julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
jeszcze nie czytałam jak po wizycie, mam nadzieje ze uda się mi nadrobić bo produkcja u nas jets nie do ogarnięciaJa dzisiaj wizytuje mam mieć konkretne usg bo normalnie tam gdzie chodzę do swojej lekarki nie ma dobrego sprzętu dzisiaj idę do niej prywatnie
trzymaj się kochan, nie smutaj już niedługo będzie lipiec i wiecej słończCześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić
a o depresji coś wiem tym bardziej trzymam kciuki byś szybko zmieniła nastawienie, wiem, wiem to nie takie łatwe ale musimy być dzielne i odganiać złe myśli...
oj mamy niestety tak mają, nie wiem jak twoja ale moja dawała mi rady zostawiając wybór. Ale wystarczy że wytłumaczysz mamie czego od niej oczekujesz a nie będzie się zbytnio "wtrącała"cześć dziewczyny. ja się już zdarzyłam od rana poklocic z mama. jak ta kobieta działa mi na nerwy z ciągłym komentowaniem po co mi już łóżeczko a po co wózek a po co to a po co tamto.. zachowuje się jak 90 letnia babcia.
przyszla nam wczoraj mała kanapa, jest tak wymierzona ze akurat łóżeczko wejdzie między nią a łóżko i zostanie ledwo 10 cm luzu no ale trudno. jutro mąż będzie wynosił stara sofe i damy ta nowa i pewnie już łóżeczko postawi w swoim miejscu bo wątpię żeby za miesiąc znowu będzie nam się chciało robić przemeblowanie dziś zaczynam 28 tydzien, oby do przodu
trzymam mocno kciuki!!!!!!Trzymajcie kciuki za znajoma, beda robic jej cesarke jutro lub w poniedziałek i od razu operacje (byc moze skończy sie wycieciem macicy) malutka bedzie urodzona w 35tc. Znajoma prawie cala ciaze lezy, całkowity zakaz wstawania ma, teraz niedawno bardzo mocno krwawila (byla pewna ze stracila dziecko) a wszystko przez to ze w pierwszej ciazy przy porodzie cos nie tak zrobili, zle wyczyscili lub cos podobnego i przez to teraz taki problem..
Moj maz będzie jechał oddac krew bo potrzeba sporo do operacji.
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
i jak zdrówko, ustąpiły dolegliwości?witajcie....u mnie dzis tak sobie- wczoraj mialam wielka ochote zjesc ogorki malosolne-i kupilammmm i zaluje bo dzis mam rewolucje w brzuchu- malutka kopie..ale boli mnie zoladek i tak mnie gazy mecza..i odbija mi sie ogorkami- a do tego kogo nie spotkam to ma jelitowke..i boje sie zebym sie nie zarazila...juz na poczatku ciazy mialam jelitowke i fatalnie to przeszłam.....dzis nawet apetytu nie mam
witaj w klubie!!!! JA MAM TAKI WSTRĘT do jesdzenia ze je wmuszam w siebie..........no wlasnie..ja tez jestem ciekawa.. dziewczyny kurcze slaba dzis jestemnie wiem jakos minal mi ten power a Wam? Najchetniej bym lezala..chodzila tylko na spacer i nci wiecej..serio..do tego nie chce mi sie jesc wogole- nie wiem czy to dobrze czy zle...nie mam apetytu- bozeeee martwie sie
oj Ty to się moja droga nacierpisz, ale cały czas ten bok cię tak boli?Witam się u mnie bez zmian boli jak cholera mały kopie ciesze się Ale mój wynik z glukozy coś mi się nie podoba i w czwartek idę do lekarza ; ( zobaczyny co powie ; (
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
ja to mam już dosyć tego wiatru, no głowę chce urwaćAgnes - to może kup sobie węgiel, takie tabletki w aptece. On zbiera wszystko z żołądka, pamiętam brałam w drugiej ciąży, bo córa miała jelitówkę i trafiłysmy do szpitala.... Bardziej zaszkodzi Ci (i małej) Twoje niepotrzebne zamartwianie się, niż brak apetytu..... Dziecku nic nie będzie, organizm matki zawsze najpierw dba o lokatora, a organizm jakieś tam zapasy ma, więc weźmie sobie z tego. Głowa do góry kochana, dzis już piątek, jutro się wyśpisz, odpoczniesz..... To normalne, że masz mniej siły. :*
nieufna - rozumiem, bywa ciężko, ja miałam taki spadek formy psychicznej w zeszłym tygodniu. Na szczęście minęło.
U mnie pięknie świeci słońce, ale okropnie (!!) wieje. Meble na tarasie mi latają :-(
Idę dziś na warsztaty z Supernanią ;-) A co, trzeba sie szkolić, nie? ;-) W byciu rodzicem też :-)
wyszkoliłaś się?to zdradź nam jakieś tajniki
skoro lekarze mówią ze nie zaszkodzi to penie tak jest!!!To jest bardziej skomplikowane, bo próbował zrobic grupę, ale coś nie wyszło i nie ma już czasu.
Dwóch lekarzy mi powiedziało, że nie zaszkodzi i że nawet przy dwóch minusach (żona i mąż) może dojść do reakcji krzyżowej i dziecko będzie miało plus.
oj ja 3 miesiące plackiem leżałam potem jak mnie grypa zmogł 3 tygodnie myślałam ze zwarjuje...Ja mam dosyć leżenia. Dwa dnie leżę, krzyż nie przechodzi. Może jak wyjdę to sie troche rozruszam.
Przesyłam Wam dobrą energię poszłam na zakupy, wysprzątałam mieszkanie, wymieniłam kotu, umyłam łazienkę i przygotowałam obiad jeszcze mam siłę to mogę się podzielić!
Jutro mam zjazd i egzaminy, więc możecie trzymać kciuki w czerwcu mam obronę.
Co do glukozy to teraz mam dobrą, ale pamiętam jak przed ciążą poszłam zmierzyć cukier to miałam 48?! i te babeczki nie chciały mnie wypuścić...zjadłam batona i mi podskoczyło.
Mnie dziś jakoś brzuchol boli, jak na biegunkę
trzmam kciuki za egzaminy
i jak rzuch dalej boli??