zapisz, ja piszeIwona35 moze masz racje... Jutro mam wizytę to zapytam [emoji5] ale mam tym razem tyle pytań ze ciekawa jestem ile z tego zapomnę [emoji28]
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
szyją ze znieczuleniem miejscowym, czujesz tylko ciągnięcie jak nitke przekłada, nacięcia naprawdę nie poczułamco do naciecia to powiem Wam ze troszke tego sie boje..ale podobno az tak nie boli przeciez robia to skalpelkiem nie nozem kuchennym wiec delikatne naciecie pozniej zszycie podobno troszke boli ale damy radee musimy!!!!!!!!!!!
Witajcie poniedziałkowo☺
Ja miałam dziś iść na badania krwi i na krzywa bleeee ale odlozylam to na jutro. Mój M ma jutro wolny poranek i zaproponował że że mną pojedzie żeby mi było raźniej bo nie wiem jak zniose ta glukozę...
Ale ten czas leci i już mamy bliżej niż dalej do porodu. I tak jak niektóre piszą boją się porodu to ja też bo to pierwsze dziecko☺ mam nadzieję że wszystkie z nas będziemy miały lekkie porody bez komplikacji☺
Wszystkim wizytującym życzę udanych wizyt. Trzymam kciuki. Moja wizyta juznza tydzień, nie mogę się doczekać. Też zawsze przed wizyta mam pełno pytań a jak jestem u lekarza to większości zapominam. Więc chyba też zaczne zapisywac pytania żeby niczego nie zapomnieć☺
Ja miałam dziś iść na badania krwi i na krzywa bleeee ale odlozylam to na jutro. Mój M ma jutro wolny poranek i zaproponował że że mną pojedzie żeby mi było raźniej bo nie wiem jak zniose ta glukozę...
Ale ten czas leci i już mamy bliżej niż dalej do porodu. I tak jak niektóre piszą boją się porodu to ja też bo to pierwsze dziecko☺ mam nadzieję że wszystkie z nas będziemy miały lekkie porody bez komplikacji☺
Wszystkim wizytującym życzę udanych wizyt. Trzymam kciuki. Moja wizyta juznza tydzień, nie mogę się doczekać. Też zawsze przed wizyta mam pełno pytań a jak jestem u lekarza to większości zapominam. Więc chyba też zaczne zapisywac pytania żeby niczego nie zapomnieć☺
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ja w środę mam wizyte u jutri jadę na badania przed wizyta. wazylam się i znowu spalam. wychodzi ze ledwo 1,5 kg przytylam w ciąży. a jem naprawdę więcej.
nie wiem czy ja dobrze zrozumialam do tej pory ciazy przytylas 1,5kg?Ja w środę mam wizyte u jutri jadę na badania przed wizyta. wazylam się i znowu spalam. wychodzi ze ledwo 1,5 kg przytylam w ciąży. a jem naprawdę więcej.
nie jeszcze...na pewno sie odezwieDoris się nie odzywala?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Tak. tyle przytylam
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja do tej pory przytylam 2kgJa w środę mam wizyte u jutri jadę na badania przed wizyta. wazylam się i znowu spalam. wychodzi ze ledwo 1,5 kg przytylam w ciąży. a jem naprawdę więcej.