reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

Ja dziś normalnie zasypiam cały dzień na stojąco, nic mi się nie chce. U nas leje od rana i szaro i ponuro. A było w święta tak pięknie.

reklama
Witajcie po świętach!

Muszę tutaj, bo pewnie Maryńka nie zagląda na inne wątki póki co.
Maryńka, musisz być silna dla Was!! Zdrowia dużo życzę Syneczkowi, a Wam wiary, że będzie dobrze!!! Dużo o Tobie myślałam, jesteście w mojej modlitwie!! dawaj czasami znać co u Was, buziaki!!

A mi wyszedł w moczu cukier, śladowe ilości, nie przekraczające zakresu referencyjnego. No nie wiem, 05.04. mam wizytę, zapytam, do tej pory glukoza była ok i na czczo i po wypiciu 50g. Miała któraś z Was tak może?

Pozdrawiam!

I po Świętach :) Nawet udało mi się nie przesadzać z ciastami i słodkościami.

Aż ciężko uwierzyć, że to już mamy wątki "po-porodowe" :)

Ostatnia edycja:
to powiedzenia na wizycie:) no ak to jest w czasie ciazy z zebami. Dlatego najlepiej robic zeby od 4 miesiaca...do maxxxx 7ja bylam wyleczylam 2 zeby bo tez cos sie dzialo....i teraz moze tylko sie wybiore kontrolnie.

No ja też poszlam wcześniej ok 3-4 miesiaca na pierwszą wizytę do dentysty ale niestety tak mi się psują zęby że chodze do tej pory regularnie i myslalam że już skończy mi jednego zęba na następnej wizycie i będzie spokój chociaż do porodu...a tu ciągle coś nowego wychodzi :/

Ja dziś też zdycham. Kręgosłup tak boli, że kuleje. Już sie kimnęlam a wciąż padnieta hestem ech. Na 17 jade z mlodym do dentysty, ja na szczęście jeszcze nic nie mam do roboty z zębami.

Haha☺️a moja lekarka mówi dokładnie na odwrót ☺️☺️☺️

Mój lekarz też mówi ze zgodnie z nową metodą teraz sa wkucia po godzinie i po dwóch. Fakt w ciąży z Danielem miałam tylko 2 - na czczo i po 2h. Więc przynajmniej u niego się to zmieniło.
Dziś byłam na tym dziadostwie. Naszczescir juz to za mną ;) jutro wyniki. Tylko synek chory i nie wiem czy nie skończymy w szpitalu jak tak dalej pójdzie :( w pt wizyta oby szczesliwie dotrwac

a ja byłam dzisiaj w PZU i zostałam mile zaskoczona
kolejka wielka ale podeszła do mnie pani i powiedziała że mam sobie usiąść że ona tylko obsłuży pana i po mnie podejdzie w tym czasie podeszła inna pani i mnie poprosiła

Mój lekarz też mówi ze zgodnie z nową metodą teraz sa wkucia po godzinie i po dwóch. Fakt w ciąży z Danielem miałam tylko 2 - na czczo i po 2h. Więc przynajmniej u niego się to zmieniło.
Dziś byłam na tym dziadostwie. Naszczescir juz to za mną ;) jutro wyniki. Tylko synek chory i nie wiem czy nie skończymy w szpitalu jak tak dalej pójdzie :( w pt wizyta oby szczesliwie dotrwac

Zdrówka dla synka żeby nie trzeba być w szpitalu z nim ;)

A ja się tam ciesze że po świętach ....żołądek mam chyba wielkości jak u mojego syna 2,5letniego hehh...
Dziś na ciuszku małe zakupy zrobiłam :) takie malusie rzeczy wogóle nie zniszczone jak nowe-lub nowe są ....radocha bo sporo rzeczy nexta dorwałam :p noi bankructwa raczej unikne hhehe
udanych wizyt i usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla wszystkich

reklama
Do góry