reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witam się!! :)

Iwonka daj znać! na moje to nie jest jakaś mała waga.

Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?

reklama

Dziewczyny gdzieś na to wpadłam i jestem ciekawa czy podpisuje się w szpitalu oświadczenie "w razie sytuacji awaryjnej w pierwszej kolejności ratujemy życie matki/dziecka"?
Ja już nie pamiętam co podpisywałam. Pamiętam że leżałam pod ktg a babeczki zadawały pytania a poźniej się podpisałam

Witam i ja
jeszcze z domu mam dzwonić po 10 ciekawe czy mnie oleją czy każą przyjechać
jak już mam jechać to wolę dzisiaj i mieć z głowy a nie czekać
też jestem tego zdania że lepiej pojechać i sprawdzić niż później żałować
lekarka powiedziała że najważniejsze że dzidzia rośnie i może taki jej urok że jest mniejsza ale woli sprawdzić

jedyny minus nie mam za bardzo co z Mają zrobić moja mama się dzisiaj okaże czy czasem też do szpitala nie idzie mam nadzieję że nie i że będzie mogła do nas tutaj przyjechać
podrzuć do mnie:) mnie wszystkie maluchy lubią a moje córy wręcz uwielbiają opiekę nad malutkimi ( mam nadzieję, że im nie przejdzie;) )

taka deklaracja to chyba na specjalne życzenie, nie ma na nią wzoru. Ja nic takiego nie miałam podanego z góry.

Iwona35 pewnie po jednym dniu miałabys dość ale dziękuje za chęci

mama na szczęście może przyjechać
zaraz będę dzwonić do szpitala ciekawe co powiedzą

Hej Dziewczyny,

W mothercare sa super promocje. Warto zajrzeć jeśli macie gdzieś w poblizu. Udało mi sie kupic body z krótkim rękawem 5szt za 45zl i dwa biustonosze czarny i biały obydwa za 45zl. Tym sposobem zakończyliśmy ciuszkowa wyprawkę bo mamy juz chyba wszystko z ubranek :-) ja małemu zamówiłam wczoraj kocyk i poduszkę amortyzująca pod główkę takie skrzydełka, ta podusia jest do wózka, nosidełka, łóżeczka w sumie wszędzie można ja układać :-)

Mam pytanie bo mam juz schizy... Jadlyscie śledzie w ciazy? Bo ja jadłam ale jakoś nie przyszło mi do głowy ze to tez surowa ryba, głupia ja...i teraz sie martwie bo chyba nie bardzo można jesc? :/

Jade wlasnie na usg piersi i taka piekna pogoda ze ach :)

Miłego dnia wszystkim :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

A ja dziś miałam tragiczna noc. odwozilam mojego o 2 w nocy do pracy i jak wracałam to jakiś pijak leżał. próbował wstać i bałam się ze mu wbiegnie pod koła. a tu cisza, nikogo nie było bo wszyscy śpią. nie mogłam przez to zasnąć i zasnelam przed 6 a wstałam kolo 9. okazało się ze zakupy które wczoraj zrobiłam dla siebie dałam mojemu do plecaka i nie miałam co jeść... za niedlugo jadę do dentysty a dziś o 16:30 fryzjer ;)

reklama
Nowa informacja mam dzwonić po 13 dostałam numer do lekarki
Chyba trzeba się spakować i po prostu pojechać

Powodzenia! Wszystko na pewno będzie dobrze :)

Apropo wiosny... wczoraj u mnie grad padał :p
Witajce. Ja zaraz jadę do dentysty, a potem skocze zobaczyć do Tesco, może coś fajnego dla synusia kupię :D

Do góry