reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2016

Witam się i ja.

Długo nie pisalam, bo ta podróż mnie wykończyła...
Przepraszam, ze nie odpisze na wszystko, ale już nie pamiętam ;)

Venice wracając z nad morza w góry i to jeszcze po ukosie :)

Malinowa rodzinie ze strony męża powiedzielismy tak przy okazji żeby nie było przez tel, a moim pewien jak zobacze serduszko :)

A co do wizyty, bo ks też wczoraj byłam, to jeszcze był sam pęcherzyk i to taki mały, macica też nie powiększona.. Gin powiedział mi, że nie powietrzu ciąży narazie, bo to może być jakieś naczynie czy coś no i nie wie czy w ogóle jest to wewnątrz macicy :( kolejna wizyta 4.12

Blekitna zależy jak miałas owu, może być coś widać albo i może być za wcześnie... Ale ja bym dłużej nie wytrzymała i bym poszła...

Karolinaw22 ja ciągle plemię na brązowo... A lekarz jak nic mu na to nie powiedział, bo wg niego narazie ciąży nie ma...

Klarolina trzymaj się dzielnie :*

Madziolina mój też zabkuje i w nocy gorączka biegunka i płacze :(

A Poza tym strasznie się czuje :(

reklama
madziolina_p mój też zabkujacy. Trójki w natarciu :) ale całe szczęście idzie jakoś bezobjawowo.

aob66 trzymam kciuki 4.12 musi byc dobrze!

Witam dziewczyny z rana ! :) Jak wy potraficie wytrzymać tak długo ja o 20 to padam z moja córą..
Ale wam zazdroszcze tych wczorajszych wizyt.. Ja mam dopiero 1.12 i ciągnie mi sie to niemiłosiernie. Podbrzusze standardowo boli ale to nic w porównaniu do bólu sutków ich to nie mogę dotkać bo ma wrażenie jakby mi je ktoś miażdżył..'

Mój ginekolog bierze za wizyte 70 zł. Jestem z niego bardzo zadowolona jak rodziłam to mimo ze mial caly dzien cesarki to miedzy nimi caly czas do mnie przychodzil i mi pomagał. Jedyny minus z tym L4 praca w takich warunkach a on nie chce wystawić . Mam nadzieje ze na wizycie za tydzien sie mu odmieni..

Olcia .. ja uwielbiam siedziec dlugo .. :) ale dla mnie wstac rano to katastrofa .. ale jestem zmuszana bo taka glodna jestem ze sie wubudzam :)
Bol podrzusza to i ja mam ale juz jest do przezycia :)

madziagaw - ja nie jestem w stanie odkąd jestem w ciązy długo siedziec. Pracuje do godziny 24:15 ostatnio zasnęłam za kierownica .... Teraz jestem na L4 od internisty wiec chodze sobie spać spokojnie wczesniej.
\

Pijecie normalnie kawe ?

Hej...mi przypaletal sie jakis kaszel suchy....meczy mnie okropnie...pewnie po moim mlodym ktory obecnie jest na antybiotyku..
Ja caly czas zamartwiam sie ta moja mala beta 61...mam nadzieje ze do ponuedzialku urosnie...podejrzewam ze implantacje mialam 11 listopada bo wtedy plamilam jak nigdy...i stad zaczelam myslec ze sie udalo...
temp nadal 37,3 z rana...cyce albo bola albo nie ale tylko przy nacisnieciu...dzis tez rano minute bolal brzuch jak na okres....
dziewczyny...tak bardzo sie boje....
z mlodym w 4t4d bete mialam ponad 1000 a tu w tym samym dniu cyklu tylko 61.. nie moge przestac myslec....

dziewczyny ladnie wam ta betka pryrosla...gratuluje...

sorki ze nie odpisuje kazdej z osobna...ale nie moge was spamietac ..

reklama
Do góry