj poodkurzalam to dzis pomylam podlogi, w standardzie mam oczywiście robienie obiadu i ogarnięcia kuchni ale ostatnio kuchnie to maz ogarnia bo ja juz i na to sily nie mam..

Gwiazda_237 spoko u mnie taki bajzel ze nikogo nie zapraszam, lazienka wola o pomste do nieba.. ja mi najciezej sprzątać a maz ma jakis awers do sprzatania lazienki, pomalu zaczynam sie brzudzic tam wchodzic ;) a jeszcze do niedawna lazienke szorowalam dwa razy w tygodniu...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Neddi ile Twoja latek ma? Moj to juz ponad czteroletni kochany cwaniak :)

Julka89.89 to jeszcze w dobrym stanie jestes jak udalo Ci sie posprzatac na tip top, ja w ciagu jednego dnia jestem wstanie zrobic jedna rzecz ze sprzatania np wczoraj poodkurzalam to dzis pomylam podlogi, w standardzie mam oczywiście robienie obiadu i ogarnięcia kuchni ale ostatnio kuchnie to maz ogarnia bo ja juz i na to sily nie mam..

Gwiazda_237 spoko u mnie taki bajzel ze nikogo nie zapraszam, lazienka wola o pomste do nieba.. ja mi najciezej sprzątać a maz ma jakis awers do sprzatania lazienki, pomalu zaczynam sie brzudzic tam wchodzic ;) a jeszcze do niedawna lazienke szorowalam dwa razy w tygodniu...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo łazience nie wspominam chodź jest jeszcze czysta i tak źle nie ma ale moje podłogi wołają o pomstę a jabdoszlam do wniosku ze nikogo nie zapraszam a wolność Tomku w swoim domku ;)

reklama
Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę bo strasznie mnie przez to choróbsko oczy pieką:-( :(
Okazało się że mam zapalenie tylnej ściany gardła z naciekaniem na krtań, do tego zawalony nos i zatoki. dwie noce już nieprzespane bo mnie dusi w klacie przy oddychaniu, jeszcze ta fatalna gorączka, wczoraj ponad 39 dziś 38:baffled:
Mam antybiotyk i masę specyfików do psikania i popijania.
Córa jeszcze kaszle i z nosa jej leci ale już bez gorączki.

Z lepszych wieści miałam dziś wizytę, mały przez 3 tygodnie przybrał ok 400g, ja na szczęscie prawie nic, nawet lekarz ładną fotkę mu zrobił:blink:, niestety znów siedzi głową do góry.
trochę ciśnienie mi skacze, jakby doszło do 150/100 mam włączyć leki
W czwartek wizyta u diabetologa, coś mi się zdaję że tym razem jednak skończy się szpitalem:no2:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:happy:

Do góry