reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

No i już po wizycie. Jestem załamana mały obrócił się głową w górę kolejny raz to chyba za dużo jak na jedną osobę:no2:
Alinka, dzieci mogą się obracać w każdą stronę do trzydziestego któregoś tygodnia. Spokojnie, bo jeszcze na dużo miejsca i czasu, żeby się dobrze ułożyć..

reklama
Mendoza już raz to przerabiałam. Skończyło się cc lekarz mówi że po pierwszym miednicowym już większe prawdopodobieństwo kolejnego a im dziecko większe tym mniej miejsca więc znając moje szczęście...

No i już po wizycie. Jestem załamana mały obrócił się głową w górę kolejny raz to chyba za dużo jak na jedną osobę:no2:
ale konkretnie czym jestes załamana? Nastawiłaś się, że ułozy się juz do porodu i biedaczek będzie tak się nudził w jednej pozycji 3 miesiące?:) teraz to on jeszcze nawet w poprzek może być:) Czasami dzieci obracają się, choć rzadziej i na kilka dni przed

Daj spokój, są większe problemy. Z dzieckiem ok? Zdrowe? To tym się ciesz a nie stresujesz;)

Niech ta wiosna już zostanie do lata, było pięknie, tylko ja się już toczyć zaczynam hahaha

Daj spokój, są większe problemy. Z dzieckiem ok? Zdrowe? To tym się ciesz a nie stresujesz;)

Niech ta wiosna już zostanie do lata, było pięknie, tylko ja się już toczyć zaczynam hahaha
No widzisz dla mnie to jest stres. Są kobiety które są wstanie zapłacić za cc a ja z kolei dużo bym dała żeby urodzić normalnie.

Julka mnie też kopia...ale gdzie popadnie [emoji3]

Alinka jak Ci się maluszek ułoży miednicowo to co zrobisz? Nic nie zrobisz będziesz mieć cesarskie i na tym się skończy. Po co się teraz tym przejmować martwić i denerwować? Są rzeczy ważne i ważniejsze...a tym bardziej takie na które nie mamy wpływu.

eiktkw7i1lgslap3.png

reklama
Do góry