reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
dziewczyny jak sie czujecie?
ja ciagle przeziebiona dobrze ze jutro wizyta u gina bo martwie sie ze przeziebienei moze zaszkodzic malenstwu....

Witam
wczoraj mnie nie było bo byliśmy u znajomych wróciłam późno i padłam dwa dni z rzędu to jednak za dużo

Aob trzymaj się daj znać jak dzisiaj

co do porodu to pierwszą ciąże naturalnie mąż był przy mnie ale rodziłam 2,5h do tego rodziłam majkę w Hiszpanii za bardzo jeszcze nie znałam języka więc był to dla mnie kosmos ;)
druga przez cc ale najpierw próbowali wywołać naturalny
nie wiem co lepsze przez cc nie czujesz bóli porodowych ale później masakra na początku to nawet jak się jedzie samochodem to każdą dziurę czujesz a wiadomo jakie są polskie drogi ;)
teraz nie wiem jaką decyzje podejmie lekarz od cc minęło już 1,5 roku a zanim dojdzie do porodu będzie już ponad 2 lata

Witajcie,

ja mam dziś masakryczny ból gardła z jednej strony. Wypłukałam już wodą z solą, ale potem zajrzałam i było odrobinkę nalotu. Boję się, że to angina.
Ja rodziłam przez cc i tak było nieprzyjemnie potem, że zastanawiam się nad sn.

Witajcie,

mnie tak ząb boli :wściekła/y: Przed ciaza robiłam zeby bo chciałam aparat ortodontyczny założyć, wlasnie slyszalam ze w 1 trymestrze nie robi sie zebow ale jak mnie tak bedzie bolec to zeswiruje ... :((

Wspolczuje bolu zeba....
A ja mam okropny kaszel....od bolu gardla z jednej strony sie zaczelo...a teraz tak kaszle ze az mostek mnie juz boli...tez sie martwie ze tym chorobskuem wszystko pojdzie nie tak...

Julka,olcia łącze się w bólu zęba.. Też odczekam ten 1 trymestr,a przynajmniej mam nadzieję, że dam radę, bo czasem wytrzymać z bólu nie można...

Migotka ją to raczej jestem spokojna, więc nie wiem skąd takie moje zachowanie, ale na pewno mnie tu zapamiętaja :) na dziecięcym też już mnie dobrze znają, ale tam miałam powody do awantur..

Panna migotka, camel wracajcie do zdrowia! A na gardło to w aptece coś wam dadzą bezpiecznego w ciąży np *spam* tabletki do ssania i na katar też jest *spam*...

Madziolina tel mi wczoraj padł, więc uznałam to za znak, że powinna iść spać :) narazie czekam na obchód.. Dalej leci krew ale już mnie nic nie boli... Dziewczyna obok ma ktg i aż Milo tak posłuchać :)

reklama
Do góry