madziolina_p
Fanka BB :)
Agnes facet to nieraz tak pieprznie i nie mysli
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witajcie jak Wam mija dzionek?
Ja wlasnie jem 2 sniadanko..ale chumor tak sobie chodz staram sie nie myslec za duzo o tym.Jest mi troche przykro bo wczoraj sie posprzeczalam ze mezem tzn on ze mna w sumie. Milo spedzilam czas..on wrocil z pracy (ogolnie w pracy wszystko ok u niego)ale naskoczyl na mnie ze 21 .00 a ja jem dopiero kolacje..ze nie dbam o posilki...pozniej mi powiedzial ze gdzies wyczytal ze jednak za duzo przytylam i ze oszalalam...ze on widzi na miescie inne kobiety ktorym rosnie brzuch a nie biodra jak mi podobno ze normalnie tyja a nie tak jak ja!Szokkkkkkkkkkkkkk zagielo mnie szczerze mowiac...i bardzo mi sie przykro zrobilo...szczerze mam dola bo ogolnie jest mi bardzo prszykro ze tak mi maz powiedzial..tzn ze tak na prawde jego zdaniem zle wygladam..Boze tak sie staram jest to moja 1 ciaza ucze sie wszystkiego...posilkow jak jesc..jak funkcjonowac..chodze na spacery na fitnes...Przed ciaza wazylam 59,5 wieczorami max60 teraz waze 65,5 czy widac..hmmm no brzuszek mi rosnie widac ze jestem w ciazy wiadomo na twarzy nie przytylam rece tez nie przytyly biodra troszke przytyly ale nie do rozmiarow xl wiec po prostu mam dola.
witajcie jak Wam mija dzionek?
Ja wlasnie jem 2 sniadanko..ale chumor tak sobie chodz staram sie nie myslec za duzo o tym.Jest mi troche przykro bo wczoraj sie posprzeczalam ze mezem tzn on ze mna w sumie. Milo spedzilam czas..on wrocil z pracy (ogolnie w pracy wszystko ok u niego)ale naskoczyl na mnie ze 21 .00 a ja jem dopiero kolacje..ze nie dbam o posilki...pozniej mi powiedzial ze gdzies wyczytal ze jednak za duzo przytylam i ze oszalalam...ze on widzi na miescie inne kobiety ktorym rosnie brzuch a nie biodra jak mi podobno ze normalnie tyja a nie tak jak ja!Szokkkkkkkkkkkkkk zagielo mnie szczerze mowiac...i bardzo mi sie przykro zrobilo...szczerze mam dola bo ogolnie jest mi bardzo prszykro ze tak mi maz powiedzial..tzn ze tak na prawde jego zdaniem zle wygladam..Boze tak sie staram jest to moja 1 ciaza ucze sie wszystkiego...posilkow jak jesc..jak funkcjonowac..chodze na spacery na fitnes...Przed ciaza wazylam 59,5 wieczorami max60 teraz waze 65,5 czy widac..hmmm no brzuszek mi rosnie widac ze jestem w ciazy wiadomo na twarzy nie przytylam rece tez nie przytyly biodra troszke przytyly ale nie do rozmiarow xl wiec po prostu mam dola.
no wlasnie..i tez mu mowilam sluchaj kazda kobieta rpzechodzi inaczej ciaze jedne tyja bardzo drugie nicccccc wiec po porodzie jak tylko dojde do siebie to wezme sie za siebie wiadomo...a on mi odpowiada no tak tak juz ja tego przypilnuje. No zenujace! Boze szczerze stres mam jak nie wiem i teraz i po ciazy bede miec stresa zapewne...caly czas w stresie teraz jestem...Nie przejmuj się zbytnio. Nie wiem gdzie on to wyczytał, ale to jakieś bzdury, bo przytyłaś normalnie
Ja mam dokładnie co do grama taką samą wagę jak ty, czyli 65.5 (24 tc) i zaczynałam z podobną, bo 61.
Jestem niska i brzuch mi wywaliło do tego mam spore piersi, które do tego urosły jeszcze bardziej, więc wyglądam dość okrąglutko choć mam szczupłe nogi, ręce i twarz. Poza tym każda z nas jest inna i naczej będzie tyć.
Najważniejsze teraz to by malenstwu było dobrze, a waga spadnie pozniej!
Mnie w pierwszym trymestrze bolał dół pleców. Teraz znowu od 3 dni mam ból w klatce piersiowej, lewa pierś. Nie mogę spać i przy oddychaniu kłuje. Myślicie, że to normalne? Że dziecko rozpycha mi tam wszystko i mam jakiś ucisk? Jutro pójdę do mojego lekarza, ale tu w UK jedyne co mi powie to żeby wziąć paracetamol -.-