reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Agnes trzasnij tego swojego meza zeby sie obudzil!! Ehhh... btw. Ja osobiście mam wrazenie ze przytylas w dolnej granicy normy albo i za malo ;)
Ty masz dla siebie byc ladna i czuc się dobrze w swoim ciele a nie dla meza.. przepraszam ale chore to dla mnie jest ze maz po ciąży bedzie pilnowal zebys schudła....

Megami91 Ty sie nie boj tylko jak Cie porownuja to karz im spadac na drzewo... to jak tyjemy jest naprawde indywidualna sprawa i to jak jemy tez na to wplywu zbytnio nie ma..

Iwona35 uwielbiam Cie!!

Agnesdem moj maz nic nie mowi bo wie ze to jest normlane ze sie tyje w ciazy, jak ja narzrkam ze czuje sie grubo to pociesza ;)
Btw moj mąż zarowno w pierwszej ciąży jak i teraz tyje razem ze mną :p

reklama
OCo do smoczka to chyba szlpital nie ma dogadania nic :-). Martyna nigdy nie chciała i dobrze alw oczywiście miałam na wszelkie W.

Co do butelek to nie wiem czy któraś ma konto w ING. Tam jest program bankujesz zyskujesz czy jakoś tak i jest dostępny zestaw butelek Avent natural dwie duże i dwie małe plus smoczek plus szczotka do mycia butli za 62 i 150 pkt. Właśnie mi przyszło a że mam zamiar karmić cycem tak długo jak pierwszą to więcej mi nie trzeba.

Co do wagi to 10+4 po Martynce:-\

A i w Hm jakieś znowu obniżki. Zamówiłam Maji komplet body i spodenki z lordem Vaderem:-D. Martynce oczywiście też coś ;-)

Co do kosmetyków to hipp ma fajne.

A mój mąż ma pokaźne brzucho i się cieszy jak choć przez chwilę mam większy :-D

Agnes trzasnij tego swojego meza zeby sie obudzil!! Ehhh... btw. Ja osobiście mam wrazenie ze przytylas w dolnej granicy normy albo i za malo ;)
Ty masz dla siebie byc ladna i czuc się dobrze w swoim ciele a nie dla meza.. przepraszam ale chore to dla mnie jest ze maz po ciąży bedzie pilnowal zebys schudła....

Megami91 Ty sie nie boj tylko jak Cie porownuja to karz im spadac na drzewo... to jak tyjemy jest naprawde indywidualna sprawa i to jak jemy tez na to wplywu zbytnio nie ma..

Iwona35 uwielbiam Cie!!

Agnesdem moj maz nic nie mowi bo wie ze to jest normlane ze sie tyje w ciazy, jak ja narzrkam ze czuje sie grubo to pociesza ;)
Btw moj mąż zarowno w pierwszej ciąży jak i teraz tyje razem ze mną :p
MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!dla siebie mam sie czuc piekna..a nie dla niego...tzn owszem chce sie podobac mezowi ale skoro on mnie porownuje do innych kobiet w ciazy ktore widzi na miescie to wpozadku od dzis mysle o sobie malutkiej o tym abysmy my sie dobrze czuly i byly zadowolone..a jak jemu cos sie nie podoba niech nie patrzy. Ja wiadomo ze po porodzie chce dojsc szybko do kondycji i chcialabym wrocic na silownie bo przed chodzilam teraz tylko fitnesik dla mam w ciazy.

Agnes nie przejmuj się mężem. może miał jakiś gorszy dzień i się chciał przyczepić q sam nie wiedział do czego :)
dziś byłam po narzutke na suknie ślubną i oczywiście nigdzie nie dostane czystej bieli wiec pójdę w śmietankowej. trudno. będzie wyglądać trochę jak żółta ale nic nie zrobię ;)
przy okazji odwiedziłam lumpeks. zaraz wam pokaże jakie cuda kupiłam, wszystkie piękne jak nowe i firmowe bo albo next albo f&f albo George i uwaga za wszystko zapłaciłam 20 zl :)

Załączniki

• 20160330_140613.jpg
    20160330_140613.jpg
    359 KB · Wyświetleń: 96
  • 20160330_140506.jpg
    20160330_140506.jpg
    306,1 KB · Wyświetleń: 104
Agnes nie przejmuj się mężem. może miał jakiś gorszy dzień i się chciał przyczepić q sam nie wiedział do czego :)
dziś byłam po narzutke na suknie ślubną i oczywiście nigdzie nie dostane czystej bieli wiec pójdę w śmietankowej. trudno. będzie wyglądać trochę jak żółta ale nic nie zrobię ;)
przy okazji odwiedziłam lumpeks. zaraz wam pokaże jakie cuda kupiłam, wszystkie piękne jak nowe i firmowe bo albo next albo f&f albo George i uwaga za wszystko zapłaciłam 20 zl :)
jakie to wszystko maluskie jakie rozmiary kupilas?
Ja mam poki co 56

Myślę że nie bo na mam trochę po każdym rozmiarze. te są od 56 do 86 wiec w zasadzie mam po trochę każdego rozmiaru. tak samo od siostry. ciężko przewidzieć jaki będę używać w jakim tempie będzie rósł a później z zakupami może być problem jak juz mały będzie :)
agnes te rozmiary to 56/62 82 i 86 także różne :)

no wlasnie ciezko powiedziec,kazde dziecko rosnie w swoim tempie...najlepiej po prostu na bierzaco kupowac tez i juz.....w koncu mozna wyjsc z malutkim dzieckiem na shopppppinngg:)

O ciąży dowiedziałam się w listopadzie (potwierdzona) i już wtedy zaczęliśmy powoli zakupy. Wózek i łóżeczko udało się kupić od znajomej (miała nowy wózek). Później powoli ciuszki to trochę nowych, trochę lumpik, od znajomej i mam tyle, że z 2 mogłabym urodzić :D, ale szczerze to nie wiem jak takiego malucha ubrać. Nosidło też kupiliśmy wcześniej do auta. Koszule i szlafrok mam. Pieluchy tetra biała, kolorowa i flanela też kupiłam, ale z allegro bo taniej było. W superpharmie była promocja na butelki to kupiliśmy, ale takie 3-18m :/ to muszę dla 0+ kupić. Akcesoria typu szczotka, śliniaki też mam. Dostaliśmy w święta spacerówkę :D, ale to taką letnią raczej.

Muszę dla siebie kupić podkłady, wkładki laktacyjne...takie tam pierdoły :D

Dziewczyny a czy w szpitalu można dać smoczek????
Jesli dziecko jest placzliwe u mnie bylo wymagane zeby bylo jak uspokoic dziecko.

reklama
no można wziac smoczek jakis malutki jeden i juz w koncu duzo miejsca w torbie nam nie zajmie...na wszelki wypadek. Na pewno nie bede od razu podawac malutkiej smoczka najpierw postaram sie uspokoic ja w razie czego sama....

Do góry