reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Ja dziś normalnie zasypiam cały dzień na stojąco, nic mi się nie chce. U nas leje od rana i szaro i ponuro. A było w święta tak pięknie.

reklama
Witajcie po świętach!

Muszę tutaj, bo pewnie Maryńka nie zagląda na inne wątki póki co.
Maryńka, musisz być silna dla Was!! Zdrowia dużo życzę Syneczkowi, a Wam wiary, że będzie dobrze!!! Dużo o Tobie myślałam, jesteście w mojej modlitwie!! dawaj czasami znać co u Was, buziaki!!

A mi wyszedł w moczu cukier, śladowe ilości, nie przekraczające zakresu referencyjnego. No nie wiem, 05.04. mam wizytę, zapytam, do tej pory glukoza była ok i na czczo i po wypiciu 50g. Miała któraś z Was tak może?

Pozdrawiam!

I po Świętach :) Nawet udało mi się nie przesadzać z ciastami i słodkościami.

Aż ciężko uwierzyć, że to już mamy wątki "po-porodowe" :)

Ostatnia edycja:
to powiedzenia na wizycie:) no ak to jest w czasie ciazy z zebami. Dlatego najlepiej robic zeby od 4 miesiaca...do maxxxx 7ja bylam wyleczylam 2 zeby bo tez cos sie dzialo....i teraz moze tylko sie wybiore kontrolnie.

No ja też poszlam wcześniej ok 3-4 miesiaca na pierwszą wizytę do dentysty ale niestety tak mi się psują zęby że chodze do tej pory regularnie i myslalam że już skończy mi jednego zęba na następnej wizycie i będzie spokój chociaż do porodu...a tu ciągle coś nowego wychodzi :/

Ja dziś też zdycham. Kręgosłup tak boli, że kuleje. Już sie kimnęlam a wciąż padnieta hestem ech. Na 17 jade z mlodym do dentysty, ja na szczęście jeszcze nic nie mam do roboty z zębami.

Haha☺️a moja lekarka mówi dokładnie na odwrót ☺️☺️☺️

Mój lekarz też mówi ze zgodnie z nową metodą teraz sa wkucia po godzinie i po dwóch. Fakt w ciąży z Danielem miałam tylko 2 - na czczo i po 2h. Więc przynajmniej u niego się to zmieniło.
Dziś byłam na tym dziadostwie. Naszczescir juz to za mną ;) jutro wyniki. Tylko synek chory i nie wiem czy nie skończymy w szpitalu jak tak dalej pójdzie :( w pt wizyta oby szczesliwie dotrwac

a ja byłam dzisiaj w PZU i zostałam mile zaskoczona
kolejka wielka ale podeszła do mnie pani i powiedziała że mam sobie usiąść że ona tylko obsłuży pana i po mnie podejdzie w tym czasie podeszła inna pani i mnie poprosiła

Mój lekarz też mówi ze zgodnie z nową metodą teraz sa wkucia po godzinie i po dwóch. Fakt w ciąży z Danielem miałam tylko 2 - na czczo i po 2h. Więc przynajmniej u niego się to zmieniło.
Dziś byłam na tym dziadostwie. Naszczescir juz to za mną ;) jutro wyniki. Tylko synek chory i nie wiem czy nie skończymy w szpitalu jak tak dalej pójdzie :( w pt wizyta oby szczesliwie dotrwac

Zdrówka dla synka żeby nie trzeba być w szpitalu z nim ;)

A ja się tam ciesze że po świętach ....żołądek mam chyba wielkości jak u mojego syna 2,5letniego hehh...
Dziś na ciuszku małe zakupy zrobiłam :) takie malusie rzeczy wogóle nie zniszczone jak nowe-lub nowe są ....radocha bo sporo rzeczy nexta dorwałam :p noi bankructwa raczej unikne hhehe
udanych wizyt i usg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! dla wszystkich

reklama
Do góry