reklama
Lizzy_
Fanka BB :)
Ja tak samo, to jeszcze z grudnia smaruję je, jakby zbladły, ale są niestety.Mam rozstępy na piersiach - bardzo szybko dostałam, ale za to baaardzo i szybko się powiększały :/ w innych miejscach nie mam.
O! Dzięki! Chyba się skuszę na ten zestawik, bo fajna cenaCo do butelek to nie wiem czy któraś ma konto w ING. Tam jest program bankujesz zyskujesz czy jakoś tak i jest dostępny zestaw butelek Avent natural dwie duże i dwie małe plus smoczek plus szczotka do mycia butli za 62 i 150 pkt. Właśnie mi przyszło a że mam zamiar karmić cycem tak długo jak pierwszą to więcej mi nie trzeba.
Agnes, walnij męża w głowę raz a porządnie!
Mój brzuszek wyskoczył niedawno, wcześniej nawet mąż mi mówił, że mam jeść więcej, bo mały brzuch mam. Teraz jak wyskoczył to mówi, że dobrze, że mały rośnie, sam mi mówi, że mam jeść, chociaż i tak jem dużo... Nawet ostatnio stwierdził, ze się dziwi, że na brzuszku nie mam rozstępów, czyli liczy się z tym, że takowe mogą się pojawić...
jedna torbe jak cos zawsze ktos cos podrzuci jak bedzie potrzebnea macie juz zaplanowane torby do szpitala jakie bierzecie czy jedna walizke w ktorej bedziecie miec swoje i malenstwa rzeczy czy dwie osobno?
Ja myślę że spakuję się w jedną torbę, tym bardziej że nie potrzebuje ubranek dla dziecka w takcie pobytu w szpitalu. Jedynie na wyjście ale to tatuś przywieziea macie juz zaplanowane torby do szpitala jakie bierzecie czy jedna walizke w ktorej bedziecie miec swoje i malenstwa rzeczy czy dwie osobno?
iwonaimaja
Hello
ja po wizycie
idę znowu do szpitala ale innego dziewczyny od nas będą wiedzieć gdzie do Ligoty na obserwacje dzidzie trzeba poobserwować
ja po wizycie
idę znowu do szpitala ale innego dziewczyny od nas będą wiedzieć gdzie do Ligoty na obserwacje dzidzie trzeba poobserwować
A co się dzieje że trzeba obserwować? Oczywiście trzymam kciuki żeby wszystko było dobrzeHello
ja po wizycie
iwonaimaja
jest za mała jak na swoj tydzień przy tych parametrach jest na dolnej granicy
iwonaimaja
nie dlatego idę do innego szpitala żeby tam pobadali dokładniejIwonamaja byłaś już z tym... myślałam że ffałszywy alarm... kochana jesteśmy z Tobą. Mają jakiś plan działania?
reklama
Needi
Na kiedy masz skierowanie?nie dlatego idę do innego szpitala żeby tam pobadali dokładniej