reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

widzę , ze większość z Was już na zwolnieniu:)fajnie macie:) Ja w sumie nie mam az tak bardzo stresujacej pracy...ale zaczyna mnie meczyc poranne wstawanie szykowanie sie..czasem nie mam na to ochoty...dlatego chce juz zwolnienie i wole porobic niektore rzeczy z pracy w domu w dresie nie szykujac sie...po prostu..

Ja zaraz po szpitalu na l4 poszłam chodź wolał bym w pracy siedzieć ale cóż życie ;)

reklama
widzę , ze większość z Was już na zwolnieniu:)fajnie macie:) Ja w sumie nie mam az tak bardzo stresujacej pracy...ale zaczyna mnie meczyc poranne wstawanie szykowanie sie..czasem nie mam na to ochoty...dlatego chce juz zwolnienie i wole porobic niektore rzeczy z pracy w domu w dresie nie szykujac sie...po prostu..
To kiedy w końcu idziesz?

Witam wszystkie Brzuchatki :)

Ja 125 dni do porodu! Ach juz sie nie moge doczekać :-)

Moj weekend minął bardzo szybko :-) wczoraj cała msze w kościele Mały kopał, wiec nie wiem czy mu sie podobało czy nie :p

U mnie piękne słonko chyba wybiorę sie na spacerek a wieczorem z Mezem na basen :)

Miłego dnia Kobietki :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U mnie 112 dni do porodu... Zaczynam łapać stresa przed tym dniem, to moja pierwsza ciąża i nie wiem co mnie czeka...
I w domu wszystko w proszku bo brat robi remonty i mieszka ze swoją rodzina u mnie co blokuje mi możliwość przygotowania miejsca dla dzidzi ale mam nadzieje ze po świętach juz opuści lokum

Dziewczyny ja jeszcze mam pytanie z "innej beczki" nie orientuje sie któraś z was gdzie można kupić kocyki manterol z dralonu?

Wyszłam do sklepu i jest po prostu bajecznie ciepło na dworzu. Czas chyba kurtałe zmienić...
Były 3 latki na spacerze z przedszkola, witały wiosnę i dostałam jabłuszko. Pocieszne dzieciaczki:D

U mnie 112 dni do porodu... Zaczynam łapać stresa przed tym dniem, to moja pierwsza ciąża i nie wiem co mnie czeka...
I w domu wszystko w proszku bo brat robi remonty i mieszka ze swoją rodzina u mnie co blokuje mi możliwość przygotowania miejsca dla dzidzi ale mam nadzieje ze po świętach juz opuści lokum

Dziewczyny ja jeszcze mam pytanie z "innej beczki" nie orientuje sie któraś z was gdzie można kupić kocyki manterol z dralonu?

Lucy wszystkie przejmujemy się tym dniem. Wieloródki też. A z tym kocykiem to nie wiem co to?

pewnie każda z nas na pewno juz mysli o tym najwazniejszym dniu:) jak to bedzie.....o naszym 1 spotkaniu z malenstwem....Ja tylko sie martwie moja gr krwi bo mam - i czasem mnie nachodza takie mysli, zeby podczas porodu było wszytsko dobrze..

reklama
pewnie każda z nas na pewno juz mysli o tym najwazniejszym dniu:) jak to bedzie.....o naszym 1 spotkaniu z malenstwem....Ja tylko sie martwie moja gr krwi bo mam - i czasem mnie nachodza takie mysli, zeby podczas porodu było wszytsko dobrze..
Ale robisz badania na przeciwciala?

Do góry