reklama
ale dotąd wyniki masz ok? Jak tak , to fakt, że masz - to zaden powód do strachu Dostaniesz tylko immunoglobulinę w pierwszej dobie po porodzie domięsniowo (czyt. w pupę)pewnie każda z nas na pewno juz mysli o tym najwazniejszym dniu jak to bedzie.....o naszym 1 spotkaniu z malenstwem....Ja tylko sie martwie moja gr krwi bo mam - i czasem mnie nachodza takie mysli, zeby podczas porodu było wszytsko dobrze..
ogolnie do tej pory wszystko ok...juz mam wyniki odebrane i w czwartek teraz mam konsultacje wiec sa nie wielkie odchylenia ale minimalne..wiec wypytam wszystko mojego gin.Juz sie doczekac nie moge..wlasnie slyszalam, ze po porodzie dostane immunoglobuline
Julka89.89
Cudzie trwaj..
tez musze sobie teraz zrobic te przeciwciała, robiłam w 12 tgodniu i teraz sobie powtorze
fazerkamm
Fanka BB :)
LuckyJuly2016 i ciesz sie ze nie wiesz co Cie czeka a tak poważnie to czy pierwsza czy kolejba ciaza to chyba ten sam strach jest czy wszystko będzie dobrze, jak i kiedy zacznie sie porod itp wiem jedno powrotu juz nie ma.w cofnąć się nie cofniemy wiec trzeba przyjac ba klate to co nas czeka i tyle bo stres tu na pewno nie pomoże.
Ps. Jak rodzilam synka to sobie powtarzałam "nie ja pierwsza, nie ostatnia.. jak inne daly rade to i ha dam" musze powiedzieć ze ta mysl mi pomagała
Agnesdem minusowa krew nie ma nic wspólnego z porodem takze nie masz się czym przejmować jeżeli chodzi o krew
Ps. Jak rodzilam synka to sobie powtarzałam "nie ja pierwsza, nie ostatnia.. jak inne daly rade to i ha dam" musze powiedzieć ze ta mysl mi pomagała
Agnesdem minusowa krew nie ma nic wspólnego z porodem takze nie masz się czym przejmować jeżeli chodzi o krew
MI daje skierowanie lekarz tak średnio co drugą wizytę na nietez musze sobie teraz zrobic te przeciwciała, robiłam w 12 tgodniu i teraz sobie powtorze
Dokładnie tak biegu rzeki nie zawrócisz. Chociaż ja jestem jakoś spokojna, ale co ja wiem o porodach rodziłam po 20 minut dwukrotnie. Jedynie o co teraz się boje to, w związku ze zmianą pracy przez męża, o to czy on zdąży być, bo już powiedziałam, że inaczej nie rodze i jużLuckyJuly2016 i ciesz sie ze nie wiesz co Cie czeka a tak poważnie to czy pierwsza czy kolejba ciaza to chyba ten sam strach jest czy wszystko będzie dobrze, jak i kiedy zacznie sie porod itp wiem jedno powrotu juz nie ma.w cofnąć się nie cofniemy wiec trzeba przyjac ba klate to co nas czeka i tyle bo stres tu na pewno nie pomoże.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Iwona ja za wszystkie badania płace wiec on zleca tylko te podstawowe a jak cos chce dodatkowo to robie. A ja się nie moge doczekac porodu
reklama
Gwiazda_237
Fanka BB :)
A ja się dziewczyny boje ze wcześniej urodze Trzymajcie kciuki żebym do 09.07 wytrzymała wcześniej nie mogę a i strasznie boje się cc ; (