reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
u mnie corka miala 59 cm wiec 56 byly tylko d oszpitala miescila sie na szczescie a potem tylko 62 a syn mial 56 cm wiec troszke ponosil ale ogolnie dzieci szybko rosna .

ja az tak nie...jest mi normalnie..dobrze nie za zimno nie za ciepło..akurat:) Ciekawe czemu az tak sie pocisz..jedyne co u mnie sie nasiliło to wstawanie na siku..przewracanie z boku na bok częste koniaczki i więcej energii:)

Agnesdem koniaczki to moze nie koniecznie
a :-D a tak powaznie to poce sie glownie w nocy a siurkam raz. Tylko ok 3ciej musze cos przegrysc bi mnie mdli z glodu :-D

Wam czas zapyla a mi chyba stoi w miejscu

Ja mam troche ciuszkow to nie ebde az tyle kupowac, a 56 tez uwazam potrzebne, chyba ze dziecko duze bedzie. Moj Michas urodzil sie 3550 i 55cm i 56 byly luzne ale nie duzo za duze. Prawda jest taka, ze tez rozmiar rozmiarowi nierowny. Ja mialam 62 ktore byly widocznie wieksze niz 56 a niektore prawie rowne.
Trzeba kupic pare 56 a jak sie dziecko urodzi i okaze sie malutkie to dokupicie po pare sztuk i tyle.

nie no ja tez pare ciuszków takich maluśkich kupie 56 owszem ale nie az tak strasznie dużo...Teraz jak bede na wizycie u lekarza to zapytam czy mi powie np w 8 miesiącu jakie jest duże maleństwo...:)

reklama
Ja dla starszej córki kupowałam ciuszki w rozmiarze 62 i teraz też tak zrobię. Noworodek rośnie bardzo szybko więc nawet jeśli przez chwilę ubranka będą nieco luzniejsze to nic się nie stanie.

Do góry