reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Iwona35, Gwiazda_237 - łączę się z wami w bólu, bo też mnie on to nęka ciągle. Mi chyba spacery pomagają, ale jeszcze nie jestem pewna[emoji14]Pozycja siedząca jest najgorsza dla mnie :(
Jakoś damy radę :)
Mnie też ratowaly spacery a teraz już coraz gorzej a ci do siedzenia to lekarza mi nakazał siedzieć jak naj mniej mogę chodzi lub leżeć ;) ale jakoś damy rade pocieszam się ze zostało mi oko 2.5 miesiąca bo w sumie 80 dni do końca ciąży ale cesarke zrobią mi za jakieś 73 wiec juz bliżej niż dalej wiec damy rade ;)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kochane piszecie o sprzątaniu to chyba żadna nie chciała by widzieć mojego mieszkania ; ( aż płakać się chce ale cóż powiem tak zdrowie dziecka najważniejsze . Mój pomaga przez weekend a resztę to tylko jak mam siłę robie jak nie mam to nie .Byle mam pozmywane nic mi nie leży ;) a nawet łóżka nie składam bo za ciężkie to dla mnie ; ( wiec sprzątanie na Tip Top Julka naprawdę proszę cię .Chodź w piątek miałam gości to posprzątalam ;) tak bardzo ale teraz lenia mam

Mi się dobrze sprząta, chociaż szybciej się męczę. Ale na gruntowne sprzątanie po raz 1 zamówiliśmy panią, bo bym nie ogarnęła mycia okien i podłóg :-) resztą obowiązków się dzielimy z mężem, więc jest dobrze!

raz na jakis czas musze mieć posprzatane tak porządnie bo inaczej czuje dosłownie kurz w nosie. A ja teraz dużo siedze i faktycznie moze od tego mnie bardziej kregoslup boli, nawet nie pomyslałam.

I mnie dopada ten ból pod rzebrami o którym wspominacie, i faktycznie bardziej sie nasila jak siedzę, odrobine pomaga leżenie [emoji53]
Trzeba to wytrzymać ale jeśli będziecie mieć na to jakieś lepsze sposoby to chętnie skorzystam
Dziś samopoczucie jedno z gorszych ufff! A co to bedzie w lipcu? [emoji33][emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Neddi ile Twoja latek ma? Moj to juz ponad czteroletni kochany cwaniak :)

Julka89.89 to jeszcze w dobrym stanie jestes jak udalo Ci sie posprzatac na tip top, ja w ciagu jednego dnia jestem wstanie zrobic jedna rzecz ze sprzatania np wczoraj poodkurzalam to dzis pomylam podlogi, w standardzie mam oczywiście robienie obiadu i ogarnięcia kuchni ale ostatnio kuchnie to maz ogarnia bo ja juz i na to sily nie mam..

Gwiazda_237 spoko u mnie taki bajzel ze nikogo nie zapraszam, lazienka wola o pomste do nieba.. ja mi najciezej sprzątać a maz ma jakis awers do sprzatania lazienki, pomalu zaczynam sie brzudzic tam wchodzic ;) a jeszcze do niedawna lazienke szorowalam dwa razy w tygodniu...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Neddi ile Twoja latek ma? Moj to juz ponad czteroletni kochany cwaniak :)

Julka89.89 to jeszcze w dobrym stanie jestes jak udalo Ci sie posprzatac na tip top, ja w ciagu jednego dnia jestem wstanie zrobic jedna rzecz ze sprzatania np wczoraj poodkurzalam to dzis pomylam podlogi, w standardzie mam oczywiście robienie obiadu i ogarnięcia kuchni ale ostatnio kuchnie to maz ogarnia bo ja juz i na to sily nie mam..

Gwiazda_237 spoko u mnie taki bajzel ze nikogo nie zapraszam, lazienka wola o pomste do nieba.. ja mi najciezej sprzątać a maz ma jakis awers do sprzatania lazienki, pomalu zaczynam sie brzudzic tam wchodzic ;) a jeszcze do niedawna lazienke szorowalam dwa razy w tygodniu...

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo łazience nie wspominam chodź jest jeszcze czysta i tak źle nie ma ale moje podłogi wołają o pomstę a jabdoszlam do wniosku ze nikogo nie zapraszam a wolność Tomku w swoim domku ;)

reklama
Hej dziewczyny, ja tylko na chwilę bo strasznie mnie przez to choróbsko oczy pieką:-( :(
Okazało się że mam zapalenie tylnej ściany gardła z naciekaniem na krtań, do tego zawalony nos i zatoki. dwie noce już nieprzespane bo mnie dusi w klacie przy oddychaniu, jeszcze ta fatalna gorączka, wczoraj ponad 39 dziś 38:baffled:
Mam antybiotyk i masę specyfików do psikania i popijania.
Córa jeszcze kaszle i z nosa jej leci ale już bez gorączki.

Z lepszych wieści miałam dziś wizytę, mały przez 3 tygodnie przybrał ok 400g, ja na szczęscie prawie nic, nawet lekarz ładną fotkę mu zrobił:blink:, niestety znów siedzi głową do góry.
trochę ciśnienie mi skacze, jakby doszło do 150/100 mam włączyć leki
W czwartek wizyta u diabetologa, coś mi się zdaję że tym razem jednak skończy się szpitalem:no2:
Pozdrawiam wszystkich serdecznie:happy:

Do góry