Ja na zwolnieniu siedze w domua wy już wszystkie na zwolnieniu?w domciu?
reklama
KOniecznie napisz po USG, trzymam kciuki żebyś odetchnęła z ulgą po nimWitam u mnie dalej szpital dzisiaj mam mieć usg więc będę coś więcej wiedzieć
Doris nafoczka trzymam kciuki za Was
jak mój mąż był w wojsku to na setny dzień do wyjścia do cywila kupowało się centymetr krawiecki i codziennie odcinało po okienkuEeehhh rozpisalam sie i niechcacy wylaczylam aplikacje i mi się skasowal post :/
Dziewczyny dziekuje za mile slowo oby synowi szybko przeszlo..
Doris super wiadomosci!
Iwonaimaja daj znac jak będziesz wiedziala cos wiecej.
Nafoczka jak się czujesz?
Witajcie poniedziałkowo
Rozpoczynam dzis 27tc
97dni do porodu, 83dni do donoszonej ciazy
Milego dnia
ja jeszcze w biurzeJa na zwolnieniu siedze w domu
Asia28BK
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app[/QUOTE]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app[/QUOTE]
Ja jeszcze do końca kwietnia chciałabym popracować, boję się trochę tego siedzenia w domkua wy już wszystkie na zwolnieniu?w domciu?
Needi, Fazerkamm dziekuje ze pytacie, w boku bolalo 3-4godz. zjadlam nospe dodatkowo i magnez i wzielam prysznic i przeszlo. Strasznie sie tylko pocilam.
Jesli bedzie dzis wynik posiewu to bede miec wizyte. Bardzo bym chciala! Mam mase pytan.
A czy ktoras z was ma szew?
pozdrawiam
przeczytałam niedawno o takim kłuciu, bo ja je mam bardzo często, że to kolka ciężarnych. U niektórych ciężarnych bywa sporadycznie u innych bardzo często, nawet po kilka razy dziennie. Często powodem jest to, że zbyt mało pijemy. Spytałam lekarza i potwierdził. Zrobił mi dokładniejsze USG z powodu tej kolki i nic się nie dzieje ale rzeczywiście kazał więcej pić.Witam sie i ja z rana . U nas ladna pogoda
Doris super ze wszystko ustapilo.
nafoczka moze to byl jaki jednorazowy wyskok a mnie czesto pobolewa w boku nie wiem co to jest podejrzewam ze poprostu dziecko uciska jak sie zle ulozy bo brzuch mi sie od tego nie stawia.
Ja podobnie jak agnes postawiłam na ciuszki 62. Róznica jest tak nieduża, że nie warto kupować tych mniejszych bo albo dzdiolek nie wejdzie w nie wcale albo na krótko. Moja starsza córka urodziła się mając 55 cm i tak na styk miała śpioszki 56 że mi szkoda jej było bo miałam wrażenie,że nie ma jak nózek prostowac swobodnie,Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
iwonaimaja
Fanka BB :)
Dalej nic nie wiem
U mnie zostało 100 dni do porodu
U mnie zostało 100 dni do porodu
ahha no wlasnie ja tez tak myslalam, ze do konca kwietnia popracuje i koniec. zwlaszcza ze ciezkiej pracy nie mam stresujacej tez nie jedyny problem mam ze wstawaniem- dopada mnie len..nie chce mi sie szykowac jechac do biura..ale poki co daje rade
no wlasnie dlatego wiekoszsc ubranek mam 62 nie szkodzi ze beda troszke luzniejsze jesli beda latem bedzie jej wygodniej...cieplo bedzie zreszta bedzie miala luzno przy brzuszku zeby pempuszek mogl swobodnie sie goic Moja malutka ale ja kocham wlasnie szaleje kopie mnie jak nie wiemprzeczytałam niedawno o takim kłuciu, bo ja je mam bardzo często, że to kolka ciężarnych. U niektórych ciężarnych bywa sporadycznie u innych bardzo często, nawet po kilka razy dziennie. Często powodem jest to, że zbyt mało pijemy. Spytałam lekarza i potwierdził. Zrobił mi dokładniejsze USG z powodu tej kolki i nic się nie dzieje ale rzeczywiście kazał więcej pić.
Ja podobnie jak agnes postawiłam na ciuszki 62. Róznica jest tak nieduża, że nie warto kupować tych mniejszych bo albo dzdiolek nie wejdzie w nie wcale albo na krótko. Moja starsza córka urodziła się mając 55 cm i tak na styk miała śpioszki 56 że mi szkoda jej było bo miałam wrażenie,że nie ma jak nózek prostowac swobodnie,
reklama
Witajcie poniedziałkowo
☺☺
Och jaka piękna pogoda za oknem, super ☺
Ja znowu miałam bezcenna noc kurcze nie wiem co jest grane. I rano zanim spać to też od 6 nie mogłam spać :/ dopiero koło 10 przysnelam na dwie godzinki...ehhh
Dziewczynom w szpitalu życzę zdrowia i szybkiego powrotu do domu. Nie ma to jak w domu ☺
☺☺
Och jaka piękna pogoda za oknem, super ☺
Ja znowu miałam bezcenna noc kurcze nie wiem co jest grane. I rano zanim spać to też od 6 nie mogłam spać :/ dopiero koło 10 przysnelam na dwie godzinki...ehhh
Dziewczynom w szpitalu życzę zdrowia i szybkiego powrotu do domu. Nie ma to jak w domu ☺