reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja jem normalnie, wlasnie McD wcinam hihi
iwonaimaja
Fanka BB :)
Na sali leżała ze mną dziewczyną 34t i tylko 5 kg miala więcej i już do porodu bo jej wody odeszły
Rano dowiedziałam się ze muszę zmienić dietę bo mam za malo bialka a wydawało mi się ze zdrowo się odzywiam
Rano dowiedziałam się ze muszę zmienić dietę bo mam za malo bialka a wydawało mi się ze zdrowo się odzywiam
ja tez tyleTak. tyle przytylam
u mnie ma z czego ściągać dzidzia więc chyba organizm nie odkłada grzechy sprzed ciążyno nie to az taka roznica jestttt????Malo tego u mnie widac wiadomo ze brzuszek rosnie..i troszke biodra..ale to wiadomo ze beda sie rozsrastac...no ale 6.5 a 1.5 to duzaaaaa roznica ciekawe czemu
szkoda,że nie udało jej się jeszcze z 3 tyg. wytzrymać.. chociaż kiedyś lekarze móili że lepszy 7 miesiąc niż 8.Na sali leżała ze mną dziewczyną 34t i tylko 5 kg miala więcej i już do porodu bo jej wody odeszły
JAk się czujesz?
Link do: Darowizna w zamian za znieczulenie przy porodzie? Sprawa w sądzie
do poczytania w wolnej chwili
do poczytania w wolnej chwili
reklama
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Hej
Ja już po wizycie, trochę mi zeszło zanim wróciłam do domu. Wszystko opisałam w odpowiednim wątku. A teraz obiad i muszę zabrać się za czytanie :-)
Ja już po wizycie, trochę mi zeszło zanim wróciłam do domu. Wszystko opisałam w odpowiednim wątku. A teraz obiad i muszę zabrać się za czytanie :-)