reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

witajcie. Ja byłam dziś przymierzyć suknie sslubna. od ostatniej przymiarki w lutym brzuch mi sporo urósł i czuje się trochę jak beza no ale trudno :) jutro mam fryzjera i musze szukać jakiejś narzutka na ramiona bo ta która dostałam od mojej siostry to jest koloru ecru i w ogóle nie pasuje do bialej sukni. niestety następny wydatek i nawet nie wien gdzie szukać. juz bym chciała skonczyć zakupy weselne i w końcu wziąć się za porządne zakupy dla małego...

reklama
witajcie. Ja byłam dziś przymierzyć suknie sslubna. od ostatniej przymiarki w lutym brzuch mi sporo urósł i czuje się trochę jak beza no ale trudno :) jutro mam fryzjera i musze szukać jakiejś narzutka na ramiona bo ta która dostałam od mojej siostry to jest koloru ecru i w ogóle nie pasuje do bialej sukni. niestety następny wydatek i nawet nie wien gdzie szukać. juz bym chciała skonczyć zakupy weselne i w końcu wziąć się za porządne zakupy dla małego...

oooo ślub bierzecie??? Gratuluję!!! :) my braliśmy w lutym (7 lat razem, 3 po zaręczynach),ale brzuszek jeszcze był malutki każdy zdziwiony, że w ciąży. Jeszcze mojego miesiąc w domu nie było z powodu pracy a ja miałam tyle nerwów, że szkoda gadać.

Co do zakupów dla małej to mam już chyba wszystko :) ale wiadomo w lumpikach i tak jak widzę to kupię

Witam lipcowe mamusie :)
Chcialabym dolaczyc do waszego grona.
Termin mam na 27 lipca, pierwsze dziecko, synus :)
Mieszkam w Glasgow. Czy sa tu jakies mamusie z UK? :)
Pozdrawiam.

Witam lipcowe mamusie :)
Chcialabym dolaczyc do waszego grona.
Termin mam na 27 lipca, pierwsze dziecko, synus :)
Mieszkam w Glasgow. Czy sa tu jakies mamusie z UK? :)
Pozdrawiam.
Witaj :-) u nas są mamy chyba z całej Europy.

Ja dziś wróciłam z chrzcin i świąt. Powiem Wam że 300 km w jedną stronę to jednak dla mnie dużo. Kręgosłup od siedzenia w aucie mi padł. Poza tym chyba poszalalam z jedzonkiem bo 2 dzień pobolewa mnie żołądek. Wróciłam za to z dwoma worami ubranek po synku siostry :-) jutro przeglądanie i pranie ale po wstępnym obejrzeniu to wygląda na to, że mam spokój z kupowaniem ubranek chyba dopóki mały pół roczku nie osiągnie. Jedynie pieluszki kupię. Dostałam też wanienkę. Zawsze to już jakieś zaoszczędzone pieniążki.

Ostatnia edycja:
Witam i ja
od rana już mam nerwa bo muszę tą moją glizdę do szkoły budzić i od 20 minut nie wstaje a za 20 minut musimy wyjść

wczoraj wieczorem sprawdzałam wyniki mojej krzywej cukrowej i są ok a bałam się że po świętach może być coś nie tak

reklama
Witam się z pracy :happy:

Iwonaimaja - ja też sprawdzałam swoje wczoraj i też są raczej ok.

Witam nowe mamusie.

Ale dziś będzie pogoda. Ja niestety w zamknięta w biurze :baffled:

Do góry