reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Fazerkamm ja mam 2,5 letnią jędzę. Istna Mamusia. Dzisiaj dała czadu a jeszcze ja nie w sosie i co chwile awantury bo ja strasznie nerwowy człowiek jestem. Także nie masz co mieć wyrzutów z powodu jednego klapsa na roka bo u nas to często smyramy się po dupce. Ja to mam dopiero wyrzuty.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Gwiazda_237 dokładnie, tez od jakiegos czasu zlewam bo po prostu nie daje rady, mnie nawet siedzenie czy lezenie meczy ;)

Alinka ojjjj zdrowka!!! Obys szybko dobrze się poczuła (tulkam)

Neddi zyje przekonaniem ze przy dwojce jest latwiej i mniej sie czlowiek denerwuje.. iby moja teroia sie sprawdzila bo obie oszalejemy ;) obie w sensie Ty i ja bo ja tez nerwus sie zrobilam.

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj dziewczynki sprzątanie na błysk? można chyba o tym teraz zapomnieć ☺☺☺
Ja staram się co dziennie ogarniac kuchnie i zwykle na tym się kończy. A faktycznie najgorzej z łazienką! A przed porodem trzeba pomyśleć o generalnym sprzątaniu, ale to już rodzinka się zaoferowała☺

dobry wieczór;-)

dzisiaj ja złapałam doła...poszłam odwiedzić parę sklepów bo takie ładne teraz nowe wiosenne kolekcje,chciałam kupić jakąś może sukienkę i masakra czegokolwiek nie przymierzyłam to wyglądałam okropnie,w mój rozmiar się nie mieszczę bo brzuch i piersi nie puszczają;-) ,rozmiar większy jest niby ok w brzuchu mnie puści ale ramiona i dekolt za szeroki bo tutaj moje wymiary się nie zmieniły,a i boczki widać,pozatym ja nigdy nie nosiłam szerokich ciuchów tylko raczej przyciele i w tych szerszych czuję się strasznie grubo...wróciłam z jedną bluzka i przekonaniem że ciąża i figura nie ida w parze;-/ nie ma innej możliwości;-) mój M stara się mnie pocieszyć,a ja czekam w takim razie do kolejnej wiosny;-)

Gwiazda_237 dokładnie, tez od jakiegos czasu zlewam bo po prostu nie daje rady, mnie nawet siedzenie czy lezenie meczy ;)

Alinka ojjjj zdrowka!!! Obys szybko dobrze się poczuła (tulkam)

Neddi zyje przekonaniem ze przy dwojce jest latwiej i mniej sie czlowiek denerwuje.. iby moja teroia sie sprawdzila bo obie oszalejemy ;) obie w sensie Ty i ja bo ja tez nerwus sie zrobilam.

Może się nie będę odzywać w temacie bo odbiorę Ci resztki złudzeń:D między moimi córkami jest własnie 4 lata różnicy i liczę, że pomoże im się dogadać junior w drodze:) albo chociaż nawiązać nić porozumienia;)

Ja póki co cośtam sprzątam, ale ma raty. Łazienkę robi mąż :p sam.się zdeklarował, żebym nie musiała chemii wdychać.

I Dominika odpadła... a ja zaczęłam Huberta podejrzewać, bo się skumali dziś...

Może się nie będę odzywać w temacie bo odbiorę Ci resztki złudzeń:D między moimi córkami jest własnie 4 lata różnicy i liczę, że pomoże im się dogadać junior w drodze:) albo chociaż nawiązać nić porozumienia;)
Hehehe tak tez myslalam.... nadzieja matka glupich[emoji14]no nic kawa mi juz całkiem nie bedzie potrzebna[emoji14]
A ja energię w ciazy mam za dwoje- w domu sprzątam, na działce kosze trawę, sadze rośliny itp. Oczywiście jak przegne to kręgosłup mi dokazuje :-/
W pierwszej ciazy tak mialam.. kazdy sie pukal po glowie jak mnie widzial :)
Ja póki co cośtam sprzątam, ale ma raty. Łazienkę robi mąż[emoji14]sam.się zdeklarował, żebym nie musiała chemii wdychać.

I Dominika odpadła... a ja zaczęłam Huberta podejrzewać, bo się skumali dziś...
Tez stawiam na Huberta

reklama
Witajcie środowo :)
Leżę sobie jeszcze w łóżku, córcia śpi a zza okna dobiega śpiew ptaków. Dooobrze mi... :)
Do terminu porodu pozostało mi równe 80 dni.[emoji50]

Do góry