reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2016

Olcia odnosnie kawy to co nie pomoge. Nigdy w zyciu jej nawet nie sprobowalam :)
Wiec nie pije kawy:) ale dziewcxyny tu opisywaly ze jedna piją :)
Tylko tyle mogę ci pomoc:)
No ja na zwolnieniu bede pewnie od 26. 11
bo wtedy nam lekarza a z pracy juz mnie wyganiaja do domu :)

reklama
ja w pierwszrj ciazy pilam jedna kawe ale slabsza i z mlekiem, a druga inke po prostu....teraz jeszcze pije kawe tez jedna...w poniedzialek sie okaze czy mam zostac przy jednej kawie czy moge wiecej....

Olcia a tak sie stresowalas przed wizyta prawda. Jakie masz objawy? Piersi cie bola? Czemu dostalas duphaston? Ja place za pryw wizyte 100zl z usg . duphaston 1 op kolo 33zl kosztuje

Madziagaw suprr ze rozmowe masz za soba i ze szef ci gratulowal w mojej firmie nie ma zrozumienia dla pracownic w ciazy. Jak jyz chora albo w ciazy to znaczy zla pracownica. Karolanka gdzie pracujesz? Nie mozesz w tel wchodzic na forum? Fajne sa te pakiety medyczne ja niestety mieszkam w za malym miescie tu to nie jest modne

Tez balam sie strasznie jego reakcji. Ale wszyscy przyjeli to bardzo dobrze.
No niestety zdarzają sie ( w wiekszosci niestety) tacy co nie rozumieja .. ale najwazniejsze to myslec o dzidzi
Ja bym chciala jeszcze popracowac no ale mam za ciezko .. ( Pracuje w Leroy Merlin na dziale dekoracji, mam duzo dzwigania belek z materialami).
I tez korzystan z pakietu Lux Medu.

Olcia a tak sie stresowalas przed wizyta prawda. Jakie masz objawy? Piersi cie bola? Czemu dostalas duphaston? Ja place za pryw wizyte 100zl z usg . duphaston 1 op kolo 33zl kosztuje

Tak to ja:) ale przez strate nie umiem nie panikowac. Muszę znaleźć tansza aptekę bo różnice w cenach są straszne. Duphaston dostałam wlasnje z powodu wcześniejszego poronienia. Luteina niestety mnie podraznia. Podjezykowa powoduje wymioty więc zostało to. Nystatyne dostałam jeszcze ale to oczywiście już na jakiś stan zapalny który się przyplatal.
Objawów z wyjątkiem mdłości które już ustępują nie mam żadnych. Piersi od początku mnie nie bolały:)

reklama
Dziewczyny jadę na usg, trzymajcie kciuki! ! :)

Miłego dnia wszystkim!
trzymam

wczoraj pytałam o kawę mogę jedną ale tak nie codziennie a jak już codziennie to słabą

widzę że kilka dziewczyn tutaj co pracują w marketach bo ja też i u mnie normalnie podeszli do sprawy ciąży wiem że po macierzyńskim mam do czego wracać nie muszę się tym stresować

Do góry