reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzisiaj glukoza, masakra, od 9 siedzę w laboratorium na głodzie, czekam jak na zbawienie na ostatnie pobranie bo głodna jestem jak wilk! Zjadłabym konia z kopytami [emoji85]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele

Witajcie:) w ten piękny dzionek:) Uwielbiam taka pogodę:)

Troszkę mnie tu nie było wiec nie wiem czy uda mi się Was nadrobić...ale zaraz się biorę do czytania:)

Milego dzionka oczywiście wszystkim Mamusiom życzę:)

Czy jesteście w stanie doradzić mi jakie rozmiary ciuszków kupować?
W sobotę będę na prenatalnym to myśle ze dowiem sie jaki młody jest duży. Chciałabym teraz kupić jakieś ubranka bo coraz ciężej mi sie poruszać z powodu bólu kręgosłupa, skorzystałam z body tapingu troche pomogło ale niewiele

Wiesz co ja wiekszosc kupuje 62-porownywalam w sklepie i powiem ci ze az tak wielkiejjjjjj ogromnej roznicy nie ma..wiadomo kupie pare ciusszko(body z krotkim i dlugim rekawkiem 56) ale wiekszosc stawiam na 62. Malestwo rosnie dosc szybko...na pewno jeszcze cos od kogos dostaniesz..

reklama
Dzień dobry

Ja juz nie śpię od 6, temperatura, ciśnienie, leki, tętno Małego (w nocy co 2h). Wszystkie dolegliwosci minęły wiec mam nadzieję, że dzisiaj wyjdę do domu.

Buziaki dla Was
i niech ktoś powie, że w szpitalu człowiek przynajmniej się wyśpi:) przynajmniej zostałaś dokładnie przebadana, ściskam gorąco

Do góry