Trzymam kciuki napewno bedzie dobrze lepiej polezec w szpitalu niz sie denerwowacnie dlatego idę do innego szpitala żeby tam pobadali dokładniej
reklama
iwonaimaja
Fanka BB :)
jutro mam dzwonić rano choć lekarka mówiła żeby jechać bo jak zadzwonię to pewnie powiedzą że za kilka dni mam dopiero przyjechaćNa kiedy masz skierowanie?
Gwiazda_237
jutro mam dzwonić rano choć lekarka mówiła żeby jechać bo jak zadzwonię to pewnie powiedzą że za kilka dni mam dopiero przyjechać
Iwona na ligowe do Katowic ? Tam jest bardzo dobra opieka ; ( Trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku
iwonaimaja
Iwona na ligowe do Katowic ? Tam jest bardzo dobra opieka ; ( Trzymamy kciuki żeby wszystko było w porządku:*
tak
Gwiazda_237
A wcześniej gdzie byłaś ?
A dokładnie które wymiary za małe ; ( ? Kurcze żeby wszystko było ok tam będziesz miała super opiekę a dziwi mnie ze jednak na bytom na klinikę nie wyślą cie
iwonaimaja
Waga za mała
Podobno w Rudzie jest dobry szpital wcześniej byłem u nas w Tychach
Gwiazda_237
Waga za mała
Ogólnie w Rudzie to szpital bardzo dobry pod względem porodow mają bardzo dobre podejście a jeśli chodzi o właśnie inne przypadki to albo Katowice Ligota albo Bytom klinika . Oj biedna dzidzia ale pewnie będzie zdrowa :* a który Ty masz tydzień ?
reklama
iwonaimaja
25t2d