reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
no nie to az taka roznica jestttt????Malo tego u mnie widac wiadomo ze brzuszek rosnie..i troszke biodra..ale to wiadomo ze beda sie rozsrastac...no ale 6.5 a 1.5 to duzaaaaa roznica ciekawe czemu

Na sali leżała ze mną dziewczyną 34t i tylko 5 kg miala więcej i już do porodu bo jej wody odeszły

Rano dowiedziałam się ze muszę zmienić dietę bo mam za malo bialka a wydawało mi się ze zdrowo się odzywiam

no nie to az taka roznica jestttt????Malo tego u mnie widac wiadomo ze brzuszek rosnie..i troszke biodra..ale to wiadomo ze beda sie rozsrastac...no ale 6.5 a 1.5 to duzaaaaa roznica ciekawe czemu
u mnie ma z czego ściągać dzidzia więc chyba organizm nie odkłada;) grzechy sprzed ciąży

Na sali leżała ze mną dziewczyną 34t i tylko 5 kg miala więcej i już do porodu bo jej wody odeszły

Rano dowiedziałam się ze muszę zmienić dietę bo mam za malo bialka a wydawało mi się ze zdrowo się odzywiam
szkoda,że nie udało jej się jeszcze z 3 tyg. wytzrymać.. chociaż kiedyś lekarze móili że lepszy 7 miesiąc niż 8.
JAk się czujesz?

reklama
Hej :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja już po wizycie, trochę mi zeszło zanim wróciłam do domu. Wszystko opisałam w odpowiednim wątku. A teraz obiad i muszę zabrać się za czytanie :-)

Do góry