reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2016

reklama
Dzień Dobry
Ja zbieram.sie do wstania. Po tej zmianie czasu jakoś ciężko się obudzić. Pewnie znów na ostatnią chwilę wpadniemy do przedszkola.
Miłego Dnia Dziewczęta!

Witajcie :)
Ja juz po pierwszym sniadanku, teraz wcinam drugie :p chlopakow odwiozlam do szkoly i pracy. Mieszkanko trzeba mi ogarnac bo tescie sie zapowiedzieli ze przyjada..

Naskrobalysmy juz 1500 stron :) :) tetni zyciem nasze forum :D

Witam Was. Ja na badaniach w tym glukoza. Nie wiem czemu tak straszyłyście, normalny napój do wypicia a ja za słodkim nie przepadam. Nie ma się co stresować:) Tylko to siedzenie męczy. W święta się nie przejadłam, wczoraj ogólnie luzik, poszliśmy na długi spacer i dziś mnie kręgosłup boli jak cholera. W sobotę mam wizytę, ciekawa jestem ile mała waży. Zostaną mi jeszcze trzy wizyty, w tym 3 prenatalne. Czas leci:) Zabieram się pomału za pranie ciuszków:)

Maryńka, moje ogromne gratulacje z narodzin tego maleńkiego cudu! Jesteś niezwykle dzielną kobietą i będę trzymać mocno kciuki aby wszystko ułożyło się jak najlepiej. Witam z radością Twojego synka na świecie! ❤

Witam się dziś :)

Ja za to wstałam i piję kakao :D krzywą cukrową mam w czwartek :/
Wczoraj wróciliśmy z gościny i mam dość na najbliższy tydzień wyjazdów.

Cześć dziewczyny

Nieufna mi też smakowała glukoza w pierwszej ciąży.
Iwonamaja Ty też na obciążeniu?

Dziś o 18 mam wizytę :-D musze z ginem pogadać i dodatkowym magnezie na skurcze i coś mi ciśnienie wariuje bo rano miałam 107/67

Maryńka - moje wielkie gratulacje, myślałam o Was , będę się za Was gorąco modlić. Pisz co u Was kochana.

Witam się poświątecznie :-) :)

reklama
Do góry