reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Daj spokój, są większe problemy. Z dzieckiem ok? Zdrowe? To tym się ciesz a nie stresujesz;)

Niech ta wiosna już zostanie do lata, było pięknie, tylko ja się już toczyć zaczynam hahaha
poszłam dziś róże odkrywać i już na kucaka nie mogłam dłużej niż 5 minut wytrzymać a po zgrabieniu grządek dostałam zadyszki :D

reklama
wrocilam ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)

Nafoczka tylko nie targaj tej kokardki [emoji6]

eiktkw7i1lgslap3.png

Alinka miejmy nadzieję że to bobo ułoży się jak trzeba. Nie martw się bo i on się martwi. Nawet jeśli cc cię przeraża to najważniejsze żeby mały do ciebie wyszedł :-)
Jutro zobaczysz to w innych barwach. ;-)

Nafoczka jaja sobie robisz z tą kokardką:-\
A co mówiła o tym kłóciu w boku?

wrocilam ;-)
gonie dziewczyny, gonie ;-) mama karmi a klusiek juz 800g ;-) lekarka do 28.04 nie chce mnie widziec hihi.. wtedy da mi sierowanie na sterydy-profilaktycznie, szyjka ciut wyzej 18mm ale to granica bledu, do stawiania brzucha mam sie przyzwyczaic bo jest szpiczasty tzn nic na biodra a bobo duze i wod tez wiec sie napina, a to co wyczuwan to nie szew tylko magiczna kokardka za pociagnieciem ktorej bobas bedzie ze mna ;-)
gratki udanej wizyty:) uwielbiam pozytywne relacje bo mnie optymizmem zarażają :)

Ja od tygodnia czuje kopanie po dwóch stronach brzucha , całkiem po boku... tez takie kopniaki czujecie z boku? :)

Ja chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺

Ja chyba od początku czuje po bokach nisko, ale teraz faktycznie jeszcze bardziej po bokach mnie kopie ☺a na ostatniej wizycie gin mówił że powinnam już czuć powyżej pępka bo tam obecnie mój Maluch ma nóżki ☺☺
bo na wizycie mógł mieć tam nózki a zanm dojechałas do domu to już nie :)
Mój się obraca jak tylko mąż rękę położy, kopie wtedy zupełnie w innym miejscu:) Do tej pory mąż nie odczuł kopania, chociaż moje córki już nie raz, od nich braciszek nie ucieka:) Nie wiem z czego to wynika, może z ciężkości dłoni..:)

reklama
Do góry