Needi
Fanka BB :)
Sylwia Ty to masz już tak blisko że szoku mnie 86 dni do porodu 72 dni do donoszonej ciazy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sylwia Ty to masz już tak blisko że szoku mnie 86 dni do porodu 72 dni do donoszonej ciazy.
Nooo powoli czlowiek zaczyna myslec by cos kupowac bo narazie nic nie mamSylwia Ty to masz już tak blisko że szok
Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
ooo ja mam 11.04.2016 i jak się czujeszzzzz?Dzisiaj glukoza, masakra, od 9 siedzę w laboratorium na głodzie, czekam jak na zbawienie na ostatnie pobranie bo głodna jestem jak wilk! Zjadłabym konia z kopytami [emoji85]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Doris zdrówka życzęDzień dobry
Ja juz nie śpię od 6, temperatura, ciśnienie, leki, tętno Małego (w nocy co 2h). Wszystkie dolegliwosci minęły wiec mam nadzieję, że dzisiaj wyjdę do domu.
Buziaki dla Was
i niech ktoś powie, że w szpitalu człowiek przynajmniej się wyśpi przynajmniej zostałaś dokładnie przebadana, ściskam gorącoDzień dobry
Ja juz nie śpię od 6, temperatura, ciśnienie, leki, tętno Małego (w nocy co 2h). Wszystkie dolegliwosci minęły wiec mam nadzieję, że dzisiaj wyjdę do domu.
Buziaki dla Was