reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

No Julka jak pech to pech. Tez slyszalam, zeby w 1 trymestrze nic z zebami nie robic.
Ja sie juz lepiej czuje, przeszla goraczka i bol zoladka i oprocz lekko bolacych piersi nie mam zadnych objawow. Wiecie... Ja to wogole nie czuje sie ze w ciazy jestem i czasem o tym zapominam.

reklama
Aob, to niezłą jatkę w szpitalu urządziłaś :-) Mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej :tak:

Madziolina, ja też objawów nie mam, no może poza wzdętym brzuchem.

Madzia, panna migotka ja też nie czuje i czasem zapominam. mdłości mam ale bardzo lekkie i mietowego cukierki pomagają. jedynkę co to męczą mnie wzdęcia i biegunka na zmianę :crazy:

Witam dziewczynki!
Ale wy dużo piszecie, jak tu nadrobić i zapamiętać te wszystkie wpisy? To dobrze, że dyskusja wrze :-)
Dzisiaj miałam fajny aktywny dzień z rodzinką i jeszcze zrobiłam sobie pazurki - ładne?

pazurki.jpg

A z zapamiętanych wątków:

AOB trzymaj się, będzie dobrze zobaczysz!

Z innych:
Z natury jestem baardzo szczupła, w pierwszej ciąży przytyłam 18 kg, a po ciąży zgubiłam wszystko z nawiązką w ciągu kilku miesięcy.
Wierzę, że i tym razem będzie tak samo :-)

Jejkuś jest prawie 1 w nocy a mi się nie chce spać..:crazy:

Załączniki

• pazurki.jpg
    pazurki.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 52
Karolanka pazurki masz piękne! Uwielbiam takie kolory... To hybrydy? Sama sobie robiłaś? Ja wróciłam z imienin teścia i już jestem w łożku, ale bezsenność w tym trymestrze ciąży to rzadkość [emoji12] zazdroszczę Ci tej szczupłej natury, zawsze zazdroszczę osoba które mogą jeść i nie tyją bo ja kocham jeść, ale niestety...

I rozmowy porodowe się zaczęły nawet, ale spokojnie, za chwilkę jak wszystkie popotwierdzają finalnie ciąże i bijące serduszka, zacznie się szereg innych ciekawych tematów :tak:

Mój mąż był ze mną na sali porodowej, nosił mnie na rękach pod prysznic i bardzo wspierał w najgorszych momentach, nie wyobrażam sobie, żeby miało go nie być następnym razem.
Oczywiście stał obok i nie miał szans dojrzeć co się tam wyrabia pomiędzy nogami więc nie czułam się taka skrępowana :-)
W końcu razem na dobre i na złe :tak:

reklama
W porodowych rozmowach brak mi doświadczenia bo przeżywam to wszystko po raz pierwszy... Masz na pewno racje, że dobrze mieć w takiej chwili męża przy sobie - ładnie to ujęłaś... Ciekawe co mój powie w tym temacie, na razie to tak odległe, że ani o tym nie myśle ani nie rozmawiamy, przyjdzie czas będzie rada [emoji12] znając życie to jeśli będę chciała to będzie przy mnie bo jest dobrym człowiekiem [emoji173]️

Do góry