reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Lucy wszystkie przejmujemy się tym dniem. Wieloródki też. A z tym kocykiem to nie wiem co to?

Needi i reszcie dzięki za pocieszenie :)
Chciałabym aby to trwało 20 minut jak to jedna z was wspomniała, szczęściara! [emoji28]

Te kocyki firmy manterol sa z materiału dralon m.in.
Poluje za takim ale nigdzie nie mogę znaleźć. Moja siostra taki miała jak była mała i do dzisiaj wyglada jak nowy i jest cieplutki, przyjemny w dotyku, a ona teraz ma 18 lat [emoji85]
W dotyku troche podobny do kocykow firmy belpla

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Jak to ci nogę popchnęła?

A ja też przespalam pierwsze skurcze. Obudziłam się jak były już co 10 min. Nie byłam chętna do współpracy a i tak było nieźle
probowałam zacisnąć kolana i ona wtedy mocno mi je rozwarła, popychająć lewą bardziej ku mnei niż na bok i efekt był taki że wyskoczyła mi kośc w biodrze, musiał to naprawić ortopeda

Needi i reszcie dzięki za pocieszenie :)
Chciałabym aby to trwało 20 minut jak to jedna z was wspomniała, szczęściara! [emoji28]

Te kocyki firmy manterol sa z materiału dralon m.in.
Poluje za takim ale nigdzie nie mogę znaleźć. Moja siostra taki miała jak była mała i do dzisiaj wyglada jak nowy i jest cieplutki, przyjemny w dotyku, a ona teraz ma 18 lat [emoji85]
W dotyku troche podobny do kocykow firmy belpla

A jak wpiszesz frazę w wyszukiwarkę to nic nie wyskakuje?

Znajoma ma 2 dzieci i tez mówi ze seks przyspiesza i ułatwia poród [emoji848][emoji16]

A właśnie mam pytanie jak juz Iwona zaczęłas jak myślicie ile wcześniej się nie kochać żeby szybko nie urodzić ;)?
Ze starszą miałam przeciwskazania, więc od końca 6 miesiąca do 8 był szlaban. Za szybko chciała się urodzić. Z młodszą miałam na początku zakaz bo odklejała się kosmówka a pózniej już było ok, więc u nas nie było jakiejś wstrzemięźliwości a od 8 więcej:)

Needi juz szukałam w googlach i zorientowałam sie ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem tych kocykow.
Iwona 35 mam nadzieje ze przy porodzie nie będę miała takiej hardcorowej pani doktor [emoji28][emoji33] współczuje
Agnesdem jeśli chodzi o współżycie to u mnie nie ma jakiś większych problemów poza tym ze moje libido chyba całkiem mnie opuściło i troche dziwnie sie czuje podczas seksu, nie czuje teraz jakoś z niego zadowolenia... Mam nadzieje ze to minie i ze po w miarę szybko będę mogła wrócić do wspołżycia

jak popchnela ci noge????????????????????????????????????????sluchajcie a co dot ych tematow to u Was wszystko ok ze współżyciem?
U mnie jak najbardziej ok:) mam więcej ochoty niż przed a dzidziek później kopie, chyba zadowolony:) Czasami stawiał mi się następnego dnia brzuch, ale lekarz powiedział że to bez związku, tylko ćwiczenia macicy, szyjka się nie skraca więc nie widzi przeciwskazań, kazał korzystać póki nic w nocy nie budzi w trakcie :D bo mamom które będą miały pierwsze powiem ,że dzidziolki to mają taki pier€ński instynkt że zawsze obudzą się w trakcie igraszek i tak już póżniej przez lata :D

reklama
Needi juz szukałam w googlach i zorientowałam sie ze nie tylko ja mam problem ze znalezieniem tych kocykow.
Iwona 35 mam nadzieje ze przy porodzie nie będę miała takiej hardcorowej pani doktor [emoji28][emoji33] współczuje
Agnesdem jeśli chodzi o współżycie to u mnie nie ma jakiś większych problemów poza tym ze moje libido chyba całkiem mnie opuściło i troche dziwnie sie czuje podczas seksu, nie czuje teraz jakoś z niego zadowolenia... Mam nadzieje ze to minie i ze po w miarę szybko będę mogła wrócić do wspołżycia

BO libido to psychika. Martwisz się nieświadomie, czy później nie będzie z tego powodu jakichś komplikacji. MOże gdyby lekarz, któremu ufasz powiedział Ci że nie masz kompletnie żadnych przeciwwskazań to byłoby ok

Do góry