reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować:) Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci:) Zabieram się pomału za pranie ciuszków:)

A nie mowilam;) jest naprawde spoko. Moze tylko te trzy wklucia sa dosc upierdliwe ale taka glukoze to ja bym mogla codziennie pic:p

Moja powiedziala ze to wklucie po godzinie to nic nie mowi bo wtedy cukier jest najwyzszy a najwazniejsze jest jaka wartosc ma oo 2 godz a to 2 wklucie to zeby babki nie wychodzily i sie nie nudzily hehe nie trafisz za nimi

reklama
Jakoś przeżyłam, aczkolwiek trzecie wkłucie musiała robić w drugiej ręce, gdzie nie mam żył i mnie dwa razy kłuła. Teraz bym pospała, ale muszę z młodym pare spraw załatwić.

Do góry