reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Aga, ja wg testów nie jestem uczulona na nic, aleee kicha. na wiosnę, przy kocie, chomiku itd, więc testy testami a życie swoje :)
Przy glukozie pani powiedziała, że mogę delikatnie zwilżać usta. Wypiłam w sumie ze 3łyki przez ten czas, ale usta musiałam przepłukać ;)

reklama
szkoda bo niby pisza ze mozna pić wodę a ja bez wody po takim słodkim uschne :(
Możesz w momencie kiedy zacznie cie mdlic ale to takie małe lyki

eiktkw7i1lgslap3.png

O proszę a skad dokładnie ? Ja z Jędrzejowa☺
Oj to ja blizej Ostrowaca:)

Dziewczyny czy wam tez tak czas leci?
Już jest Kwiecien...a ja się czuje jakby tydzień temu było Boże Narodzenie...
Co prawda pamiętam jak przez mgłe ten okres ale takich swiąt nie mieliśmy...

a tu już za pasem wakacje...
Pisałyście o wyjazdach, my na bank nie planujemy wakacji po narodzinach synka, z takim maluszkiem najlepiej jest w domu w ciszy i spokoju i to będą najwspanialsze wakacje dla niego, stały rytuał dnia...
Pamiętam jak córka miała za dnia za dużo wrażeń to nie spała cała noc, a wszyscy mówili ooo zmęczona to zaraz zaśnie, guzik prawda.........
jeszcze w takie upały gdzieś się tułać ....o co, to nie...
Może pojedziemy gdzieś blisko zanim się malutki urodzi ale pod warunkiem,że się będę dobrze czuła...

Dziewczyny wiecie moze jakie sa prawidłowe wyniki po obciążeniu gluokozą? Jakie sa w normie?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
To chyba wychodzi mi cukrzyca ciążowa.... Ale nie wiem czy dobrze to odczytuje, w sobotę będę sie widzieć z moim gin to mi powie co i jak... [emoji848]
Mam nadzieje ze sie mylę i ze nie będę musiała powtarzać tego badania [emoji19]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry