reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

A ja swoje obciążenie będę robić najwcześniej w 27 tygodniu ciazy :(
obudziłam się z bólem głowy, wcziraj tez bolała, ale za to pogoda piękna :) miłego dnia :) idę ma 11 do Fryzjera :)

reklama
Dzień dobry!! :)

Dziewczyny jak nic mi się nie chce :( wczoraj wszystko posprzątałam, więc dziś mam wolne, ale chciałam po firany makarony gdzieś podjechać...może się zbiorę. Glukoze mam jutro :)

W sobotę mamy gości i zostają do niedzieli...będę wykończona czuję :)

Ostatnia edycja:
Witam was. Ja nie mogę chodzić :( Mam taki ból z prawej strony w dole kręgosłupa, że ledwo powłóczę nogami. Dramat.

Mnie w pierwszym trymestrze bolał dół pleców. Teraz znowu od 3 dni mam ból w klatce piersiowej, lewa pierś. Nie mogę spać i przy oddychaniu kłuje. Myślicie, że to normalne? Że dziecko rozpycha mi tam wszystko i mam jakiś ucisk? Jutro pójdę do mojego lekarza, ale tu w UK jedyne co mi powie to żeby wziąć paracetamol -.-

Dzień dobry!

U mnie dziś była położna na pierwszym spotkaniu w ramach "szkoły rodzenia". Ogólnie jestem średnio zadowolona, bo jak przez telefon kiedyś zachwalała, że spotykamy się co tydzień, tak teraz następna wizyta pod koniec kwietnia... I ogólnie dziwna ta pani :p Trochę się panoszyła do domu, łącznie z tym, że wszystko oglądała co mamy na ścianach itd... no nic, może jestem przewrażliwiona. Następne spotkanie umówiłam tak, żeby mąż mógł być, mamy ćwiczyć poród rodzinny... :p Najważniejsze, żeby tam zbadała dzidziusia, te kilka spotkań przeżyję :p

U nas piękna pogoda, zaraz chyba na jakiś spacerek się wybiorę :)

reklama
witajcie :) jak Wam mija dzionek?

Ja wlasnie jem 2 sniadanko..ale chumor tak sobie chodz staram sie nie myslec za duzo o tym.Jest mi troche przykro bo wczoraj sie posprzeczalam ze mezem tzn on ze mna w sumie. Milo spedzilam czas..on wrocil z pracy (ogolnie w pracy wszystko ok u niego)ale naskoczyl na mnie ze 21 .00 a ja jem dopiero kolacje..ze nie dbam o posilki...pozniej mi powiedzial ze gdzies wyczytal ze jednak za duzo przytylam i ze oszalalam...ze on widzi na miescie inne kobiety ktorym rosnie brzuch a nie biodra jak mi podobno ze normalnie tyja a nie tak jak ja!Szokkkkkkkkkkkkkk zagielo mnie szczerze mowiac...i bardzo mi sie przykro zrobilo...szczerze mam dola bo ogolnie jest mi bardzo prszykro ze tak mi maz powiedzial..tzn ze tak na prawde jego zdaniem zle wygladam..Boze tak sie staram jest to moja 1 ciaza ucze sie wszystkiego...posilkow jak jesc..jak funkcjonowac..chodze na spacery na fitnes...Przed ciaza wazylam 59,5 wieczorami max60 teraz waze 65,5:( czy widac..hmmm no brzuszek mi rosnie widac ze jestem w ciazy wiadomo na twarzy nie przytylam rece tez nie przytyly biodra troszke przytyly ale nie do rozmiarow xl wiec po prostu mam dola.

Do góry