Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Ja dziś normalnie zasypiam cały dzień na stojąco, nic mi się nie chce. U nas leje od rana i szaro i ponuro. A było w święta tak pięknie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to powiedzenia na wizycie no ak to jest w czasie ciazy z zebami. Dlatego najlepiej robic zeby od 4 miesiaca...do maxxxx 7ja bylam wyleczylam 2 zeby bo tez cos sie dzialo....i teraz moze tylko sie wybiore kontrolnie.
Hahaa moja lekarka mówi dokładnie na odwrót
Mój lekarz też mówi ze zgodnie z nową metodą teraz sa wkucia po godzinie i po dwóch. Fakt w ciąży z Danielem miałam tylko 2 - na czczo i po 2h. Więc przynajmniej u niego się to zmieniło.
Dziś byłam na tym dziadostwie. Naszczescir juz to za mną jutro wyniki. Tylko synek chory i nie wiem czy nie skończymy w szpitalu jak tak dalej pójdzie w pt wizyta oby szczesliwie dotrwac