reklama
Asia28BK
Fanka BB :)
Witajcie:-) ja przytyłam narazie 6kg,jak na połowę wydaje się mi że ok, chociaż moja pani doktor mówi że teraz dopiero waga ruszy... . Aż się boję. :-) wizytę mam we środę, podgladniemy dzidzie:-)ostatnio jak byłam to miała czkawke super to było widac:-)
nieufna
ale dotąd wyniki masz ok? Jak tak , to fakt, że masz - to zaden powód do strachu Dostaniesz tylko immunoglobulinę w pierwszej dobie po porodzie domięsniowo (czyt. w pupę)
Ja przy pierwszym porodzie nie dostałam. Teraz w 28tc mam dostać.
Iwona25, 20 min??? Nieprzyzwoita jestęs )))
Ostatnia edycja:
nie obiecuje, że się poprawię raczej liczę na powtórkę, chociaż mój niezastapiony mąż "pociesza" mnie, że do 3 razy sztuka i ciągle tak dobrze nie mogę miećJa przy pierwszym porodzie nie dostałam. Teraz w 28tc mam dostać.
i Iwona25 brzmi pięknieJa przy pierwszym porodzie nie dostałam. Teraz w 28tc mam dostać.
może nie zauważyły dziewczyny napisz priv do fazerkiMam pytanie, czy na fb jest grupa ogólniedostępna czy dla wybranych? Bo pytałam kiedyś i nie dostałam odpkwiedzi to nie wiem czy akurat nikt nie odpisał, czy jest grupa zamknięta dla tych, którzy w niej są?
Mam pytanie, czy na fb jest grupa ogólniedostępna czy dla wybranych? Bo pytałam kiedyś i nie dostałam odpkwiedzi to nie wiem czy akurat nikt nie odpisał, czy jest grupa zamknięta dla tych, którzy w niej są?
Mam to samo niestety. Pytałam dziewczyn ale nie wiem nic..
reklama
Needi
Ludzie ale mnie nogi bolą. Sprzątałam pralnie i długo stała układając za duże jeszcze ciuchy Martyny i dało mi to popalić. Za jakiś czas trzeba się będzie wziąć za pranie i prasowanie dla Mai bo poźniej nie dam rady.
Zauważyłam że apetyt mi wzrasta a słodkie to wciągam nosem w ilościach masowych. Coś czarno widzę to moje "przytyje mniej niż w poprzedniej ciąży" :-(
Zauważyłam że apetyt mi wzrasta a słodkie to wciągam nosem w ilościach masowych. Coś czarno widzę to moje "przytyje mniej niż w poprzedniej ciąży" :-(