madziolina_p
Fanka BB :)
Julka nic wiecej na usg zobaczyc nie moglas hehe super, ze ok. Jeszcze jedna sie tu meldowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
przeproszam ze tyle postów na raz ale czy was tez pobolewa podbrzusze ?
Witajcie
Jak mija dzień kurcze myślałam że uda mi się zalogować w pracy i czasem tu zajrzeć ale nie udało mi się chyba mam jakąś blokadę.
Czytam że nie u wszystkich was kolorowo, macie sporo zmartwień i wątpliwości. Wybaczcie że na razie nie odpisuje każdej po kolei jeszcze was dobrze nie znam ale mamy sporo czasu
Dziękuje za życzliwe przyjęcie. Będę się starała logować codziennie wieczorem i coś napisać.
zaczynam czytać jak tylko będę mogła w czymś pomóc czy doradzić Postaram się
Oczywiście przy różnych okazjach typu wesele, chrzest, komunia często też na wszystkich świętych od prawie trzech lat nie ma z nami już babci ale zawsze staramy się spotkać. Wychodzimy z dewizą rodzina najważniejsza i choć czasem jest ciężko naprawdę nam to wychodzi
Venicee mam nadzieje że będzie dobrze, to faktycznie niepokojące, kiedy masz wizyte.
Julka wspaniałe wieści też mam na kolejną wizytę mnóstwo badań chodzisz prywatnie? ja tak i bedę za wszytko płacić pewnie ze 100 wyrwie z portfela