reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
A powiedzieli jaka beta? Kurde,ja na ich miejscu zrobila bym usg, zeby chociaz sprawdzic, czy ten pecherzyk jest. Czekamy z Toba.

Powiedział tylko, że podwyższona co wskazuje na ciążę.. A ja już o nic nie pytalam, bo taka awanturę tu zrobilam jak przyszłam, że nie chcą mi pomóc i płakałam tak, że cały szpital słyszał, że teraz siedze cicho, bo mi glupio :) aż przepraszalam lekarza i prosilam o przyjęcie :)

Hejka znowu naskrobałyście b. dużo. Ja pioke sernik bo moje dziecko nie spało w dzień i o 19 już spała słodko :)
Aob myśle że będzie dobrze!! Jestes pod kontrolą i odpoczniesz od dzieciaczka, wiem że leżenie przy takim dziecku jest bardzo trudne także z jednej strony dobrze że w szpitalu jesteś!
Ja przytyłam w pierwszej 17kg ale juz to zgubiłam. Nie mysle o porodzie mnie poprostu rozetną i wyciągną dziecko, przepraszam ale z córką rodziła 10h mało brakowało a by mi sie dziecko udusiło i dopiero potem robili cc, mąż jest potrzebny do porodu.
Co d gina to mi od razu l4 dał i nawet mnie pamiętał gdzie pracuje :D

Hejka znowu naskrobałyście b. dużo. Ja pioke sernik bo moje dziecko nie spało w dzień i o 19 już spała słodko :)
Aob myśle że będzie dobrze!! Jestes pod kontrolą i odpoczniesz od dzieciaczka, wiem że leżenie przy takim dziecku jest bardzo trudne także z jednej strony dobrze że w szpitalu jesteś!
Ja przytyłam w pierwszej 17kg ale juz to zgubiłam. Nie mysle o porodzie mnie poprostu rozetną i wyciągną dziecko, przepraszam ale z córką rodziła 10h mało brakowało a by mi sie dziecko udusiło i dopiero potem robili cc, mąż jest potrzebny do porodu.
Co d gina to mi od razu l4 dał i nawet mnie pamiętał gdzie pracuje :D

Masz rację przy małym nie ma szans odpoczynku..

Straszny poród miałas :( a kiedy rodzilas? Teraz od razu już CC?

Dziewczyny a mówiłam jakiego mam pecha? jak się dowiedziałam o ciąży to ukruszyla mi się plomba z zęba I nerwa miałam na wierzchu. pojechałam di swojej dentystki i zakleila mi lekarstwem. a dziś z tego samego zęba druga część plomby wypadła ! myślałam że zwariuje z nerwów. kazała mi przyjechać w poniedziałek ale nie wiem czy uda się jej coś z tym zrobić bo pół zęba mi poszło k strasznie boli :-( s ona mówi ze w 1szym trymestrze nie powinno się noc robić przy zębach i nie podejmuje się tego bo sana była w ciąży i wie jak to szkodzi.

reklama
Aob cc ostatnia w styczniu 2013r a teraz niewiem, nie chce rodzić już naturalnie a cc chyba dopiero jak coś sie zacznie dziać, i tak sie nie mam gdzie spieszyć. Musze to z ginem przegadać wiem że cc jak sie zacznie akcja jest lepsza dla dzieciaczków i tym sie raczej będę kierować :)

Do góry