reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Witam się!! :)

Iwonka daj znać! na moje to nie jest jakaś mała waga.

Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?

reklama

Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?
Ja już nie pamiętam co podpisywałam. Pamiętam że leżałam pod ktg a babeczki zadawały pytania a poźniej się podpisałam

Witam i ja
jeszcze z domu mam dzwonić po 10 ciekawe czy mnie oleją czy każą przyjechać
jak już mam jechać to wolę dzisiaj i mieć z głowy a nie czekać
też jestem tego zdania że lepiej pojechać i sprawdzić niż później żałować
lekarka powiedziała że najważniejsze że dzidzia rośnie i może taki jej urok że jest mniejsza ale woli sprawdzić

jedyny minus nie mam za bardzo co z Mają zrobić moja mama się dzisiaj okaże czy czasem też do szpitala nie idzie mam nadzieję że nie i że będzie mogła do nas tutaj przyjechać
podrzuć do mnie:) mnie wszystkie maluchy lubią a moje córy wręcz uwielbiają opiekę nad malutkimi ( mam nadzieję, że im nie przejdzie;) )

taka deklaracja to chyba na specjalne życzenie, nie ma na nią wzoru. Ja nic takiego nie miałam podanego z góry.

Iwona35 pewnie po jednym dniu miałabys dość ale dziękuje za chęci

mama na szczęście może przyjechać
zaraz będę dzwonić do szpitala ciekawe co powiedzą

Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A ja dziś miałam tragiczna noc. odwozilam mojego o 2 w nocy do pracy i jak wracałam to jakiś pijak leżał. próbował wstać i bałam się ze mu wbiegnie pod koła. a tu cisza, nikogo nie było bo wszyscy śpią. nie mogłam przez to zasnąć i zasnelam przed 6 a wstałam kolo 9. okazało się ze zakupy które wczoraj zrobiłam dla siebie dałam mojemu do plecaka i nie miałam co jeść... za niedlugo jadę do dentysty a dziś o 16:30 fryzjer ;)

reklama
Nowa informacja mam dzwonić po 13 dostałam numer do lekarki
Chyba trzeba się spakować i po prostu pojechać

Powodzenia! Wszystko na pewno będzie dobrze :)

Apropo wiosny... wczoraj u mnie grad padał :p
Witajce. Ja zaraz jadę do dentysty, a potem skocze zobaczyć do Tesco, może coś fajnego dla synusia kupię :D

Do góry