reklama
panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
Maryńka, trzymam za Was kciuki! Silny maluszek.
Ja też dziś po krzywej cukrowej. Najgorsze to siedzenie 2 godziny :/
Ja też dziś po krzywej cukrowej. Najgorsze to siedzenie 2 godziny :/
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez nie mowilam ze tego nie mozna wypic, da sie bez problemu, moje kolezanki poprostu gorzej sie czuly i slabo im sie robilo w trakcie.
Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci Zabieram się pomału za pranie ciuszków
A nie mowilam jest naprawde spoko. Moze tylko te trzy wklucia sa dosc upierdliwe ale taka glukoze to ja bym mogla codziennie pic
iwonaimaja
już poIwonamaja Ty też na obciążeniu?
samo wypicie ok tylko później jakoś słabo mi było
Link do: Magma Promotion Z haftem
dziewczyny to jest sklep mojej znajomej może któreś coś się spodoba ja właśnie czekam na ręcznik z nadrukiem jak tylko przyjdzie to się oczywiście pochwalę
madziolina_p
Moja lekarka powiedziala ze te 3 wklucia to stara metoda i teraz robi sie 2 wklucia, tak powiedziala
Asia28BK
Hahaa moja lekarka mówi dokładnie na odwrótMoja lekarka powiedziala ze te 3 wklucia to stara metoda i teraz robi sie 2 wklucia, tak powiedziala
madziolina_p
Moja powiedziala ze to wklucie po godzinie to nic nie mowi bo wtedy cukier jest najwyzszy a najwazniejsze jest jaka wartosc ma oo 2 godz a to 2 wklucie to zeby babki nie wychodzily i sie nie nudzily hehe nie trafisz za nimi
reklama