reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Ja kupie tylko ze 4 kompleciki na 56, resztę kupuje 62 i 68. W razie czego dokupie, a jak będą trochę luźniejsze to nic się nie stanie przecież,gorzej jak będą za małe. Pozatym rozmiar rozmiarów nierówny więc co do centymetra i tak nie dopasuje:-)

reklama
Hej dziewczyny ja dziś wizytka na 16 więc proszę o wsparcie mentalne.
Co do pomiarów z us to za bardzo sie nie sugerujcie, bo raz że pomiar moze sporo odbiegać od tego co jest naprawde, a pozatym nie znamy postury bobasa, a ten pulchniejszy na 56 moze mieć ciasno.

Doris w domu najlepiej :-)
Mi gin mówił że jak się będzie dużo odpoczywać to szyjka się może wydłużyć.

Alinka powodzenia &&&&

Margerrita chciałam zamówić u nich w sklepie online. Ale nie zamowilam bo jak nie moge zamówić kocyka to szkoda mi płacić za wysyłkę tylko za 2 sweterki. Z tego co widzę to można zamawiać tylko ubrania, żadnych innych rzeczy.

Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam, bo trochę mieliśmy zamieszania, załatwiania różnych spraw i jeszcze synek ostatnio dawał nam popalić. Chyba miał jakiś skok rozwojowy, bo wygląda na to, że przeszło z dnia na dzień.

Nieufna, gratulacje dla syna.

Odnośnie kotów, to chyba zależy jaki kot ma charakter i to się chyba rzadko zmienia po pojawieniu się dziecka. Mój kocur jak był młodszy też potrafił czasem nas przyatakowac w ramach zabawy. Teraz mały go ciągnie za futro a on nawet nie miauknie, jak już cierpliwość mu się kończy to sobie idzie..

U mnie dzisiaj zaczyna się 25 tydzień. Aż mi się nie chce wierzyć jak ten czas leci...

Postaram się teraz częściej odzywać. Trzymajcie się ciężarówki :-)

reklama
Do góry