reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Agnesdem

Przed badaniem nic nie zmieniasz. Jesz tyle ile zawsze... tylko ostatni posiłek 12 godzin przed badaniem

A co do kwiatów zależy jakie...bo przymrozki przy gruncie jeszcze będą na pewno...

Mam sad duży ogród wiec dużo już przerobilam pod tym względem...ja bym się wstrzymała jeszcze

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Julka, prognozy się nie sprawdzają. U nas na kilka dni przed miało być zimno, deszcz i wiatr. Byłam podłamana, bo wilgoć o wiatr to włosy po chwili by były straszne, a ostatecznie mieliśmy upał jak 150...
Też mi się wydaje, że nazwisko zmieniasz w momencie podpisu dokumentów.

Dziewczyny, mam okazję kupić fakne ciuszki na 68 i więcej. Jaki to może być czas dla dziecka? Ja wiem, że każde inaczej rośnie, ale to na.pierwsze półrocze czy raczej później? Bo fajna opcja, ale znowu zagracić się na rok, zwłaszcza, że teraz sporo wydatków to mam wątpliwości...

Julka, prognozy się nie sprawdzają. U nas na kilka dni przed miało być zimno, deszcz i wiatr. Byłam podłamana, bo wilgoć o wiatr to włosy po chwili by były straszne, a ostatecznie mieliśmy upał jak 150...
Też mi się wydaje, że nazwisko zmieniasz w momencie podpisu dokumentów.

Dziewczyny, mam okazję kupić fakne ciuszki na 68 i więcej. Jaki to może być czas dla dziecka? Ja wiem, że każde inaczej rośnie, ale to na.pierwsze półrocze czy raczej później? Bo fajna opcja, ale znowu zagracić się na rok, zwłaszcza, że teraz sporo wydatków to mam wątpliwości...
68 to już na dziecko 6 -7 miesięczne. Przyjaciółka przynajmniej takie rozmiary kupuje dla córki do teraz a ma już 9 miesięcy. Dziecko jest drobne bo ma drobnych rodziców.

witajcie. Ja właśnie jestem na krzywej cukrowej. pierwsza połowa była w miarę ok a później już gorzej. jakoś dałam rade. teraz tylko przetrwać ten czas i zjeść coś normalnego. słodycze sobie pewnie odpuszczę dziś..

To ja po krzywej zamierzam isc zjesc ogromnego nalesnika z czekolada i bananem :p

Witam się i ja ☺
Mój maluszek ostatnio taki był aktywny że spać nie mogłam a dziś cisza....i już się stresuje. Tym bardziej że mam tą niby infekcje i biorę leki i sama nie wiem czy dobrze robię.

reklama
Do góry