reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

ahha no wlasnie ja tez tak myslalam, ze do konca kwietnia popracuje i koniec. zwlaszcza ze ciezkiej pracy nie mam stresujacej tez nie jedyny problem mam ze wstawaniem- dopada mnie len..nie chce mi sie szykowac jechac do biura..ale poki co daje rade:)
Ja mam te możliwość że sama sobie godziny ustalam to nie mam problemu ze wstawaniem bo chodzę pozniej☺️ale już mnie męczy praca coraz bardziej☺️

reklama
Needi tak ja mam szew. Tylko przy aplikowaniu lutki go wyczuwam i zastanawiam sie czy to normalne. Na logike moge bo jast na wysokosci 14mm ale musze z ginka pogadac.

Wyglada na to ze dzis bedzie wizyta bo posiew z dziurki mam i nic nie wyhodowalam. Zatem pozostaja tylko bakterie z moczu.

Wy w nocy tez sie tak pocicie? bo ja strasznie

no wlasnie dlatego wiekoszsc ubranek mam 62 nie szkodzi ze beda troszke luzniejsze jesli beda:) latem bedzie jej wygodniej...cieplo bedzie zreszta bedzie miala luzno przy brzuszku zeby pempuszek mogl swobodnie sie goic:) Moja malutka ale ja kocham wlasnie szaleje kopie mnie jak nie wiem:)
Oj jak będą za duże to zamowisz online

Ja mam te możliwość że sama sobie godziny ustalam to nie mam problemu ze wstawaniem bo chodzę pozniej☺️ale już mnie męczy praca coraz bardziej☺️
nie no ja tez w sumie jak bede na 9 to bede na 9 ale jak bede na 10 tez sie nic nie stanie....ale jakos juz mnie meczy siedzenie przy biurku..wiecie to ze sie wstanie na 10 min to za malo..jednak w domu mozna polezec odpcozac poczytac cos..pojsc na spacer...komputer meczy oczy...

Needi tak ja mam szew. Tylko przy aplikowaniu lutki go wyczuwam i zastanawiam sie czy to normalne. Na logike moge bo jast na wysokosci 14mm ale musze z ginka pogadac.

Wyglada na to ze dzis bedzie wizyta bo posiew z dziurki mam i nic nie wyhodowalam. Zatem pozostaja tylko bakterie z moczu.

To daj znać co ci powie. A poce się cały czas. Jak zawsze byłam zmarzluch to teraz po dworze w koszulce latam :-)

Oj jak będą za duże to zamowisz online
moze nie bedzie trzeba zamawiac...sluchajcie na prawde miedzy 56 a 62 ogromnej roznicy nie ma...ostatnio specjalnie to sprawdzalam..Malo tego w polowie 8 miesiaca mozna poprosic lekarza aby powiedzial wielkosc dziecka i mniej wiecje doliczyc sobie jeszcze z pare cm i wtedy kupic jeszcze ciuszki...może akurat beda fajne przeceny:)

ja az tak nie...jest mi normalnie..dobrze nie za zimno nie za ciepło..akurat:) Ciekawe czemu az tak sie pocisz..jedyne co u mnie sie nasiliło to wstawanie na siku..przewracanie z boku na bok częste koniaczki i więcej energii:)

moze nie bedzie trzeba zamawiac...sluchajcie na prawde miedzy 56 a 62 ogromnej roznicy nie ma...ostatnio specjalnie to sprawdzalam..Malo tego w polowie 8 miesiaca mozna poprosic lekarza aby powiedzial wielkosc dziecka i mniej wiecje doliczyc sobie jeszcze z pare cm i wtedy kupic jeszcze ciuszki...może akurat beda fajne przeceny:)
Wcale nieprawda. Mi mówił że mam kupować na 62 a Martynka urodziła się 53 cm i 56 były za duże

reklama
Do góry