ja mialam ciezka prace fizyczna wiec od 13 tyg ciazy jestem na zwolnieniu dyrektor sam mnie wywalil do domu.ja jeszcze w biurze
reklama
ja az tak nie...jest mi normalnie..dobrze nie za zimno nie za ciepło..akurat Ciekawe czemu az tak sie pocisz..jedyne co u mnie sie nasiliło to wstawanie na siku..przewracanie z boku na bok częste koniaczki i więcej energii
Agnesdem koniaczki to moze nie koniecznie
a a tak powaznie to poce sie glownie w nocy a siurkam raz. Tylko ok 3ciej musze cos przegrysc bi mnie mdli z glodu
Wam czas zapyla a mi chyba stoi w miejscu
Needi
Fanka BB :)
A kto wpada w panikę bo nie rozumiem?no dobrze ale nie kazde dziecko sie rodzi takie samo..wiec spokojnie nie wpadajmy w panike Needi mozna spokojnie sobie kupic ubranka pozniej jak lekarz okresli wymiary bo moze okreslic...
madziolina_p
Ja mam troche ciuszkow to nie ebde az tyle kupowac, a 56 tez uwazam potrzebne, chyba ze dziecko duze bedzie. Moj Michas urodzil sie 3550 i 55cm i 56 byly luzne ale nie duzo za duze. Prawda jest taka, ze tez rozmiar rozmiarowi nierowny. Ja mialam 62 ktore byly widocznie wieksze niz 56 a niektore prawie rowne.
Trzeba kupic pare 56 a jak sie dziecko urodzi i okaze sie malutkie to dokupicie po pare sztuk i tyle.
Trzeba kupic pare 56 a jak sie dziecko urodzi i okaze sie malutkie to dokupicie po pare sztuk i tyle.
margerrita
@Iwona7510 a skad z mothercare zamawiasz?
reklama