reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

reklama
pewnie każda z nas na pewno juz mysli o tym najwazniejszym dniu:) jak to bedzie.....o naszym 1 spotkaniu z malenstwem....Ja tylko sie martwie moja gr krwi bo mam - i czasem mnie nachodza takie mysli, zeby podczas porodu było wszytsko dobrze..
ale dotąd wyniki masz ok? Jak tak , to fakt, że masz - to zaden powód do strachu :) Dostaniesz tylko immunoglobulinę w pierwszej dobie po porodzie domięsniowo (czyt. w pupę) :)

ogolnie do tej pory wszystko ok...juz mam wyniki odebrane i w czwartek teraz mam konsultacje wiec sa nie wielkie odchylenia ale minimalne..wiec wypytam wszystko mojego gin.Juz sie doczekac nie moge..wlasnie slyszalam, ze po porodzie dostane immunoglobuline

mi lekarz zlecil sam z siebie o nic nie prosilam nic nie mowilam wiec widocznie ci z - gr krwi musza co jakis czas robic te przeciwciala...

LuckyJuly2016 i ciesz sie ze nie wiesz co Cie czeka ;) a tak poważnie to czy pierwsza czy kolejba ciaza to chyba ten sam strach jest czy wszystko będzie dobrze, jak i kiedy zacznie sie porod itp :) wiem jedno powrotu juz nie ma.w cofnąć się nie cofniemy wiec trzeba przyjac ba klate to co nas czeka i tyle ;) bo stres tu na pewno nie pomoże.
Ps. Jak rodzilam synka to sobie powtarzałam "nie ja pierwsza, nie ostatnia.. jak inne daly rade to i ha dam" musze powiedzieć ze ta mysl mi pomagała :)

Agnesdem minusowa krew nie ma nic wspólnego z porodem takze nie masz się czym przejmować jeżeli chodzi o krew :)

LuckyJuly2016 i ciesz sie ze nie wiesz co Cie czeka ;) a tak poważnie to czy pierwsza czy kolejba ciaza to chyba ten sam strach jest czy wszystko będzie dobrze, jak i kiedy zacznie sie porod itp :) wiem jedno powrotu juz nie ma.w cofnąć się nie cofniemy wiec trzeba przyjac ba klate to co nas czeka i tyle ;) bo stres tu na pewno nie pomoże.
Ps. Jak rodzilam synka to sobie powtarzałam "nie ja pierwsza, nie ostatnia.. jak inne daly rade to i ha dam" musze powiedzieć ze ta mysl mi pomagała :)

Agnesdem minusowa krew nie ma nic wspólnego z porodem takze nie masz się czym przejmować jeżeli chodzi o krew :)
Dokładnie tak:) biegu rzeki nie zawrócisz. Chociaż ja jestem jakoś spokojna, ale co ja wiem o porodach:D rodziłam po 20 minut dwukrotnie. Jedynie o co teraz się boje to, w związku ze zmianą pracy przez męża, o to czy on zdąży być, bo już powiedziałam, że inaczej nie rodze i już:)

Iwona ja za wszystkie badania płace wiec on zleca tylko te podstawowe a jak cos chce dodatkowo to robie. A ja się nie moge doczekac porodu :)

reklama
A ja się dziewczyny boje ze wcześniej urodze ;) Trzymajcie kciuki żebym do 09.07 wytrzymała wcześniej nie mogę ;) a i strasznie boje się cc ; (

Do góry