reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Daj spokój, są większe problemy. Z dzieckiem ok? Zdrowe? To tym się ciesz a nie stresujesz;)

Niech ta wiosna już zostanie do lata, było pięknie, tylko ja się już toczyć zaczynam hahaha
poszłam dziś róże odkrywać i już na kucaka nie mogłam dłużej niż 5 minut wytrzymać a po zgrabieniu grządek dostałam zadyszki :D

reklama
wrocilam ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)

Nafoczka tylko nie targaj tej kokardki [emoji6]

eiktkw7i1lgslap3.png

Alinka miejmy nadzieję że to bobo ułoży się jak trzeba. Nie martw się bo i on się martwi. Nawet jeśli cc cię przeraża to najważniejsze żeby mały do ciebie wyszedł :-)
Jutro zobaczysz to w innych barwach. ;-)

Nafoczka jaja sobie robisz z tą kokardką:-\
A co mówiła o tym kłóciu w boku?

wrocilam ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)
gratki udanej wizyty:) uwielbiam pozytywne relacje bo mnie optymizmem zarażają :)

Ja od tygodnia czuje kopanie po dwóch stronach brzucha , całkiem po boku... tez takie kopniaki czujecie z boku? :)

Ja chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺

Ja chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺
bo na wizycie mógł mieć tam nózki a zanm dojechałas do domu to już nie :)
Mój się obraca jak tylko mąż rękę położy, kopie wtedy zupełnie w innym miejscu:) Do tej pory mąż nie odczuł kopania, chociaż moje córki już nie raz, od nich braciszek nie ucieka:) Nie wiem z czego to wynika, może z ciężkości dłoni..:)

reklama
Do góry