reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam
Dzisiaj chyba usg i jakas decyzja choć co obchód to coś innego mówią

Wyjdę stąd grubsza bo mam super dziewczyny na sali i sobie slodzimy z jedzeniem a rodzina też rozpieszcza

Przepraszam za tak tylko o sobie ale nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać

reklama
To chyba wychodzi mi cukrzyca ciążowa.... Ale nie wiem czy dobrze to odczytuje, w sobotę będę sie widzieć z moim gin to mi powie co i jak... [emoji848]
Mam nadzieje ze sie mylę i ze nie będę musiała powtarzać tego badania [emoji19]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Nie sugeruj się wynikami innych, bo każde labolatorium może mieć inne parametry i normy.

Mi niestety czas się dłuży. Liczę zawsze dni od wizyty do wizyty albo jakichś wydarzeń.... Może jak zacznę szkołe rodzenia to ruszy. Coraz ciężej mi się funkcjonuje :(
Dziś mi się śniło, że urodziłam:D

Iwonaimaja najważniejsze zeby z dzidzia było wszystko dobrze ;) no i z Toba wiadomo :)

LuckyJuly2016 nie sugeruj się innymi wynikami bo kazda klinika zazwyczaj ma swoje normy... obok wyniku nie masz norm podanych?

Nieufna mi tez sie czas dluzy :)

Witam czwartkowo :)

Cześć dziewczyny

Iwonamaja leż i jedz :-)

Brzuch mbie boli po nocnym spaniu. Mam wrażenie że zaraz okres dostane, non stop ćmi.

Nie wiem jeszcze jak jest na dworze, ale poproszę słoneczko

witajcie. Ja właśnie jestem na krzywej cukrowej. pierwsza połowa była w miarę ok a później już gorzej. jakoś dałam rade. teraz tylko przetrwać ten czas i zjeść coś normalnego. słodycze sobie pewnie odpuszczę dziś..

Dziewczyny wiecie moze jakie sa prawidłowe wyniki po obciążeniu gluokozą? Jakie sa w normie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Ja znalazłam wyniki PTD i PTG z 2014

Na czczo
>92-125 mg/dl
Po 1h
≥180 mg/dl
Po 2 h
>153-199 mg/dl

eiktkw7i1lgslap3.png

Witam się! :)

Patuska - dzięki za info, trochę jestem spokojna :)
Julka- dasz radę :), ja wypiłam 3 małe łyki wody żeby mi ten cukier z gardła zszedł :) czułam się ok, ale w domu spać mi się chciało :)

Muszę jutro jechać do ZUSu zawieźć zwolnienie i zmienić nazwisko, bo ociągam się z tym ....

Agula właśnie bo ja też będę mieć zmienione nazwisko. jak to robisz? jedziesz bezpośrednio do zus czy do miejsca pracy i oni zgłaszają cie z nowym nazwiskiem? 3 dni po ślubie mam wizyte i kończy mi się l4 i mam na nowe nazwisko wziąć czy stare bo ani aktu malzenstwa jeszcze nie będę mieć ani nowego dowodu. ktoś cos wie ?

reklama
Witajcie☺️
Znow dzisiaj piękny wiosenny dzień, dzisiaj M ma wolne to wykorzystam go do większych zakupów

Od wczoraj mam takie kłócie w prawym boku, nie boli tylko co jakiś czas przy ruchu mnie tak zaklojemiała któraś z was coś takiego?

Do góry