poszłam dziś róże odkrywać i już na kucaka nie mogłam dłużej niż 5 minut wytrzymać a po zgrabieniu grządek dostałam zadyszkiDaj spokój, są większe problemy. Z dzieckiem ok? Zdrowe? To tym się ciesz a nie stresujesz
Niech ta wiosna już zostanie do lata, było pięknie, tylko ja się już toczyć zaczynam hahaha
reklama
wrocilam ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Dziewczyny zażywacie coś na zgage w ciazy?
Needi
Fanka BB :)
Alinka miejmy nadzieję że to bobo ułoży się jak trzeba. Nie martw się bo i on się martwi. Nawet jeśli cc cię przeraża to najważniejsze żeby mały do ciebie wyszedł :-)
Jutro zobaczysz to w innych barwach. ;-)
Nafoczka jaja sobie robisz z tą kokardką:-\
A co mówiła o tym kłóciu w boku?
Jutro zobaczysz to w innych barwach. ;-)
Nafoczka jaja sobie robisz z tą kokardką:-\
A co mówiła o tym kłóciu w boku?
gratki udanej wizyty uwielbiam pozytywne relacje bo mnie optymizmem zarażająwrocilam ;-)
Ja od tygodnia czuje kopanie po dwóch stronach brzucha , całkiem po boku... tez takie kopniaki czujecie z boku?
Ja chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺
bo na wizycie mógł mieć tam nózki a zanm dojechałas do domu to już nieJa chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺
Mój się obraca jak tylko mąż rękę położy, kopie wtedy zupełnie w innym miejscu Do tej pory mąż nie odczuł kopania, chociaż moje córki już nie raz, od nich braciszek nie ucieka Nie wiem z czego to wynika, może z ciężkości dłoni..
reklama
LuckyJuly2016
Fanka BB :)
Agnesdem szczerze to wyobrażałam to sobie gorzej ale jest do zniesienia [emoji108][emoji6]ooo ja mam 11.04.2016 i jak się czujeszzzzz?
Nie takie to straszne jak mowia
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app