reklama
Witam wtorkowo
dasz ból jest też w głowie, skup się wtedy na fakcie,że jeszcze troszkę i zobaczysz swoje dzieciątko, mów do niego, uwierz to naprawdę działaHeeej Dziewczyny!!!
Julita- lepiej już? Byłaś na ip?
Mehle- trzymam kciuki dasz radę.
Mi całą noc śnił się poród :/ naczytałam się na innym forum opisów dziewczyn i jestem przerażona.
Biegałam i szukałam porodówki w wielkim bólu i tak cały sen. Jak poczytałam dziewczyn a moim zdaniem miały normalne porody, to dosłownie nie wiem czy ja dam rade :/
jak bierze Cię na wymioty to zrób łyka lodowatej wody..u mnie to działało a mam to samo co Ty, odruch wymiotny i podaczas picia i do ok pół godziny poNo właśnie nie... W pierwszej ciąży dałam radę bez cytryny więc myślałam że i tym razem tak będzie.
Dziewczyny, czy to badanie jest absolutnie konieczne? Może można je zastąpić jakimś innym... Tak bardzo nie chcę powtórki.
ściskam Cię gorąco, ja mam termin porody mniej więcej w czasie kiedy poroniłam i bardzo nie chciałabym urodzić tego dnia- 13 lipcaWitam i ja
my dzisiaj pospałyśmy do 9
mehle niestety raczej trzeba będzie powtórzyć badanie
dzisiaj mija dwa lata od narodzin mojej Lilianki
witaj leżysz to ryczysz ale już bliżej niż dalej u mnie podobnie; dwoje nastolatków i trzecie po latach i tak samo jakoś bardziej w tej ciąży panikujeWitam, czytam was już od jakiegoś czasu codziennie. Z powodu skracającej się szyjki od końca lutego leże. Codziennie nic tylko łóżko. No wychodze tylko na badania i na kontrol. Chyba dopadł mnie jakiś kryzys bo od wczoraj coś dużo rycze, Nawet jak was czytam to płacze
i to co przyszło jest takie jak na zdjęciu było? Jak tak to podaj firmę bo materac i pościel chyba tez przez neta zamówięmi dziś przyszedł materac i pościel do łóżeczka agnes ciezko z tym twoim lekarzem przewidzieć, u mnie na kazdej wizycie mierzy glowke, brzuszek i wtedy wychodzi mu inny termin porodu ale caly czas sie trzyma wyznaczonego na pierwszej wizycie i wazny jest jeszcze termin z usg prenatalnego w 12 tygodniu ciazy, a terazniejsze to tak naprawde pokazuja tylko w jakim tempie rośnie dziecko. wazne zebys nie urodzila za wczesniej w razie jakis problemow stad jest ta data ustalona na poczatku.
Iwona głowa do góry! juz niewiele nam zostało
apetyt na bliskość mam jeszcze większy niż przed ale mój mąż spękał jak zobaczył na własne oczy tego swojego wyczekiwanego junioraSłuchajcie dziewczyny a jak u Was sprawy intymne? Przytulacie się z małżonkami/partnerami? Ja nie wiem co się dzieje, ale nawet jak mam ochotę to w ogóle nie mam z tego przyjemności i tak jakoś sucho..hm nie wiem czy to hormony czy co..mam nadzieję, że po ciąży się to zmieni
i jeszcze jedno pytanko bo to dziwna sprawa...jeden sutek mam troszkę wystający ale bez rewelacji a drugi zupełnie schowany martwię się trochę, że mały nie będzie miał "za co załapać" a bardzo bym chciała karmić piersią. Wy jakoś ćwiczyłyście sutki tzn wyciągałyście je? może miał ktoś podobną sytuację....zapomniałam się zapytać gina a wizytę mam 10 maja dopiero...
fazerkamm
Fanka BB :)
Julita1212 jak tam sie czujesz?
Dzudka u mnie rozbieżność jest jakies poltora tygodnia wiec sporo, a to dlatego ze zapowiada sie duzy chlopak
Lizzy niee kompletnie nawet mi to do głowy nie przyszlo, z boku moze faktycznie to tak wygladac jakby ktos mial zgniesc maluszka przy naciaganiu, ale jak sama motasz to czujesz kiedy jest ok ja noworodka nie chustowalam, dopiero jak mial z 5 miesiecy zaczelam
Mehle och az takie tragiczne wypicie jest dla Ciebie? Ja z tym to w ogole nie miałam problemu ale ja to uwielbiam słodkie...
Iwonaimaja tulkam Cie baaaaardzo mocno :* :*
Agula2016 dasz rade nie masz innego wyjścia, z tej sytuacji nie ma odwrotu
Juz to pisalam kilka razy... jak rodzilam to sobie powtarzalam "dam rade, nie ja pierwsza nie ja ostatnia.. jak inne daly rade to i ja dam" ta mysl mi bardzo pomagala
Iwona77W witaj
Juz malo zostalo! Dzielna babka z Ciebie
Agnesdem nie histeryzuj to oznacza ze Twoja dzidzia moze byc duza i tyle! Jedne rodza sie 2,500g a inne 4000g i jest w obu przypadkach wszystko w przadku.
Paula_dabro a co to seks?[emoji14]libido u mnie na poziomie minus milionowym z pierwszym synkiem tez tak mialam
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzudka u mnie rozbieżność jest jakies poltora tygodnia wiec sporo, a to dlatego ze zapowiada sie duzy chlopak
Lizzy niee kompletnie nawet mi to do głowy nie przyszlo, z boku moze faktycznie to tak wygladac jakby ktos mial zgniesc maluszka przy naciaganiu, ale jak sama motasz to czujesz kiedy jest ok ja noworodka nie chustowalam, dopiero jak mial z 5 miesiecy zaczelam
Mehle och az takie tragiczne wypicie jest dla Ciebie? Ja z tym to w ogole nie miałam problemu ale ja to uwielbiam słodkie...
Iwonaimaja tulkam Cie baaaaardzo mocno :* :*
Agula2016 dasz rade nie masz innego wyjścia, z tej sytuacji nie ma odwrotu
Juz to pisalam kilka razy... jak rodzilam to sobie powtarzalam "dam rade, nie ja pierwsza nie ja ostatnia.. jak inne daly rade to i ja dam" ta mysl mi bardzo pomagala
Iwona77W witaj
Juz malo zostalo! Dzielna babka z Ciebie
Agnesdem nie histeryzuj to oznacza ze Twoja dzidzia moze byc duza i tyle! Jedne rodza sie 2,500g a inne 4000g i jest w obu przypadkach wszystko w przadku.
Paula_dabro a co to seks?[emoji14]libido u mnie na poziomie minus milionowym z pierwszym synkiem tez tak mialam
Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom
Aga30+
Witaj w klubie [emoji6]U nas sprawy intymne odkąd założyli mi peesar nie istnieją [emoji2][emoji2][emoji2]
Flammie
Witam, czytam was już od jakiegoś czasu codziennie. Z powodu skracającej się szyjki od końca lutego leże. Codziennie nic tylko łóżko. No wychodze tylko na badania i na kontrol. Chyba dopadł mnie jakiś kryzys bo od wczoraj coś dużo rycze, Nawet jak was czytam to płacze
Witaj Iwona! Trzymaj się - już nie wiele zostało do lipca
Ostatnio ciągle mi się małe kocięta śnią - takie urocze i puchate. Raz nawet, że moje dziecko wyglądało jak kocię zawinięte w becik i pokazywałam mężowi to dziecko i mówiłam: "Popatrz, niemowlę też może być ślicznę jak kocię"
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Przeczytałam co u Was i już niewiele pamiętam.
Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to my długo mieliśmy zakaz, teraz gin dał zielone światło ale więcej strachu niż atrakcji z tego wychodzi. Mój M mówi, że nie wolno tam Małemu przeszkadzać, że on nie potrafi si,e skupić (w poprzedniej ciąży było identyczne) i że odrobimy po porodzie. Libido na poziomie niskim u mnie.
Co do wagi dzidzioli to ja wiem, że mogą być różne ale już też się martwię, że mój Maluch nie jest duży. W piątek nie miał nawet kg (965g) a to było 27 tyg i 4 dni.
Zastanawiam się czy nie zadzwonić do gina, żeby sprawdził wagę po tygodniu.
Przeczytałam co u Was i już niewiele pamiętam.
Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe to my długo mieliśmy zakaz, teraz gin dał zielone światło ale więcej strachu niż atrakcji z tego wychodzi. Mój M mówi, że nie wolno tam Małemu przeszkadzać, że on nie potrafi si,e skupić (w poprzedniej ciąży było identyczne) i że odrobimy po porodzie. Libido na poziomie niskim u mnie.
Co do wagi dzidzioli to ja wiem, że mogą być różne ale już też się martwię, że mój Maluch nie jest duży. W piątek nie miał nawet kg (965g) a to było 27 tyg i 4 dni.
Zastanawiam się czy nie zadzwonić do gina, żeby sprawdził wagę po tygodniu.
reklama
To i ja dolacze do tych liczacych dni. Moja szyjka niestety sie skrocila do 11mm a rozwarcie powiekszylo. Szans na donoszenie ciazy brak a pytanie brzmi ile? Wiktorek duzy bo ma prawie 1kg. Szew poki co trzyma ale sterydy beda obowiazkowo i lezec, jeszcze wiecej lezec!