reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Witajcie po świętach:)

najedzoneeeeeee?????????Ja Wam powiem ze jadlam sobie generalnie wszystko ale duzo nie przybralam:)moze dlatego ze duzo chodzilam i bylam na basenie..wiec na prawde milo spedzilam swieta w gronie rodzinnym i przede wszystkim aktywnie:)

Piekna pogoda az ma sie ta energieeeee:) zycze Wam milego dnia dziewczyny:)

reklama
Witam po Świętach:)

Maryńka! Gratulacje Kochana, Teoś niech rośnie jak najszybciej, zdrowo i ku dumie i szczęściu rodziców!

U mnie dziś spokojny poranek, oprócz wierceń sąsiadów. Robią remont, rozumiem... ale kurde od tygodnia tylko wiercą, nie wiem po co :p

Moja powiedziala ze to wklucie po godzinie to nic nie mowi bo wtedy cukier jest najwyzszy a najwazniejsze jest jaka wartosc ma oo 2 godz a to 2 wklucie to zeby babki nie wychodzily i sie nie nudzily hehe nie trafisz za nimi

oooo to dobrze,bo ja mam właśnie przekroczoną normę w drugim wkłóciu,a po trzecim już w miarę ok-gdyby to tak interpretować to nie jest ze mną jeszcze tak źle :-)

ja mam 11 badanie glukozyyyyy ciekawe jak będzie u mnie ale cos czuje ze hard-korowo;) bo nie dość ze źle znoszę pobieranie krwi..wkłucia..to mam - gr krwi niskie ciśnienie ..............:)

Witajcie po Świętach ☺
Ja w Święta trochę pojadlam aż się boje ile przybrało mi na wadze...dzisiaj wieczorem wizyta. Cieszę się że zobacze mojego Maluszka jupii ☺☺☺
A ja mam znowu problem z zębami! Cholera całe Swieta czulam ból a od wczoraj to juz boli na maksa. Najgorsze że mojego dentysty nie ma i będzie dopiero w czwartek. Nie wiem jak wytrzymam. Nie chce iść do innego bo mam zaczetego zęba i to właśnie on mnie boli... Ciągle mam problemy z tymi zębami. Przed ciąża tak nie było ehhh

to powiedzenia na wizycie:) no ak to jest w czasie ciazy z zebami. Dlatego najlepiej robic zeby od 4 miesiaca...do maxxxx 7ja bylam wyleczylam 2 zeby bo tez cos sie dzialo....i teraz moze tylko sie wybiore kontrolnie.

witajcie poświątecznie:)

Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować:) Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci:) Zabieram się pomału za pranie ciuszków:)
Pocieszyłaś mnie!!!!!!!!!!!!!!! bo mnie to czeka a boje się że nie dam rady!!!
w sumie u mnie to problem tkwi w tym ze ja rano wymiotuje......

Zostało mi 55 minut jakoś dzisiaj dziwnie się czuję na tych badaniach
i jak było?

ja dziś jestem nie do życia, po intensywnych świętach mam dziś dzień lenia!!!!!!!!

reklama
Do góry